EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O fata de 14 ani este in coma dupa ce a fost batuta de alti adolescenti, in apropierea scolii in care invata, in Franta

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
O fata de 14 ani este in coma dupa ce a fost batuta de alti adolescenti, in apropierea scolii in care invata, in Franta Guvernul francez a deschis o ancheta urgenta dupa ce o fata de 14 ani a fost grav ranita, intrând în coma, dupa ce a fost batuta, în apropierea scolii sale din sudul Frantei, de alti trei adolescenti, potrivit The Guardian. ...continuare.

Biden spune ca economia SUA este cea mai buna din lume. Trump o numeste "un pustiu comercial"

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
Biden spune ca economia SUA este cea mai buna din lume. Trump o numeste un pustiu comercial Presedintele Joe Biden încearca sa convinga alegatorii obositi de inflatie ca economia SUA este sanatoasa, afirmând ca ”este cea mai buna din lume”, în timp ce rivalul sau republican Donald Trump o descrie ca pe ”un pustiu comercial”, relateaza CNBC. ...continuare.

Ucraina are nevoie disperata de mai multa aparare antiaeriana. Zelenski a criticat lipsa deciziilor politice

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
Ucraina are nevoie disperata de mai multa aparare antiaeriana. Zelenski a criticat lipsa deciziilor politice Ucraina are nevoie disperata de mai multa aparare antiaeriana si este exasperata ca partenerii ei nu se grabesc sa i-o furnizeze.   ...continuare.

Doi cubanezi s-au ales cu dosare penale dupa ce au incercat sa traverseze Prutul cu o barca. Ce au descoperit politistii

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
Doi cubanezi s-au ales cu dosare penale dupa ce au incercat sa traverseze Prutul cu o barca. Ce au descoperit politistii Doi cetateni cubanezi au fost prinsi de politia de frontiera în timp ce încercau sa traverseze Prutul cu o barca pneumatica. ...continuare.

Guvernatorul regiunii ruse Murmansk, injunghiat de un barbat necunoscut. Oficialul a intrat de urgenta in operatie

publicat 2024-04-05 07:30:33 (ProTV)
Guvernatorul regiunii ruse Murmansk, injunghiat de un barbat necunoscut. Oficialul a intrat de urgenta in operatie Un atacator a carui identitate nu este cunoscuta l-a înjunghiat în stomac pe guvernatorul regiunii arctice ruse Murmansk, dupa ce acesta avusese joi o întâlnire cu locuitorii unui oras al regiunii.  ...continuare.

Jaf ca in filme la Los Angeles. Hotii au plecat cu 30 de milioane de dolari, dar nu se stie cum

publicat 2024-04-05 07:15:40 (ProTV)
Jaf ca in filme la Los Angeles. Hotii au plecat cu 30 de milioane de dolari, dar nu se stie cum Departamentul de politie din Los Angeles si FBI investigheaza un jaf misterios în urma caruia aproape 30 de milioane de dolari au fost furati prin acoperisul unui depozit de cash si spargerea seifului acestuia. ...continuare.

Imaginea sumbra a natalitatii din Romania. De peste un deceniu, la una din zece nasteri mama este adolescenta

publicat 2024-04-04 23:30:23 (ProTV)
Imaginea sumbra a natalitatii din Romania. De peste un deceniu, la una din zece nasteri mama este adolescenta Mai bine de un deceniu România se confrunta cu problema mamelor minore, arata un document pus în dezbatere publica de Ministerul Educatiei - „Strategia Nationala pentru sustinerea parintilor 2024-2030”.   ...continuare.

Mircea Geoana, "captiv" in Bruxelles. Cursa Tarom catre Bucuresti, blocata inainte de decolare

publicat 2024-04-04 23:30:23 (ProTV)
Mircea Geoana, captiv in Bruxelles. Cursa Tarom catre Bucuresti, blocata inainte de decolare Mircea Geoana întârzie, pentru ca avionul care trebuia sa-l aduca joi seara la Bucuresti n-a mai decolat. Secretarul general al NATO se afla în cursa Tarom Bruxelles-Bucuresti, împreuna cu mai multi parlamentari. ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea de 5,3, raportat joi seara. Unde a fost resimtit

publicat 2024-04-04 23:30:22 (ProTV)
Cutremur cu magnitudinea de 5,3, raportat joi seara. Unde a fost resimtit Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5,3 a fost raportat, joi seara, la ora 19:04, ora locala a României.   ...continuare.

Motivul pentru care Taiwanul a fost atat de bine pregatit pentru cutremur

publicat 2024-04-04 22:45:17 (ProTV)
Motivul pentru care Taiwanul a fost atat de bine pregatit pentru cutremur Când un cutremur cu magnitudinea de 7,4 a lovit, miercuri, Hualien, un tinut pitoresc de pe coasta de est a Taiwanului, oficialul local Chang Tung-yao stia exact ce sa faca, pentru ca mai trecuse printr-un cutremur similar cu sase ani înainte.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.