EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Unul dintre cei mai de temut criminali din Romania, eliberat dupa 25 de ani de inchisoare. A comis 11 crime

publicat 2024-04-05 14:00:43 (ProTV)
Unul dintre cei mai de temut criminali din Romania, eliberat dupa 25 de ani de inchisoare. A comis 11 crime Grigore Bota, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din România, urmeaza sa fie eliberat în scurt timp. A stat în spatele gratiilor 25 de ani pentru uciderea cu brutalitate a mai multor persoane fara adapost din Baia Mare. ...continuare.

Rusia a anuntat ca este dispusa sa inceapa discutii despre pace in Ucraina, dupa planul elaborat de China

publicat 2024-04-05 14:00:43 (ProTV)
Rusia a anuntat ca este dispusa sa inceapa discutii despre pace in Ucraina, dupa planul elaborat de China China a propus cel mai rezonabil plan de pace de pâna acum pentru rezolvarea conflictului din Ucraina, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov, citat de presa rusa, potrivit Reuters. ...continuare.

Propaganda paradisului putinist: Sanctiunile pentru razboi au dus la recesiunea Occidentului si cresterea Rusiei

publicat 2024-04-05 14:00:43 (ProTV)
Propaganda paradisului putinist: Sanctiunile pentru razboi au dus la recesiunea Occidentului si cresterea Rusiei Kremlinul le râde în nas vesticilor si se lauda ca sanctiunile impuse Moscovei pentru invadarea Ucrainei au avut efectul contrar, ducând la recesiunea economica a Occidentului si la dezvoltarea spectaculoasa a Rusiei. ...continuare.

(P) Alegeri Reci: Lada Frigorifica vs. Vitrina Frigorifica

publicat 2024-04-05 14:00:43 (ProTV)
(P) Alegeri Reci: Lada Frigorifica vs. Vitrina Frigorifica În industria alimentara si în alte domenii unde stocarea si expunerea alimentelor sunt vitale, alegerea între o lada frigorifica si o vitrina frigorifica poate fi o decizie importanta.   ...continuare.

Schema prin care doi indivizi au dat spargerea in casa unei batrane din Bucuresti. Au atacat-o si au fugit cu economiile ei

publicat 2024-04-05 14:00:42 (ProTV)
Schema prin care doi indivizi au dat spargerea in casa unei batrane din Bucuresti. Au atacat-o si au fugit cu economiile ei Caz alarmant petrecut în centrul Capitalei. Doi indivizi au intrat cu forta în casa unei femei de 77 de ani si au atacat-o ca sa le dea economiile. Apoi au reusit sa fuga. ...continuare.

iLikeIT. Cele mai bune jocuri pentru "relaxarea de weekend", recomandate de Marian Andrei

publicat 2024-04-05 12:15:20 (ProTV)
iLikeIT. Cele mai bune jocuri pentru relaxarea de weekend, recomandate de Marian Andrei E weekend, asa ca ne jucam. Marian Andrei a pregatit o lista de câteva jocuri foarte interesante la iLikeIT. ...continuare.

Un barbat din Timisoara a ramas fara 27.000 de lei dupa ce le-a dat cu imprumut suma unor indivizi din Gorj

publicat 2024-04-05 12:15:20 (ProTV)
Un barbat din Timisoara a ramas fara 27.000 de lei dupa ce le-a dat cu imprumut suma unor indivizi din Gorj Doi barbati din judetul Gorj sunt cercetati penal dupa ce, anul trecut, au împrumutat suma de 27.000 de lei de la un barbat din municipiul Timisoara pentru a-si plati datoriile si pentru nevoi personale, apoi au refuzat sa înapoieze banii. ...continuare.

Un barbat din Bucuresti a fost arestat preventiv dupa ce ar fi agresat sexual un minor pe care il are in grija

publicat 2024-04-05 12:15:20 (ProTV)
Un barbat din Bucuresti a fost arestat preventiv dupa ce ar fi agresat sexual un minor pe care il are in grija Un barbat a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi violat un minor în vârsta de 11 ani pe care îl are în grija si ocrotire, a informat, vineri, DIICOT. ...continuare.

Intram in Schengen terestru inainte de autostrada care sa ne lege de Vest? Interviu cu comisarul Adina Valean

publicat 2024-04-05 12:00:14 (ProTV)
Intram in Schengen terestru inainte de autostrada care sa ne lege de Vest? Interviu cu comisarul Adina Valean Trebuie insistat în continuare si gasite solutii politice pentru a rezolva si Schengen-ul terestru. ...continuare.

Ucraina ar fi efectuat "atacuri coordonate" asupra unei baze militare importante din interiorul Rusiei

publicat 2024-04-05 12:00:14 (ProTV)
Ucraina ar fi efectuat atacuri coordonate asupra unei baze militare importante din interiorul Rusiei Ucraina a desfasurat „atacuri coordonate” peste noapte împotriva unei baze aeriene militare din interiorul Rusiei, vizând avioane de lupta rusesti, a declarat pentru Sky News o sursa ucraineana. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.