EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




TikTok ajuta extrema dreapta din Germania sa castige alegerile regionale

publicat 2024-09-03 12:00:08 (Jurnalul-National)
TikTok ajuta extrema dreapta din Germania sa castige alegerile regionale Partidul de extrema dreapta din Germania, Alternativa pentru Germania (AfD), a fost de doua ori mai eficient in a ajunge la alegatorii aflati la primul vot prin intermediul TikTok decat toate celelalte partide la un loc. Acest lucru poate explica de ce partidul a obtinut rezultate atat de bune. ...continuare.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind plafonul de impozitare a pensiilor

publicat 2024-09-03 12:00:08 (Jurnalul-National)
Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind plafonul de impozitare a pensiilor Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, proiectul de lege prin care se majoreaza plafonul pana la care veniturile din pensii sunt neimpozabile, de la 2.000 de lei la 3.000 de lei, cu 277 de voturi "pentru" si 3 abtineri. ...continuare.

Ciolacu: Se vor face multe investitii in infrastructura spitaliceasca

publicat 2024-09-03 12:00:08 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Se vor face multe investitii in infrastructura spitaliceasca Premierul Marcel Ciolacu a declarat marti ca se vor face multe investitii in infrastructura spitaliceasca si a aratat ca s-au facut "pasi enormi" in ceea ce priveste sistemul medical, insa cu toate "investitiile istorice" care vor fi facute acest sistem nu va fi sustenabil "decat cu o schimbare de fond". "Se vor face multe investitii in infrastructura spitaliceasca. Cred ca niciodata nu s-au facut atatea investitii, peste trei miliarde de euro, din cate stiu eu in acest moment. Toate... ...continuare.

Rebelii Houthi au atacat doua petroliere in Marea Rosie

publicat 2024-09-03 11:30:08 (Jurnalul-National)
Rebelii Houthi au atacat doua petroliere in Marea Rosie Rebelii Houthi din Yemen, sustinuti de Iran, au atacat luni doua petroliere - Amjad, sub pavilion saudit, si Blue Lagoon I, sub pavilion Panama - in Marea Rosie, a transmis armata SUA, calificand atacurile drept "acte nesabuite de terorism", potrivit Reuters. ...continuare.

Un barbat care a dat foc unui caine, retinut de politistii din Bihor

publicat 2024-09-03 11:30:08 (Jurnalul-National)
Un barbat care a dat foc unui caine, retinut de politistii din Bihor Un barbat de 49 de ani care a stropit cu o substanta inflamabila un caine, caruia i-a dat apoi foc, a fost retinut de politistii din Bihor. ...continuare.

Luna septembrie va fi calduroasa

publicat 2024-09-03 11:30:08 (Jurnalul-National)
Luna septembrie va fi calduroasa Luna septembrie va fi una calduroasa in toata tara, iar precipitatiile vor fi, pe alocuri, excedentare, anunta marti Administratia Nationala de Meteorologie. ...continuare.

Continua lucrarile la patinoarul Flamaropol

publicat 2024-09-03 11:00:08 (Jurnalul-National)
Continua lucrarile la patinoarul Flamaropol Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta, marti dimineata, ca a dat ordin de incepere pentru continuarea lucrarilor la patinoarul Flamaropol: "Incepem cu actualizarea proiectului, care va fi gata in maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrarile, care au termen de executie 20 de luni". ...continuare.

Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Razboinicul Marte intra in Rac si face un aspect tensionat cu Pluto

publicat 2024-09-03 11:00:08 (Jurnalul-National)
Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Razboinicul Marte intra in Rac si face un aspect tensionat cu Pluto Horoscopul zilei de miercuri, 4 septembrie 2024: Marte le aduce Racilor multa energie in lunile urmatoare, Scorpionii au o zi complicata cu ambii conducatori in tensiune, iar Varsatorii sunt morocanosi. ...continuare.

Intarzieri mari, cerere mica: Romanii, dezamagiti de calatoriile cu trenul

publicat 2024-09-03 10:30:11 (Jurnalul-National)
Intarzieri mari, cerere mica: Romanii, dezamagiti de calatoriile cu trenul "Eficienta" de pe calea ferata: intarzieri de la cateva minute pana la peste o ora si jumatate la sosirile trenurilor in Gara de Nord, cel mai mare nod feroviar, in plin sezon de vacanta, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Cele 5 etape ale unei despartiri

publicat 2024-09-03 10:30:11 (Jurnalul-National)
Cele 5 etape ale unei despartiri Ai simtit vreodata ca o relatie se destrama, dar nu ai putut identifica momentul sau motivul pentru care a inceput sa se deterioreze? Relatiile, la fel ca organismele vii, au un ciclu de viata care include faze de crestere si declin. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.