EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A inceput sa "pufaie" cel mai activ vulcan din Europa. Fenomenul rar care s-a produs

publicat 2024-04-06 20:15:10 (ProTV)
A inceput sa pufaie cel mai activ vulcan din Europa. Fenomenul rar care s-a produs Cel mai activ vulcan al Europei, Etna, a luat o pauza la eruptii, dar "pufaie" rotocoale de fum. ...continuare.

"Stan"-ul care a avut puterea sa contrazica Rusia in favoarea Ucrainei: "Afirmatia nu are nicio baza"

publicat 2024-04-06 20:00:21 (ProTV)
Stan-ul care a avut puterea sa contrazica Rusia in favoarea Ucrainei: Afirmatia nu are nicio baza Tadjikistanul, fosta republica sovietica, a respins sâmbata o declaratie facuta de un înalt oficial rus din domeniul securitatii potrivit careia ambasada Ucrainei de la Dusanbe ar fi recrutat mercenari pentru a lupta împotriva Rusiei în Ucraina. ...continuare.

Veste buna pentru romani. Schengen-ul deplin, este posibil pana la finalul anului, cu ajutorul socialistilor europeni

publicat 2024-04-06 19:45:28 (ProTV)
Veste buna pentru romani. Schengen-ul deplin, este posibil pana la finalul anului, cu ajutorul socialistilor europeni La o saptamâna de la aderarea la Schengen pe cale maritima si aeriana, România primeste vestea ca ar putea intra pe deplin în spatiul de libera circulatie pâna la finalul anului. ...continuare.

Un barbat care si-a rapit fosta concubina a fost arestat preventiv, dupa ce a tinut-o captiva timp de 20 de ore

publicat 2024-04-06 19:45:28 (ProTV)
Un barbat care si-a rapit fosta concubina a fost arestat preventiv, dupa ce a tinut-o captiva timp de 20 de ore Reprezentantii Parchetului de pe lânga Judecatoria Timisoara au transmis ca un barbat a fost retinut dupa ce si-a rapit fosta concubina, dupa ce ea s-a urcat de bunavoie în masina lui. ...continuare.

Descoperire socanta la capatul A1. Un muncitor a vazut iesind un picior de sub niste crengi. Restul era transat

publicat 2024-04-06 19:30:11 (ProTV)
Descoperire socanta la capatul A1. Un muncitor a vazut iesind un picior de sub niste crengi. Restul era transat Moarte cu multe semne de întrebare în Dâmbovita. Trupul sectionat al unei femei a fost descoperit pe marginea autostrazii A1, de o echipa de muncitori. Unul dintre ei a zarit o bucata dintr-un picior, iar politistii chemati la fata locului au gasit si res ...continuare.

Incident pe un mare aeroport din Europa. Doua avioane de pasageri s-au acrosat pe pista

publicat 2024-04-06 19:30:11 (ProTV)
Incident pe un mare aeroport din Europa. Doua avioane de pasageri s-au acrosat pe pista Un avion al companiei Virgin Atlantic a acrosat un alt avion, sâmbata, pe aeroportul Heathrow, au anuntat autoritatile aviatice. Nu au fost raportati raniti, relateaza AP. ...continuare.

Mingea Euro 2024 ajunge la Ciolacu. Premierul Romaniei: "Acum e timpul Romaniei sa inscrie!"

publicat 2024-04-06 19:30:11 (ProTV)
Mingea Euro 2024 ajunge la Ciolacu. Premierul Romaniei: Acum e timpul Romaniei sa inscrie! Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, sâmbata, cu Olaf Scholz, cancelarul german, el profitând de ocazie pentru a transmite un mesaj în care face referire la Campionatul European din vara, la care România este calificata.  ...continuare.

Ciocniri au fost raportate la granita dintre Armenia si Azerbaidjan la cateva ore dupa anuntarea sprijinului UE

publicat 2024-04-06 19:15:14 (ProTV)
Ciocniri au fost raportate la granita dintre Armenia si Azerbaidjan la cateva ore dupa anuntarea sprijinului UE Lupte majore au izbucnit de-a lungul frontierei tensionate dintre Azerbaidjan si Armenia în noaptea de sâmbata, cu împuscaturi puternice raportate de ambele parti pe fondul eforturilor occidentale de a aduce pacea în Caucazul de Sud devastat de razboi. ...continuare.

Ce loc ii ofera Gabriel Liiceanu lui Klaus Iohannis in clasamentul celor patru presedinti ai Romaniei

publicat 2024-04-06 19:15:14 (ProTV)
Ce loc ii ofera Gabriel Liiceanu lui Klaus Iohannis in clasamentul celor patru presedinti ai Romaniei Ce spune Gabriel Liiceanu despre liderii care conduc azi România: Klaus Iohanis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciuca? De ce clasa politica a coborât tot mai jos standardele? ...continuare.

Viktor Orban, contestat in strada de zeci de mii de oameni. Opozitia e condusa acum de un fost apropiat al premierului

publicat 2024-04-06 19:00:16 (ProTV)
Viktor Orban, contestat in strada de zeci de mii de oameni. Opozitia e condusa acum de un fost apropiat al premierului Manifestare de amploare împotriva lui Viktor Orban, cu zeci de mii de oameni care au iesit sâmbata, în strada, la îndemnul unui avocat, un fost apropiat al premierului Ungariei. Manifestantii i-au cerut demisia. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.