EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Norvegia isi inarmeaza politistii din cauza amenintarilor impotriva moscheilor

publicat 2024-04-06 22:00:17 (ProTV)
Norvegia isi inarmeaza politistii din cauza amenintarilor impotriva moscheilor Conducerea politiei din Norvegia a decis sâmbata ca politistii sa poarte arme pâna la noi ordine din cauza amenintarilor primite de comunitatea musulmana, relateaza France Presse.   ...continuare.

Zelenski avertizeaza: Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia continua bombardamentele

publicat 2024-04-06 22:00:17 (ProTV)
Zelenski avertizeaza: Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia continua bombardamentele Presedintele Volodimir Zelenski a avertizat, sâmbata, ca Ucraina ar putea ramâne fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia îsi continua campania intensa de bombardamente cu raza lunga de actiune. ...continuare.

Jocurile Olimpice din 2024: Studenti francezi au protestat fata de rechizitionarea spatiilor lor de cazare

publicat 2024-04-06 21:45:14 (ProTV)
Jocurile Olimpice din 2024: Studenti francezi au protestat fata de rechizitionarea spatiilor lor de cazare Aproximativ o suta de studenti au manifestat sâmbata pe strazile Parisului împotriva rechizitionarii spatiilor lor de cazare pentru Jocurile Olimpice din 2024, care vor avea loc în aceasta vara, relateaza Ouest France. ...continuare.

Horoscop 7 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate intalni pe cineva si sa formeze un cuplu

publicat 2024-04-06 21:30:21 (ProTV)
Horoscop 7 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate intalni pe cineva si sa formeze un cuplu Horoscop 7 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu o surpriza placuta. Se petrec multe lucruri în mod spontan si o sa fim în priza, s-avem un gest, un cuvânt de raspuns celor care ne solicita si vor sa ne multumeasca.  ...continuare.

Cutremur produs in Romania, sambata seara. Unde a lovit si ce magnitudine a avut

publicat 2024-04-06 21:30:21 (ProTV)
Cutremur produs in Romania, sambata seara. Unde a lovit si ce magnitudine a avut Un seism slab a fost înregistrat sâmbata seara pe teritoriul României, anunta INFP. ...continuare.

Vrei sa cumperi o casa de 1 dolar in Italia? Cele mai bune sfaturi de la persoane care au facut asta deja

publicat 2024-04-06 21:15:14 (ProTV)
Vrei sa cumperi o casa de 1 dolar in Italia? Cele mai bune sfaturi de la persoane care au facut asta deja De ani de zile, oamenii din întreaga lume sunt captivati de orasele siciliene care vând case abandonate începând de la 1 euro, sau aproximativ 1,08 dolari. ...continuare.

Rusia a lansat o racheta balistica asupra orasului Odesa. Bilantul victimelor

publicat 2024-04-06 21:15:14 (ProTV)
Rusia a lansat o racheta balistica asupra orasului Odesa. Bilantul victimelor Rusia a lansat o racheta balistica în cursul zilei de sâmbata asupra orasului-port Odesa, în sudul Ucrainei, într-un atac care a ucis un barbat si a provocat pagube unei infrastructuri civile, potrivit Fortelor de aparare din sudul tarii. ...continuare.

USR il acuza pe Marcel Ciolacu ca refuza sa spuna daca RMGC vrea prelungirea licentei de exploatare la Rosia Montana

publicat 2024-04-06 21:15:14 (ProTV)
USR il acuza pe Marcel Ciolacu ca refuza sa spuna daca RMGC vrea prelungirea licentei de exploatare la Rosia Montana Reprezentantii USR au transmis ca Guvernul condus de Marcel Ciolacu refuza sa spuna daca compania miniera Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) a cerut prelungirea licentei de exploatare în România si daca aceasta solicitare a fost sau nu acceptata. ...continuare.

Mexicul a rupt legaturile diplomatice cu Ecuadorul dupa un raid al politiei la ambasada pentru a aresta un lider ecuadorian

publicat 2024-04-06 20:15:10 (ProTV)
Mexicul a rupt legaturile diplomatice cu Ecuadorul dupa un raid al politiei la ambasada pentru a aresta un lider ecuadorian Mexicul a întrerupt toate legaturile diplomatice cu Ecuadorul, dupa ce politia a luat cu asalt ambasada mexicana din Quito, pentru a aresta un fost vicepresedinte ecuadorian, Jorge Glas, refugiat acolo. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.