EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Apel telefonic intre Biden si Xi. Ce au discutat cei doi lideri mondiali

publicat 2024-04-02 19:30:12 (Mediafax)
Apel telefonic intre Biden si Xi. Ce au discutat cei doi lideri mondiali Liderul chinez Xi Jinping si presedintele american Joe Biden au avut un apel telefonic, a informat presa de stat de la Beijing, in timp ce Washingtonul si Beijingul incearca sa stabilizeze relatiile, dupa ani de tensiune. ...continuare.

Deca: Fiecare copil din mediul rural care va finaliza studii universitare va deveni un exemplu in comunitate

publicat 2024-04-02 19:30:10 (Jurnalul-National)
Deca: Fiecare copil din mediul rural care va finaliza studii universitare va deveni un exemplu in comunitate Fiecare copil din mediul rural care va reusi sa finalizeze studii universitare va deveni un exemplu in comunitatea sa si va contribui la dezvoltarea societatii, reducandu-se, astfel, decalajele socio-economice dintre zonele urbane si cele rurale, a declarat, marti, ministrul Educatiei, Ligia Deca, la o sesiune de informare privind apelul de proiecte "Primul student din familie". ...continuare.

Surprinzatorul campion de Masters 1000 viseaza la revenire si la Jocurile Olimpice de la Paris » La Tokyo a luat bronz invingandu-l pe Novak Djokovic

publicat 2024-04-02 19:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Surprinzatorul campion de Masters 1000 viseaza la revenire si la Jocurile Olimpice de la Paris » La Tokyo a luat bronz invingandu-l pe Novak Djokovic Pablo Carreno Busta, 32 de ani, invingator in Masters-ul Canadian in 2022, a stat departe de terenuri peste un an din cauza unei accidentari serioase la cot. Medaliat cu bronz la Tokyo 2020, el viseaza sa participe si la editia JO din acest an.Spaniolul Pablo Carreno Busta a fost acompaniat multa vreme de o problema la cotul drept. ... ...continuare.

Cele mai mari greseli facute de Dana Savuica in tinerete. Aproape i-au distrus chipul: "Nu m-am dus sa imi tratez pielea"

publicat 2024-04-02 19:30:06 (Click)
Cele mai mari greseli facute de Dana Savuica in tinerete. Aproape i-au distrus chipul: Nu m-am dus sa imi tratez pielea Considerata una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz, Dana Savuica reuseste sa capteze atentia publicului cu fiecare aparitie pe care o are. Ceea ce nu stiu multi insa este faptul ca vedeta si-a distrus tenul in tinerete, din cauza unor tratamente pe care le-a aplicat impotriva acneei. ...continuare.

Un barbat a fost batut de primarita unei comune din Mehedinti, dupa ce i-a spus in fata ca nu o voteaza

publicat 2024-04-02 19:30:04 (Antena3)
Un barbat a fost batut de primarita unei comune din Mehedinti, dupa ce i-a spus in fata ca nu o voteaza Un barbat din Mehedinti ar fi fost batut crunt de primarita comunei pentru ca nu o voteaza. Sora victimei face acuzatii grave. ...continuare.

Capsune de Grecia, retrase de urgenta din magazine. Puteau pune in pericol sanatatea consumatorilor

publicat 2024-04-02 19:30:04 (Antena3)
Capsune de Grecia, retrase de urgenta din magazine. Puteau pune in pericol sanatatea consumatorilor Autoritatile sanitar-veterinare din tara noastra au retras de urgenta de la rafturile magazinelor un lot intreg de capsune care provin din Grecia. ...continuare.

Societe Generale se extinde pe plan global

publicat 2024-04-02 19:30:03 (Adevarul)
Societe Generale se extinde pe plan global Societe Generale, al treilea mare creditor francez, si compania americana de gestionare de active AllianceBernstein au lansat societatea lor mixta pe segmentul "cash equities and equity research". ...continuare.

Bursa ramane neclintita marti, pe o lichiditate sub media zilnica din 2024. Aprecieri pe MedLife (2,5%) si One United (1,7%). Scaderi pentru Hidroelectrica (-1,6%) si Aquila (-1,6%)

publicat 2024-04-02 19:15:15 (Ziarul-Financiar)
Bursa ramane neclintita marti, pe o lichiditate sub media zilnica din 2024. Aprecieri pe MedLife (2,5%) si One United (1,7%). Scaderi pentru Hidroelectrica (-1,6%) si Aquila (-1,6%) Autor: Eduard Ivanovici Cu 0,02% a scazut astazi indicele BET, din structura caruia fac parte cele mai lichide 20 de companii de la Bursa de Valori Bucuresti, ajungand la 17.022,8 puncte. Ieri, dupa o crestere marginala, BET a inchis la un nou maxim istoric, conform BVB. ...continuare.

Este criza din energie pe sfarsite? Europa incheie iarna cu depozitele de gaz la un nivel record. "Este o supriza pentru toata lumea"

publicat 2024-04-02 19:15:15 (Ziarul-Financiar)
Este criza din energie pe sfarsite? Europa incheie iarna cu depozitele de gaz la un nivel record. Este o supriza pentru toata lumea Autor: Valeriu Danila Europa a incheiat iarna cu un nivel record de gaze naturale in depozite, regiunea fiind intr-o pozitie mult mai buna decat cea anticipata, scrie FT. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.