EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Roman plecat in Olanda sa cumpere o masina, amenintat cu arma si lasat fara toti banii de cei care ii vindeau autoturismul

publicat 2024-04-03 12:15:18 (Libertatea)
Roman plecat in Olanda sa cumpere o masina, amenintat cu arma si lasat fara toti banii de cei care ii vindeau autoturismul Marti seara, 2 aprilie, un roman a fost jefuit sub amenintarea armei, intre orele 23:00 si 23:30 la intersectia strazilor Middellandse Zee si Pinasstraat, din cartierul Peldersveld, din Zaandam, relateaza cotidianul regional olandez De Orkaan. Victima a indicat ca a acceptat sa cumpere o masina in Zaandam si a venit cu Mercedesul lui Sprinter, cu […] ...continuare.

Cea mai mare expozitie a artistului SADDO ocupa Piata Amzei

publicat 2024-04-03 12:15:18 (Jurnalul-National)
Cea mai mare expozitie a artistului SADDO ocupa Piata Amzei Mobius & The Institute transforma centrul Bucurestiului intr-un hotspot al culturii Hip-hop. ...continuare.

Oana Lis, solutie disperata, pentru a-i face rost de carucior cu rotile lui Viorel Lis! Ce a inceput sa faca sotia fostului edil si cum se simte acum acesta

publicat 2024-04-03 12:15:11 (Click)
Oana Lis, solutie disperata, pentru a-i face rost de carucior cu rotile lui Viorel Lis! Ce a inceput sa faca sotia fostului edil si cum se simte acum acesta De doua seri Oana Lis (45 de ani) este invitata lui Dan Capatos la Xtra Night Show de la Antena Stars. ...continuare.

A fost lansata autorulota romaneasca. Arata intr-un mare fel si are un pret accesibil pentru fiecare buzunar

publicat 2024-04-03 12:15:11 (Click)
A fost lansata autorulota romaneasca. Arata intr-un mare fel si are un pret accesibil pentru fiecare buzunar Yevana, o companie din Spania, o autorulota cu totul speciala, folosind ca model de baza Dacia Dokker. Dotata cu toate utilitatile necesare unei autorulote, modelul se vinde la un pret foarte accesibil, iar indiferent de bugetul pe care il avem, aceasta masina este o optiune viabila. ...continuare.

Orasele din tara noastra care au in plan sa elimine carnea, lactatele si masinile

publicat 2024-04-03 12:15:11 (Click)
Orasele din tara noastra care au in plan sa elimine carnea, lactatele si masinile Mai multe orase din Romania s-au alaturat unui proiect ambitios de combatere a schimbarilor climatice si protejare a mediului inconjurator. Prin aderarea la coalitia C40 Cities Climate Leadership Group (C40), aceste orase isi propun sa elimine consumul de carne si lactate ...continuare.

ANCPI: Lucrari de cadastru gratuite, pe o suprafata de 6,3 milioane de hectare

publicat 2024-04-03 12:15:07 (Bursa)
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) deruleaza lucrarile de inregistrare a proprietatilor in sistemul integrat de cadastru si carte functionala, gratuit pentru cetateni, pe o suprafata de peste 6,3 milioane de hectare, in 2.352 de unitati administrativ-teritoriale (UAT). ...continuare.

Ce salariu vor avea angajatii de la Posta Romana, dupa cele doua majorari. Anuntul companiei

publicat 2024-04-03 12:15:05 (Antena3)
Ce salariu vor avea angajatii de la Posta Romana, dupa cele doua majorari. Anuntul companiei Compania Nationala Posta Romana anunta ca a ajuns la un acord cu sindicatul pentru semnarea unui nou contract colectiv de munca.  ...continuare.

Surpriza: Cine sunt cei sase romanii din Topul Forbes al miliardarilor

publicat 2024-04-03 12:01:57 (Ziarul-Financiar)
Surpriza: Cine sunt cei sase romanii din Topul Forbes al miliardarilor Autor: Roxana Rosu Sase antreprenori romani se afla in acest an in topul celor mai bogati oameni din lume realizat de revista americana Forbes, cu averi cuprinse intre 1,2 miliarde dolari si 2,7 miliarde dolari. ...continuare.

Perchezitii in Caras-Severin. Mai multe persoane sunt suspectate ca au continut video cu minori in ipostaze sexuale

publicat 2024-04-03 12:01:47 (ProTV)
Perchezitii in Caras-Severin. Mai multe persoane sunt suspectate ca au continut video cu minori in ipostaze sexuale Politistii si procurorii DIICOT fac, miercuri, perchezitii în judetul Caras-Severin, la trei persoane suspectate ca au procurat si au distribuit pe internet înregistrari video cu copii de patru-cinci ani în ipostaze sexuale explicite. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.