EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Meteorologii anunta din nou temperaturi mai ridicate. Cum va fi vremea in minivacanta de Paste

publicat 2024-04-05 08:45:22 (ProTV)
Meteorologii anunta din nou temperaturi mai ridicate. Cum va fi vremea in minivacanta de Paste Meteorologii estimeaza ca temperaturile vor ramâne mai ridicate decât cele normale pentru aceasta perioada si în prima saptamâna a lunii mai, de Paste.   ...continuare.

O fetita a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Sibiu. Minora este internata in spital

publicat 2024-04-05 08:45:19 (ProTV)
O fetita a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Sibiu. Minora este internata in spital O fata în vârsta de 11 ani a fost transportata la spital, vineri, dupa ce a fost lovita de o masina în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din municipiul Sibiu.   ...continuare.

"Nu pot sa respir". Momentul in care o femeie face o criza intr-un avion atunci cand politistii vor sa o aresteze

publicat 2024-04-05 08:30:11 (ProTV)
Nu pot sa respir. Momentul in care o femeie face o criza intr-un avion atunci cand politistii vor sa o aresteze O femeie a fost arestata dupa ce a avut o criza într-un avion al companiei Spirit Airlines. Momentul a fost surprins de ceilalti pasageri. ...continuare.

Politistii din Bavaria au aparut la serviciu fara pantaloni pentru a protesta impotriva lipsei de echipament

publicat 2024-04-05 08:15:20 (ProTV)
Politistii din Bavaria au aparut la serviciu fara pantaloni pentru a protesta impotriva lipsei de echipament Satui sa tot astepte uniforme noi, politistii din Bavaria au recurs la un protest neobisnuit. ...continuare.

Vremea azi, 5 aprilie. Vreme calda in toata tara. Maximele ajung la 24-25 de grade in Oltenia

publicat 2024-04-05 08:15:20 (ProTV)
Vremea azi, 5 aprilie. Vreme calda in toata tara. Maximele ajung la 24-25 de grade in Oltenia Ziua de vineri ne-aduce vreme calda în toata tara. Maximele pleaca de la 15...16 grade în Bucovina si în estul Transilvaniei si ajung la 24...25 de grade în Oltenia. ...continuare.

Un turist spaniol s-a ratacit in Muntii Fagaras. Cum a fost salvat de salvamontisti

publicat 2024-04-05 08:00:45 (ProTV)
Un turist spaniol s-a ratacit in Muntii Fagaras. Cum a fost salvat de salvamontisti Aventura periculoasa în Muntii Fagaras pentru un turist spaniol. Barbatul de 28 de ani a urcat pe un traseu în pantofi sport si a ramas blocat pe o panta, în zapada. ...continuare.

De ziua NATO, militarii au deschis portile noului Comandament al Corpului Multinational de Sud-est, la Sibiu

publicat 2024-04-05 08:00:45 (ProTV)
De ziua NATO, militarii au deschis portile noului Comandament al Corpului Multinational de Sud-est, la Sibiu De ziua Aliantei Nord-Atlantice, militarii au deschis portile noului Comandament al Corpului Multinational de Sud-est, la Sibiu. Curiosii au putut interactiona cu soldatii, ca sa afle detalii despre noua baza, din apropierea orasului lor. ...continuare.

Un dosar in care fostul deputat PSD Andreea Cosma scapa de acuzatii de coruptie ca urmare a prescrierii faptelor, rejudecat

publicat 2024-04-05 07:45:14 (ProTV)
Un dosar in care fostul deputat PSD Andreea Cosma scapa de acuzatii de coruptie ca urmare a prescrierii faptelor, rejudecat Magistratii ÎCCJ au decis joi rejudecarea unui dosar instrumentat de DNA, în care fostul deputat PSD Andreea Cosma scapa de acuzatii de coruptie ca urmare a prescrierii faptelor   ...continuare.

Incendiu de vegetatie in Iasi. Pompieri, militari si voluntari au petrecut patru ore pentru a stinge focul

publicat 2024-04-05 07:45:14 (ProTV)
Incendiu de vegetatie in Iasi. Pompieri, militari si voluntari au petrecut patru ore pentru a stinge focul Misiune dificila pentru pompieri, într-o localitate din judetul Iasi. Militarii, ajutati de voluntari au petrecut în jur de patru ore pentru a stinge focul care a cuprins vegetatia uscata. ...continuare.

In nord-estul Statelor Unite ninge ca in plina iarna. Caderile de zapada au ingreunat traficul si au provocat accidente

publicat 2024-04-05 07:45:14 (ProTV)
In nord-estul Statelor Unite ninge ca in plina iarna. Caderile de zapada au ingreunat traficul si au provocat accidente În timp ce europenii se bucura de o primavara neobisnuit de calda, în nord-estul Statelor Unite ninge ca în plina iarna.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.