EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvernul lanseaza spotul "Legea Anastasia". Cum arata videoclipul campaniei de constientizare | VIDEO

publicat 2024-04-05 21:45:29 (ProTV)
Guvernul lanseaza spotul Legea Anastasia. Cum arata videoclipul campaniei de constientizare | VIDEO Guvernul lanseaza spotul #LegiiAnastasia si va fi difuzat de televiziunile si radiourile din România ca mesaj de interes public.   ...continuare.

Ciolacu, nehotarat pentru candidatura la presedintie. Continua politica, "pentru ca Dumnezeu ne-a ales"

publicat 2024-04-05 21:45:29 (ProTV)
Ciolacu, nehotarat pentru candidatura la presedintie. Continua politica, pentru ca Dumnezeu ne-a ales Marcel Ciolacu nu s-a hotarât daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al României. Asteapta alegerile locale ca sa ia o decizie. ...continuare.

Cum a ucis armata Israelului sapte voluntari ai unei organizati caritabile in Gaza. "Greseala grava" a unui soldat

publicat 2024-04-05 21:30:26 (ProTV)
Cum a ucis armata Israelului sapte voluntari ai unei organizati caritabile in Gaza. Greseala grava a unui soldat Doi înalti comandanti militari israelieni au fost demisi dupa raidul în care au fost ucisi, din greseala, în Gaza, sapte voluntari ai unei organizati caritabile. ...continuare.

Viktor Orban, decorat de liderul separatistilor sarbi din Bosnia-Hertegovina. Mesajul premierului maghiar pentru Occident

publicat 2024-04-05 21:30:26 (ProTV)
Viktor Orban, decorat de liderul separatistilor sarbi din Bosnia-Hertegovina. Mesajul premierului maghiar pentru Occident Premierul ungar Viktor Orban a fost decorat, vineri, la Banja Luka cu Ordinul Republicii Srpska, informeaza dpa. ...continuare.

O persoana a fost gasita moarta pe un camp din apropierea bretelei de iesire de pe autostrada A1. A fost deschisa o ancheta

publicat 2024-04-05 21:30:26 (ProTV)
O persoana a fost gasita moarta pe un camp din apropierea bretelei de iesire de pe autostrada A1. A fost deschisa o ancheta Cadavrul unei persoane a fost gasit, vineri, pe câmp, în judetul Dâmbovita, în apropierea bretelei de iesire de pe autostrada A1.   ...continuare.

Bubuitura puternica auzita in judetul Constanta. In unele zone s-a simtit ca un cutremur. Ce a fost, de fapt

publicat 2024-04-05 21:30:26 (ProTV)
Bubuitura puternica auzita in judetul Constanta. In unele zone s-a simtit ca un cutremur. Ce a fost, de fapt Ambarcatiunea rasturnata la est de Tuzla a fost detonata, vineri seara, în Poligonul Midia, iar oamenii din zona s-au speriat si au sunat la 112. Ei au comparat zgomotul cu un cutremur. Au fost primit trei apeluri care au raportat o explozie puternica. ...continuare.

Paradox romanesc. Veniturile au crescut, dar oamenii simpli o duc din ce in ce mai rau: "Incercam sa gasim solutii"

publicat 2024-04-05 20:15:53 (ProTV)
Paradox romanesc. Veniturile au crescut, dar oamenii simpli o duc din ce in ce mai rau: Incercam sa gasim solutii Veniturile familiilor din România au crescut anul trecut în medie cu 13% fata de 2022, potrivit Institutului National de Statistica. Majorarea vine pe fondul unor salarii mai mari, însa situatia difera, spun specialistii. ...continuare.

Ceva e putred in Romania. Fermierii primesc printre cele mai mari subventii din UE, dar fructele si legumele se tot scumpesc

publicat 2024-04-05 20:15:53 (ProTV)
Ceva e putred in Romania. Fermierii primesc printre cele mai mari subventii din UE, dar fructele si legumele se tot scumpesc România se numara printre cele mai generoase tari europene cu fermierii. Autoritatile de la noi i-au sprijinit în ultimii doi ani cu peste 770 de milioane de euro. Cei mai multi bani, au ajuns la producatorii de fructe si legume. ...continuare.

Sindicalistii din educatie cer ca notele la purtare sa fie incluse in media de admitere la liceu. "Avem nevoie de masuri"

publicat 2024-04-05 20:15:53 (ProTV)
Sindicalistii din educatie cer ca notele la purtare sa fie incluse in media de admitere la liceu. Avem nevoie de masuri Sindicalistii din educatie propun ca notele la purtare sa fie incluse în media de admitere la liceu pentru a-i descuraja pe elevii violenti.   ...continuare.

Romania imbatraneste dramatic, iar asta creeaza un dezechilibru care va avea efecte grave. Cati romani au peste 100 de ani

publicat 2024-04-05 20:15:53 (ProTV)
Romania imbatraneste dramatic, iar asta creeaza un dezechilibru care va avea efecte grave. Cati romani au peste 100 de ani A crescut speranta de viata în România, iar populatia vârstnica îi depaseste cu 27% pe tineri. Sociologii spun ca acest dezechilibru demografic ar putea avea efecte economice si sociale grave. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.