EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Razvan Botea, ZF: Cine castiga de pe urma cresterii salariului minim? La fiecare 100 de lei pe care antreprenorul ii plateste in plus la salariul minim, guvernul ia 42 de lei. Miza este de 9 miliarde de lei pe an pentru bugetul de stat in jocul salariului minim european

publicat 2024-04-03 10:15:37 (Ziarul-Financiar)
Razvan Botea, ZF: Cine castiga de pe urma cresterii salariului minim? La fiecare 100 de lei pe care antreprenorul ii plateste in plus la salariul minim, guvernul ia 42 de lei. Miza este de 9 miliarde de lei pe an pentru bugetul de stat in jocul salariului minim european Autor: Razvan Botea Ecuatia salariului minim este destul de simpla: guvernul castiga bani si puncteaza electoral, mediul de business pierde. Salariatii castiga pe moment, dar platesc in plus prin inflatia generata. Guvernul castiga din nou si in runda doi, pentru ca inflatia inseamna mai multi bani la buget din TVA, cea mai importanta taxa. ...continuare.

ING Bank & sendSMS: Atacurile de smishing in Romania au crescut de peste sase ori anul trecut. 5 sfaturi pentru a nu te lasa inselat

publicat 2024-04-03 10:15:37 (Ziarul-Financiar)
ING Bank & sendSMS: Atacurile de smishing in Romania au crescut de peste sase ori anul trecut. 5 sfaturi pentru a nu te lasa inselat Autor: Roxana Rosu Numarul atacurilor de tip smishing in Romania a crescut de peste sase ori in 2023 in comparatie cu anul anterior, potrivit unei analize interne realizate de sendSMS, iar in primele luni din 2024, in 75% din cazurile raportate s-a incercat furtul de identitate prin utilizarea unei etichete personalizate (numele expeditorului) pentru a induce in eroare utilizatorii ca mesajele sunt trimise de diferite companii, potrivit unui comunicat ING Bank. ...continuare.

Copil tinut intr-o cusca si obligat sa munceasca la o stana din Brasov, timp de 4 ani. Chinurile la care a fost supus

publicat 2024-04-03 10:15:27 (ProTV)
Copil tinut intr-o cusca si obligat sa munceasca la o stana din Brasov, timp de 4 ani. Chinurile la care a fost supus O victima minora a fost exploatata, obligata sa munceasca la stâna si era tinuta într-o cusca la o stâna din judetul Brasov, în acest caz fiind efectuate, miercuri, mai multe perchezitii, informeaza DIICOT - Serviciul Teritorial Brasov. ...continuare.

Le Figaro despre candidatura lui Klaus Iohannis la sefia NATO: "Nu a inteles nimic"

publicat 2024-04-03 10:15:27 (ProTV)
Le Figaro despre candidatura lui Klaus Iohannis la sefia NATO: Nu a inteles nimic Mihai Rotaru, un discret om de afaceri din domeniul constructiilor care detine o firma de profil în Buzau, a dat lovitura dupa alegerile din 2020 la care, alaturi de sotie si un angajat, i-a împrumutat pe social-democrati cu 1,3 milioane de lei.   ...continuare.

IBB Holding Group a inaugurat statia de betoane de la Mogosoaia, dupa o investitie de 7,5 milioane lei

publicat 2024-04-03 10:15:26 (Money.ro)
IBB Holding Group a inaugurat statia de betoane de la Mogosoaia, dupa o investitie de 7,5 milioane lei IBB Holding Group SA (IBB Holding), unul dintre liderii industriei de constructii din Romania, in domenii precum infrastructura, constructii civile si industriale, productie de beton si asfalt, dezvoltare imobiliara, precum si servicii conexe constructiilor, a inaugurat o noua statie de betoane in Mogosoaia, zona de nord a Bucurestiului, dupa o investitie de 7,5 milioane de […]Articolul IBB Holding Group a inaugurat statia de betoane de la Mogosoaia, dupa o investitie de 7,5 milioane... ...continuare.

Rata somajului in februarie a fost de 5,6%, in scadere fata de ianuarie

publicat 2024-04-03 10:15:25 (Mediafax)
Rata somajului in februarie a fost de 5,6%, in scadere fata de ianuarie Numarul somerilor (in varsta de 15-74 ani) estimat pentru luna februarie a anului 2024 a fost de 466.400 de persoane, in scadere fata de luna precedenta (472.000 de persoane) si in crestere fata de aceeasi perioada a anului precedent (444.900 de persoane). ...continuare.

Un sfat catre un curier care ar putea sa ajunga ministrul transporturilor. Daca se baga in partidul conducator

publicat 2024-04-03 10:15:23 (Libertatea)
Un sfat catre un curier care ar putea sa ajunga ministrul transporturilor. Daca se baga in partidul conducator Intra si tu intr-un partid conducator! PSD sau PNL, nu conteaza. Sa ocupi o functie pe undeva. Uita-te la acest Cristian-Gabriel Pascu, care a fost numit de premierul Marcel Ciolacu, la propunerea ministrului de finante, Marcel Bolos, in functia de vicepresedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Pascu a recunoscut ca n-are nicio pregatire […] ...continuare.

Un sucevean si-a dezgropat prietenul ca sa se asigure ca e mort, dupa ce l-a visat

publicat 2024-04-03 10:15:23 (Libertatea)
Un sucevean si-a dezgropat prietenul ca sa se asigure ca e mort, dupa ce l-a visat Un barbat din comuna suceveana Stroiesti este cercetat pentru profanare de morminte, dupa ce a dezgropat un prieten care murise in urma cu cateva zile, a relatat Suceava Live. „La data de 2 aprilie 2024, in jurul orelor 09,00, preotul paroh a fost anuntat de catre familia defunctului despre faptul ca mormantul acestuia a fost […] ...continuare.

Cine sunt primarii care au alocat sume record pentru Educatie

publicat 2024-04-03 10:15:22 (Libertatea)
Cine sunt primarii care au alocat sume record pentru Educatie Exista investitii care aduc rezultate mari, dar care sunt mai putin la vedere – investitiile in educatie. O Romanie moderna, asa cum ne dorim toti, nu se poate construi fara o educatie mai buna. De aceea, primarii USR au facut investitii masive in scolile din localitatile pe care le administreaza, inca de la preluarea mandatelor. […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.