EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, candidata AUR la Primaria Sectorului 5 VIDEO

publicat 2024-04-02 20:15:02 (Adevarul)
Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, candidata AUR la Primaria Sectorului 5 VIDEO Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a anuntat, marti, ca va sustine candidatura Lidiei Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, la Primaria Sectorului 5 al Capitalei. ...continuare.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candideaza din partea AUR la Primaria Sectorului 5

publicat 2024-04-02 20:00:09 (Mediafax)
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candideaza din partea AUR la Primaria Sectorului 5 Potrivit unui comunicat al AUR, Lidia Vadim Tudor a absolvit Colegiul National ,,I.L. Caragiale" si a urmat apoi cursurile Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Spiru Haret. Are un master in Mass-Media si Comunicare. A urmat si cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Spiru Haret si detine un master si in Psihologie Clinica si interventie psihologica. ...continuare.

SpaceX a lansat alti 22 de sateliti in cadrul retelei sale de internet ''Starlink''

publicat 2024-04-02 20:00:07 (Jurnalul-National)
Compania spatiala privata americana SpaceX a lansat luni seara pe orbita Pamantului alti 22 de sateliti in cadrul retelei sale de internet din spatiu, denumita "Starlink", informeaza Xinhua. ...continuare.

Dosar penal de purtare abuziva pentru directoarea unei scoli care a fost agresiva cu un elev

publicat 2024-04-02 20:00:07 (Jurnalul-National)
Dosar penal de purtare abuziva pentru directoarea unei scoli care a fost agresiva cu un elev Politistii din Olt au deschis un dosar penal pe numele directoarei scolii din comuna Valea Mare, care este acuzata ca a fost agresiva fizic si verbal cu un elev. ...continuare.

Un tanar din Suceava a fost retinut, dupa ce ar fi batut o oaie si risca pana la cinci ani de inchisoare

publicat 2024-04-02 20:00:02 (Antena3)
Un tanar din Suceava a fost retinut, dupa ce ar fi batut o oaie si risca pana la cinci ani de inchisoare Politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava au luat masuri impotriva unui individ acuzat de cruzime fata de animale. Tanar in varsta de 31 de ani a fost retinut. ...continuare.

JK Rowling provoaca politia sa o aresteze, conform noii legi privind infractiunile motivate de ura. "Astept cu nerabdare"

publicat 2024-04-02 20:00:01 (Adevarul)
JK Rowling provoaca politia sa o aresteze, conform noii legi privind infractiunile motivate de ura. Astept cu nerabdare Celebra autoare, JK Rowling, a provocat politia din Scotia sa o aresteze in conformitate cu noua lege a Partidului National Scotian (SNP) privind infractiunile motivate de ura. Declaratia vine in urma afirmatiilor sale despre persoanele transgender. ...continuare.

Oligarhii rusi s-au imbogatit anul trecut cu 72 de miliarde de dolari

publicat 2024-04-02 20:00:01 (Adevarul)
Oligarhii rusi s-au imbogatit anul trecut cu 72 de miliarde de dolari Cei mai bogati oameni din Rusia au adaugat 72 de miliarde de dolari la avutia lor pe parcursul anului trecut, iar averea lor combinata a crescut pana la 577 miliarde de dolari. ...continuare.

Studiu IRES: Cati romani ar fugi din tara si cati s-ar inrola daca Romania ar intra in razboi. Rezultatele, surprinzatoare

publicat 2024-04-02 19:45:17 (ProTV)
Studiu IRES: Cati romani ar fugi din tara si cati s-ar inrola daca Romania ar intra in razboi. Rezultatele, surprinzatoare Mai mult de jumatate dintre români sunt îngrijorati ca tara noastra ar putea fi implicata într-un conflict militar. ...continuare.

Bolile de inima afecteaza din ce in ce mai mult si tinerii. Medic: Episoadele se pot repeta si pot fi fatale

publicat 2024-04-02 19:45:17 (ProTV)
Bolile de inima afecteaza din ce in ce mai mult si tinerii. Medic: Episoadele se pot repeta si pot fi fatale La fiecare 30 de minute un român moare de infarct si sunt tot mai multe cazurile în care pacientii cu boli de inima nu au împlinit 40 de ani.   ...continuare.

Teheranul jura razbunare dupa ce Israelul a ucis doi generali iranieni de rang inalt: "Riscul de escaladare este ridicat"

publicat 2024-04-02 19:45:17 (ProTV)
Teheranul jura razbunare dupa ce Israelul a ucis doi generali iranieni de rang inalt: Riscul de escaladare este ridicat Premierul israelian Benjamin Netanyahu a admis ca sapte lucratori umanitari, inclusiv occidentali, au fost ucisi, neintentionat, într-un raid israelian din Gaza. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.