EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Razboiul din Ucraina reaprinde dezbaterea privind serviciul militar obligatoriu. Ce masuri au luat mai multe tari

publicat 2024-04-06 13:30:14 (ProTV)
Razboiul din Ucraina reaprinde dezbaterea privind serviciul militar obligatoriu. Ce masuri au luat mai multe tari Razboiul din Ucraina a reaprins dezbaterea privind reintroducerea serviciului militar obligatoriu, sau extinderea acestuia acolo unde este înca în vigoare, în unele tari europene, în special în tarile baltice si nordice, dar si în Germania. ...continuare.

Un barbat baut si-a facut nevoile intr-o ceasca, apoi a scapat urina pe o insotitoare de bord. Ce a urmat

publicat 2024-04-06 13:00:10 (ProTV)
Un barbat baut si-a facut nevoile intr-o ceasca, apoi a scapat urina pe o insotitoare de bord. Ce a urmat Un incident neobisnuit a avut loc la bordul unui avion cu destinatia Sydney, Australia. Un barbat de 53 de ani a fost surprins facându-si nevoile într-o ceasca în timp ce se afla alaturi de alti pasageri.   ...continuare.

Bascana Gagauziei ameninta Chisinaul cu independenta. Totul a pornit de la o declaratie facuta de Marcel Ciolacu

publicat 2024-04-06 12:45:13 (ProTV)
Bascana Gagauziei ameninta Chisinaul cu independenta. Totul a pornit de la o declaratie facuta de Marcel Ciolacu Bascana prorusa a regiunii autonome Gagauzia din Republica Moldova, Evghenia Gutul, a avertizat, vineri, Chisinaul ca regiunea îsi va declara independenta daca Republica Moldova va alege sa se uneasca cu România. ...continuare.

Sase luni de razboi in Gaza. Cat de aproape este Israelul de eliminarea Hamas

publicat 2024-04-06 12:30:27 (ProTV)
Sase luni de razboi in Gaza. Cat de aproape este Israelul de eliminarea Hamas Au trecut aproape sase luni de când luptatorii Hamas au patruns din Gaza în Israel la 7 octombrie, ucigând aproximativ 1.200 de persoane si luând sute de ostatici.   ...continuare.

Modul diabolic in care un miliardar din China a fost ucis de un coleg de munca. Individul s-a inspirat dintr-un film celebru

publicat 2024-04-06 12:15:27 (ProTV)
Modul diabolic in care un miliardar din China a fost ucis de un coleg de munca. Individul s-a inspirat dintr-un film celebru Lin Qi era un miliardar cu un vis grandios. Acest magnat al industriei jocurilor video din China si-a propus sa transforme „Problema celor trei corpuri”, cel mai faimos roman SF din tara sa, într-un film de succes international.     ...continuare.

O adolescenta de 17 ani a anuntat prin SMS ca este tinuta cu forta intr-o locuinta din Caracal. Ce au descoperit politistii

publicat 2024-04-06 12:15:25 (ProTV)
O adolescenta de 17 ani a anuntat prin SMS ca este tinuta cu forta intr-o locuinta din Caracal. Ce au descoperit politistii O adolescenta în vârsta de 17 ani data disparuta a anuntat prin SMS ca ar fi tinuta împotriva vointei sale într-o locuinta din Caracal. ...continuare.

In Jilava si Berceni, oamenii nu mai deschid ferestrele. Partea de sud a Bucurestiului, afectata grav de arderile ilegale

publicat 2024-04-06 12:00:28 (ProTV)
In Jilava si Berceni, oamenii nu mai deschid ferestrele. Partea de sud a Bucurestiului, afectata grav de arderile ilegale Peste 600 de sesizari au fost facute în ultimele trei saptamâni de locuitorii din zona sudica a capitalei si a judetului Ilfov catre Garda de Mediu si Directia de Sanatate Publica, fara niciun efect în ce priveste stoparea poluarii masive din regiune.   ...continuare.

In ce stare se afla fetita de patru ani din Iasi, care a ajuns la spital dupa ce a cazut intr-un iaz

publicat 2024-04-06 11:45:14 (ProTV)
In ce stare se afla fetita de patru ani din Iasi, care a ajuns la spital dupa ce a cazut intr-un iaz Fetita adusa în coma la spitalul de copii din Iasi, dupa ce a cazut într-un iaz, are sanse minime de supravietuire, afirma medicii ieseni. ...continuare.

Un barbat a falsificat semnatura mamei sale si i-a vandut bolidul de lux pentru a plati datoriile la cluburile de noapte

publicat 2024-04-06 11:45:14 (ProTV)
Un barbat a falsificat semnatura mamei sale si i-a vandut bolidul de lux pentru a plati datoriile la cluburile de noapte Un barbat în vârsta de 33 de ani risca închisoarea pentru ca a falsificat semnatura mamei sale în încercarea de a-i vinde masinile de lux si de a plati datoriile pe care le-a acumulat la cluburile de noapte.   ...continuare.

Cutremurul, idee de afaceri. Un american a scos la vanzare tricoul "Am supravietuit seismului". Cat costa | VIDEO

publicat 2024-04-06 11:30:34 (ProTV)
Cutremurul, idee de afaceri. Un american a scos la vanzare tricoul Am supravietuit seismului. Cat costa | VIDEO Un magazin de tricouri din New York a reactionat prompt la cutremurul cu magnitudinea de 4,8 care a fost resimtit în oras vineri si a pus în vânzare, la doar doua ore dupa seism, un tricou cu sloganul „Am supravietuit cutremurului”.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.