EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Autoturism Tesla, furat din Germania, descoperit in Vama Husi. Soferul le-a spus politistilor ca "a imprumutat autoturismul de la proprietar"

publicat 2024-04-03 13:31:04 (Mediafax)
Autoturism Tesla, furat din Germania, descoperit in Vama Husi. Soferul le-a spus politistilor ca a imprumutat autoturismul de la proprietar Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Tesla, identificat in trafic, in urma unei actiuni punctuale. Masina figura in bazele de date ca fiind furata din Germania in aceeasi zi. ...continuare.

False maicute din Vrancea, Galati si Valcea, retinute pentru inselaciune. Au obtinut 250.000 de lei, dupa ce ofereau servicii ritualice online

publicat 2024-04-03 13:30:55 (Libertatea)
False maicute din Vrancea, Galati si Valcea, retinute pentru inselaciune. Au obtinut 250.000 de lei, dupa ce ofereau servicii ritualice online Noua persoane, cu varste intre 18 si 75 de ani, din judetele Vrancea, Galati si Valcea, au pretins ca sunt maicute si au oferit servicii ritualice pe internet, iar prejudiciul in acest caz depaseste 250.000 de lei. Trei false maicute au fost retinute, relateaza News.ro. Politistii si procurorii au facut zece perchezitii in Vrancea, Galati […] ...continuare.

Alexandra Stan a confirmat relatia cu milionarul belgian: "Imi doresc sa fiu mama". Ce a invatat la 3 ani de la divort

publicat 2024-04-03 13:30:53 (Libertatea)
Alexandra Stan a confirmat relatia cu milionarul belgian: Imi doresc sa fiu mama. Ce a invatat la 3 ani de la divort Alexandra Stan a confirmat relatia pe care o are de cateva luni cu Darcy Troch, un milionar belgian. Artista a vorbit intr-un interviu pentru viva.ro despre viata ei amoroasa, dar si lectiile pe care le-a invatat in urma divortului care a avut loc in urma cu 3 ani. Alexandra Stan, cunoscuta artista pop din Romania, […] ...continuare.

Oprea: Discutam pentru a produce in Romania echipamente pentru MApN si celelalte ministere de forta

publicat 2024-04-03 13:30:53 (Jurnalul-National)
Oprea: Discutam pentru a produce in Romania echipamente pentru MApN si celelalte ministere de forta Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Radu Stefan Oprea, a spus ca sunt discutii cu multi parteneri pentru a putea produce in Romania echipamentele de care Ministerul Apararii, Armata Romana si celelalte ministere de forta au nevoie, iar in luna mai va veni si cu o surpriza. ...continuare.

Siemens Mobility si Astra Vagoane Calatori si-au extins parteneriatul pentru productia tramvaielor in Romania

publicat 2024-04-03 13:30:52 (Income-Magazine)
Siemens Mobility si Astra Vagoane Calatori si-au extins parteneriatul pentru productia tramvaielor in Romania Siemens Mobility si Astra Vagoane Calatori au incheiat un nou acord pentru consolidarea si extinderea colaborarii lor, astfel incat Siemens Mobility va furniza 125 de boghiuri de ultima generatie, in timp ce firma din Arad va produce tramvaie Imperio, licentiate de compania germana. Tramvaiele vor fi proiectate special pentru piata din Romania. Semnarea contractelor de […] ...continuare.

Tanase Tanase, cel mai mare antrenor din voleiul romanesc, a murit

publicat 2024-04-03 13:30:43 (Gazeta-Sporturilor)
Tanase Tanase, cel mai mare antrenor din voleiul romanesc, a murit Tanase Tanase, fostul mare antrenor de volei, a murit la varsta de 98 de ani.Tanase Tanase a castigat 5 titluri la rand cu Steaua la finalul anilor '60 si inceputul anilor '70 si i-a dus pe stelisti in finala Cupei Campionilor, in 1969.A murit Tanase TanaseTanase Tanase, in stanga"Drum lin, nea Tica! La 98 de ani, ne-a parasit cel mai mare antrenor pe care l-a avut voleiul romanesc. ... ...continuare.

Test pentru verificarea IQ-ului tau. Doar un geniu poate observa cate triunghiuri sunt in interiorul patratului in 15 secunde!

publicat 2024-04-03 13:30:35 (Click)
Test pentru verificarea IQ-ului tau. Doar un geniu poate observa cate triunghiuri sunt in interiorul patratului in 15 secunde! Testul pentru verificarea IQ-ului a devenit o modalitate populara de a evalua abilitatile cognitive si de rezolvare a problemelor. Astfel de teste adesea implica rezolvarea unor puzzle-uri sau ghicitori care necesita gandire analitica si logica pentru a ajunge la o solutie corecta. ...continuare.

Diagnosticat cu cancer, Nick Radoi si-a facut testamentul! Cui ii va ramane toata averea milionarului? Madalina Apostol, sarita din schema?! "E asa cum trebuie sa fie..."

publicat 2024-04-03 13:30:29 (Click)
Diagnosticat cu cancer, Nick Radoi si-a facut testamentul! Cui ii va ramane toata averea milionarului? Madalina Apostol, sarita din schema?! E asa cum trebuie sa fie... Milionarul Nick Radoi si-a facut testamentul, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, vara trecuta. Cine ii va mosteni averea? ...continuare.

Claudiu Cazacu, XTB: 'Aurul este noul lider al cursei din pietele internationale'

publicat 2024-04-03 13:30:27 (Bursa)
Inceputul de an a fost al criptoactivelor si actiunilor din domeniul AI, acum, insa, se pare ca pietele au redescoperit metalele pretioase, arata intr-o analiza financiara, Claudiu Cazacu. ...continuare.

Mass-media: Amenintare cu bomba la parlamentul Norvegiei

publicat 2024-04-03 13:30:27 (Bursa)
Parlamentul Norvegiei a primit o amenintare cu bomba, ceea ce a determinat fortele de ordine sa sporeasca masurile de securitate in perimetrul cladirii, a anuntat politia din Oslo, potrivit Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.