EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident grav in Suceava. Doua persoane, incarcerate, dupa ce o masina si un TIR s-au ciocnit. Un barbat este resuscitat

publicat 2024-04-05 17:45:44 (ProTV)
Accident grav in Suceava. Doua persoane, incarcerate, dupa ce o masina si un TIR s-au ciocnit. Un barbat este resuscitat Un accident rutier s-a produs, vineri, pe DN 17, în judesul Suceava, fiind implicate un TIR si o masina. Doua persoane au fost încarcerate, iar unui barbat i se aplica manevre de resuscitare.   ...continuare.

Veste buna pentru fostul primar Catalin Cherches. Afla pe 18 aprilie daca scapa din inchisoare

publicat 2024-04-05 17:15:22 (ProTV)
Veste buna pentru fostul primar Catalin Cherches. Afla pe 18 aprilie daca scapa din inchisoare Contestatia în anulare asupra condamnarii de cinci ani de închisoare formulata de Catalin Chereches a fost admisa „în principiu” de Curtea de Apel Cluj. Asta înseamna ca îi vor fi ascultate argumentele pentru a scapa de condamnare. ...continuare.

Un politist din Constanta a fost batut de o femeie venita la sectie sa se intereseze de o plangere. Ce s-a intamplat

publicat 2024-04-05 16:30:27 (ProTV)
Un politist din Constanta a fost batut de o femeie venita la sectie sa se intereseze de o plangere. Ce s-a intamplat O femeie de 56 de ani din Medgidia este cercetata pentru ultraj, dupa ce ar fi batut un politist.   ...continuare.

Un jucator de la FC Hermannstadt, testat pozitiv de politisti la substante psihoactive. Reactia clubului

publicat 2024-04-05 16:15:49 (ProTV)
Un jucator de la FC Hermannstadt, testat pozitiv de politisti la substante psihoactive. Reactia clubului Echipa de fotbal FC Hermannstadt a anuntat, vineri, pe pagina oficiala de Facebook, ca un jucator din lotul pregatit de Marius Maldarasanu a fost testat pozitiv la benzodiazepina, de catre politistii rutieri în timp ce se afla la volan. ...continuare.

Silvestru Sosoaca, saltat de politie. Sotul senatoarei a incalcat ordinul de protectie. Decizie importanta luata in instanta

publicat 2024-04-05 16:15:49 (ProTV)
Silvestru Sosoaca, saltat de politie. Sotul senatoarei a incalcat ordinul de protectie. Decizie importanta luata in instanta Silvestru Sosoaca a fost saltat de politie si dus la Sectia 6 de Politie Bucuresti, dupa ce a încalcat distanta minima la care avea voie sa se apropie de senatoarea Diana Sosoaca, informeaza Agerpres. ...continuare.

Un barbat a fost gasit carbonizat dupa o explozie in Curtea de Arges. Alte 6 persoane au fost evaluate medical

publicat 2024-04-05 16:15:48 (ProTV)
Un barbat a fost gasit carbonizat dupa o explozie in Curtea de Arges. Alte 6 persoane au fost evaluate medical Echipaje de pompieri intervin într-un bloc de locuinte din Curtea de Arges unde, vineri, s-a produs o explozie urmata de un incendiu. Un barbat a fost gasit carbonizat în apartamentul în care s-a produs deflagratia.   ...continuare.

Individ urmarit pentru tentativa de omor, prins cu aplicatia eDAC. A emis alerta instantanee

publicat 2024-04-05 16:00:38 (ProTV)
Individ urmarit pentru tentativa de omor, prins cu aplicatia eDAC. A emis alerta instantanee Un individ dat în urmarire pentru tentativa de omor a fost prins de politistii de frontiera cu ajutorul aplicatiei eDAC, operationala dupa aderarea României la Schengen-ul aerian si maritim. Aplicatia a emis o alerta pe loc, la scanarea documentelor. ...continuare.

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 s-a produs vineri dupa-amiaza. Unde a lovit

publicat 2024-04-05 16:00:37 (ProTV)
Un cutremur cu magnitudinea 6,8 s-a produs vineri dupa-amiaza. Unde a lovit Un seism puternic a fost raportat, vineri dupa-amiaza, a anuntat Centrul Seismologic European-Mediteranean (EMSC). ...continuare.

Angelina Jolie il acuza pe Brad Pitt ca a batut-o in fata copiilor lor. Incidentul ireal produs in timpul unui zbor

publicat 2024-04-05 16:00:32 (ProTV)
Angelina Jolie il acuza pe Brad Pitt ca a batut-o in fata copiilor lor. Incidentul ireal produs in timpul unui zbor Angelina Jolie îl acuza pe Brad Pitt ca a batut-o de fata cu copiii lor si a invocat un episod halucinant din 2016, când acesta ar fi lovit-o si pe ea, dar si pe unul dintre cei mici, în timp ce turna bere si vin pe ei. ...continuare.

Descoperire de 2,7 milioane de lei in Constanta. Ce au gasit politistii intr-un container sosit din China | FOTO

publicat 2024-04-05 15:30:41 (ProTV)
Descoperire de 2,7 milioane de lei in Constanta. Ce au gasit politistii intr-un container sosit din China | FOTO Articole vestimentare si încaltaminte susceptibile a fi contrafacute, în valoare de 2.700.000 lei, au fost descoperite de politistii de frontiera în Portul Constanta Sud Agigea si în PTF Negru Voda. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.