EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adolescenta de 15 ani, data disparuta dupa doua saptamani de cand a plecat de acasa din Bacau

publicat 2024-04-03 14:01:06 (ProTV)
Adolescenta de 15 ani, data disparuta dupa doua saptamani de cand a plecat de acasa din Bacau O adolescenta în vârsta de 15 ani din localitatea Dofteana din judetul Bacau, plecata de acasa de doua saptamâni, a fost data disparuta. ...continuare.

Urmarile cutremurului din Taiwan. Zeci de oameni sunt blocati in tuneluri

publicat 2024-04-03 14:00:48 (Mediafax)
Urmarile cutremurului din Taiwan. Zeci de oameni sunt blocati in tuneluri Noua persoane au murit si peste 800 au fost ranite in urma cutremurului care a avut loc miercuri dimineata, la ora locala 7:58. Atunci, Taiwan-ul a fost lovit de cel mai puternic cutremur din ultimii 25 de ani, provocand prabusirea a numeroase cladiri. ...continuare.

Una dintre cele mai vechi carti din lume, scrisa in 40 de ani de un scrib, va fi scoasa la licitatie

publicat 2024-04-03 14:00:43 (Mediafax)
Una dintre cele mai vechi carti din lume, scrisa in 40 de ani de un scrib, va fi scoasa la licitatie Codicele, scris in limba copta pe papirus in jurul anilor 250-350 d.Hr. si produs intr-una dintre primele manastiri crestine, are o valoare de vanzare estimata intre 2,6 si 3,8 milioane de dolari, potrivit Christie's. ...continuare.

MApN schimba legile Apararii. MApN cere militarizarea structurilor MAI la starea de asediu, mobilizare sau razboi

publicat 2024-04-03 14:00:38 (Mediafax)
MApN schimba legile Apararii. MApN cere militarizarea structurilor MAI la starea de asediu, mobilizare sau razboi La doua luni dupa ce generalul Gheorghita Vlad, seful Statului Major al Apararii, a avertizat ca Armata nu poate dobori dronele care cad in Romania din cauza legislatiei, dupa ce un alt obiect a fost descoperit in Braila, Ministerul Apararii Nationale a postat pe transparenta decizionala proiectele a doua legi: Legea apararii nationale a Romaniei si Legea privind Sistemul National de Management Integrat al Situatiilor de Criza. ...continuare.

Avertismentul ofiterilor ucraineni de rang inalt: Exista un mare risc ca liniile de front sa se prabuseasca

publicat 2024-04-03 14:00:34 (Mediafax)
Avertismentul ofiterilor ucraineni de rang inalt: Exista un mare risc ca liniile de front sa se prabuseasca O serie de ofiteri militari ucraineni, care au luptat sub comanda fostului comandant-sef al Fortelor Armate ucrainene, au oferit o evaluare sumbra a situatiei de pe teren, in timp ce Rusia preia controlul. Acestia au declarat, pentru , faptul ca intarzierea ajutorului occidental pentru Ucraina ar putea conduce tara spre o prabusire a liniilor de front, pe masura ce armata rusa a obtinut, in ultima perioada, cateva cuceriri, printre care si orasul Avdiivka. ...continuare.

Curiozitati despre Arabia Saudita

publicat 2024-04-03 14:00:26 (Libertatea)
Curiozitati despre Arabia Saudita Timp de sute de ani, Arabia Saudita a fost un taram misterios, aproape necunoscut, fiind probabil singura tara din lume care nu avea „viza turistica” din cauza faptului ca turismul era impotriva Islamului. Este o tara cu o istorie bogata, cu un rol semnificativ in contextul geopolitic international, care este condusa conform principiilor wahhabite ale […] ...continuare.

Tanar care se plimba gol prin Focsani, imobilizat de jandarmi si politisti: "Eu sunt Dumnezeu! Ma omorati!"

publicat 2024-04-03 14:00:24 (Libertatea)
Un tanar de 20 de ani, care mergea dezbracat prin centrul orasului Focsani, a fost prins de jandarmi si politisti si dus la spital, dupa ce a avut un comportament agresiv si a inceput sa strige „Eu sunt Dumnezeu!”, „Nu pune nimeni mana pe mine!”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Vrancea. Incidentul s-a petrecut in […] ...continuare.

Fata de 15 ani plecata de acasa de doua saptamani, data disparuta, in Bacau. Politia face apel la populatie pentru a o gasi

publicat 2024-04-03 14:00:21 (Libertatea)
O adolescenta in varsta de 15 ani din localitatea Dofteana, judetul Bacau, a fost data disparuta de familie marti, 2 aprilie, la peste doua saptamani de cand a plecat de acasa. Autoritatile roaga persoanele care au detalii despre locul in care se afla fata sa sune la 112 sau sa contacteze Politia Bacau, transmite News.ro. […] ...continuare.

Cine sunt cei sase romanii din Topul Forbes al miliardarilor

publicat 2024-04-03 14:00:19 (Jurnalul-National)
Cine sunt cei sase romanii din Topul Forbes al miliardarilor Sase antreprenori romani se afla in acest an in topul celor mai bogati oameni din lume realizat de revista americana Forbes, cu averi cuprinse intre 1,2 miliarde dolari si 2,7 miliarde dolari, scrie Ziarul Financiar. ...continuare.

FCU Craiova - FC Voluntari, in sferturile Cupei Romaniei Betano. Echipe probabile + cote

publicat 2024-04-03 14:00:14 (Gazeta-Sporturilor)
FCU Craiova - FC Voluntari, in sferturile Cupei Romaniei Betano. Echipe probabile + cote FCU Craiova si FC Voluntari se intalnesc in al doilea sfert de finala din Cupa Romaniei Betano. Meciul va avea loc de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.