EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sotia lui Sergio Ramos, postare spectaculoasa » Cum a aparut pe retelele sociale

publicat 2024-04-03 12:30:36 (Gazeta-Sporturilor)
Sotia lui Sergio Ramos, postare spectaculoasa » Cum a aparut pe retelele sociale Pilar Rubio, sotia lui Sergio Ramos, a pozat in costum de baie si a impresionat Spania cu forma in care se afla.Pilar Rubio e model pentru brandul de lenjerie intima "Selmark Lingerie" si a pozat pe Instagram in ultimul model de costum de baie. Iar prezentatoarea TV a atras atentia mai multor vedete spaniole, impresionate de modul in care arata.+1 FOTOPilar Rubio, aparitie ravasitoareBeatriz Espejel, sotia lui Koke, capitanul lui Atletico, a reactionat prima. ... ...continuare.

De cand n-a mai ajuns o divizionara secunda in semifinalel Cupei + Paradox: Corvinul ar putea juca in cupele europene!

publicat 2024-04-03 12:30:33 (Gazeta-Sporturilor)
De cand n-a mai ajuns o divizionara secunda in semifinalel Cupei + Paradox: Corvinul ar putea juca in cupele europene! Calificata in semifinalele Cupei Romaniei pentru prima oara dupa o pauza de 40 de ani, Corvinul Hunedoara scrie povestea frumoasa a actualei editii de Cupa. "Echipa de sub furnale" a eliminat-o in stil mare pe CFR Cluj, 4-0, si va juca in penultimul act fie cu FCU Craiova, fie cu FC Voluntari. ... ...continuare.

Maltratata de tata, o fetita a stat fugara trei zile pe campuri. Decizia autoritatilor dupa ce a fost gasita

publicat 2024-04-03 12:30:11 (Adevarul)
Maltratata de tata, o fetita a stat fugara trei zile pe campuri. Decizia autoritatilor dupa ce a fost gasita Un caz de violenta in familie, care putea avea urmari grave, s-a petrecut zilele trecute in judetul Neamt. O fata de 13 ani a fugit de acasa de frica tatalui agresiv, acesta fiind cercetat penal ...continuare.

Forta naturii: ce frumos a inverzit noua insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orasului Galati VIDEO

publicat 2024-04-03 12:30:05 (Adevarul)
Forta naturii: ce frumos a inverzit noua insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orasului Galati VIDEO Insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orasului Galati, este de un verde aprins in aceasta perioada si creeaza un peisaj spectaculos. Formata din cauza scaderii debitului Dunarii, limba de nisip a devenit in ultimii ani o atractie turistica, fiind populata vara de mii de pasari. ...continuare.

Tomata-banana face furori. Ce performante are acest soi neobisnuit de rosii, explica cercetatorii de la Statiunea din Buzau

publicat 2024-04-03 12:30:02 (Adevarul)
Tomata-banana face furori. Ce performante are acest soi neobisnuit de rosii, explica cercetatorii de la Statiunea din Buzau Un soi de tomate omologat la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau a devenit foarte apreciat in ultimii ani. Cererile pentru rasaduri au depasit cu mult asteptarile, iar unitatea va dubla productia pentru a face fata solicitarilor. ...continuare.

Ministrul Economiei, despre drona romaneasca: Un proiect in care cred

publicat 2024-04-03 12:15:20 (Mediafax)
Ministrul Economiei, despre drona romaneasca: Un proiect in care cred Oprea a spus ca are mare incredere in drona romaneasca. ...continuare.

Cine sunt cei sase romani din Topul Forbes al miliardarilor

publicat 2024-04-03 12:15:20 (Mediafax)
Cine sunt cei sase romani din Topul Forbes al miliardarilor Cel mai bine clasat roman in clasamentul mondial al miliardarilor este Daniel Dines, fondatorul UiPath, aflat pe pozitia 1.238 din 2.781 de persoane, cu o avere estimata la 2,7 miliarde dolari. UIPath a fost listata in 2021 la New York Stock Exchange si este evaluata acum la 12 miliarde dolari. ...continuare.

Lansarea Helixomic.ro - Teste genetice de acasa pentru diagnostic, preventie si longevitate

publicat 2024-04-03 12:15:18 (Libertatea)
Lansarea Helixomic.ro - Teste genetice de acasa pentru diagnostic, preventie si longevitate Helixomic.ro este acum la dispozitia dumneavoastra. De astazi, puteti programa consultatii de genetica medicala si comanda teste genetice, cu prelevarea probelor direct la domiciliu. Helixomic.ro anunta lansarea oficiala a platformei sale online, destinata sa creasca accesibilitatea la diagnostic, preventie si imbunatatirea longevitatii prin genetica medicala. Helixomic.ro vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama de […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.