EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un barbat din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri grave pe jumatate din corp. A incercat sa dea foc vegetatiei din curte

publicat 2024-04-02 20:15:11 (ProTV)
Un barbat din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri grave pe jumatate din corp. A incercat sa dea foc vegetatiei din curte Un barbat a suferit arsuri pe jumatate din corp dupa ce a dat foc vegetatiei uscate din curtea casei sale, într-o comuna din Vaslui, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).   ...continuare.

Anunt oficial! Cand vor intra banii pe cardurile sociale pentru alimente in luna aprilie

publicat 2024-04-02 20:15:10 (Money.ro)
Anunt oficial! Cand vor intra banii pe cardurile sociale pentru alimente in luna aprilie Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a stabilit data la care se vor incarca cardurile sociale pentru alimente cu suma de 250 de lei in luna aprilie. Aproximativ 2,5 milioane de persoane vor beneficia de acest sprijin, care este acordat o data la doua luni, conform listelor centralizate de beneficiari eligibili intocmite de Ministerul Muncii si […]Articolul Anunt oficial! Cand vor intra banii pe cardurile sociale pentru alimente in luna aprilie apare prima data in Money. ...continuare.

Pe fondul economiei de razboi, oligarhii rusi au devenit anul trecut mai bogati cu 72 de miliarde de dolari, potrivit Forbes

publicat 2024-04-02 20:15:08 (Libertatea)
Pe fondul economiei de razboi, oligarhii rusi au devenit anul trecut mai bogati cu 72 de miliarde de dolari, potrivit Forbes Cei mai bogati oameni din Rusia si-au crescut avutia, pe parcursul anului trecut, cu 72 de miliarde de dolari, iar averea lor combinata a ajuns pana la 577 miliarde de dolari, pe primul loc fiind Vagit Alekperov, fostul presedinte al gigantului Lukoil din domeniul productiei de petrol, potrivit datelor publicate marti, 2 aprilie, de revista […] ...continuare.

"Noul front al lui Putin in razboiul din Ucraina este in Balcani". Pe ce mizeaza presedintele rus – Analiza Bloomberg

publicat 2024-04-02 20:15:08 (Libertatea)
Noul front al lui Putin in razboiul din Ucraina este in Balcani. Pe ce mizeaza presedintele rus – Analiza Bloomberg Liderul rus Vladimir Putin forteaza propaganda si disputele religioase din Kosovo si Bosnia-Hertegovina pentru a deturna atentia NATO de la invazia sa ilegala in Ucraina, comenteaza un fost comandant suprem al fortelor aliate din Europa intr-o analiza publicata in Bloomberg. De-a lungul istoriei Rusiei, tarii au cautat modalitati de a domina ceea ce ei numeau „vecinatatea […] ...continuare.

Institutul Cultural Roman, pentru prima data la Targul International de Carte de la Bruxelles

publicat 2024-04-02 20:15:07 (Jurnalul-National)
Institutul Cultural Roman, pentru prima data la Targul International de Carte de la Bruxelles Institutul Cultural Roman participa in premiera, prin ICR Bruxelles si Centrul National al Cartii, cu un stand propriu la Foire du livre de Bruxelles / Targul International de Carte de la Bruxelles, care se va desfasura in perioada 4-7 aprilie 2024, la Centrul de expozitii Tour et Taxis din capitala Belgiei. ...continuare.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candideaza din partea AUR la Primaria Sectorului 5

publicat 2024-04-02 20:15:07 (Jurnalul-National)
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candideaza din partea AUR la Primaria Sectorului 5 Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, este candidatul AUR pentru Primaria Sectorului 5 al Capitalei. ...continuare.

Cati romani ar fi fost de acord cu inchiderea supermarketurilor in weekend

publicat 2024-04-02 20:15:07 (Income-Magazine)
Cati romani ar fi fost de acord cu inchiderea supermarketurilor in weekend Doar 3 din 10 romani ar fi de acord cu inchiderea supermarketurilor si hypermarketurilor in weekend, arata cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research, care si-a propus sa identifice atitudinile si perceptiile romanilor cu privire la propunerea micilor comercianti privind inchiderea marilor magazine la sfarsit de saptamana. Conform sursei citate, 90% dintre romani […] ...continuare.

Loredana, fosta lui sotie, vine cu dezvaluiri socante: "«Sa facem sex cu astea doua?!». M-am ridicat, l-am batut mar si am plecat!"

publicat 2024-04-02 20:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Loredana, fosta lui sotie, vine cu dezvaluiri socante: «Sa facem sex cu astea doua?!». M-am ridicat, l-am batut mar si am plecat! Loredana Berte, fosta sotie a legendarului tenismen Bjorn Borg (67 de ani), a facut dezvaluiri socante in Italia despre fostul mare rival al lui Ilie Nastase. Dependent de sex si cocaina, Bjorg a avut nenumarate iesiri din decor in tinerete. Iar una dintre ele e rememorata de Loredana Berte, in emisiunea realizata de Francesca Fagnani la Rai2.GALERIE FOTO. ... ...continuare.

Vacanta de cinci stele pe taramul Afroditei! Cipru, insula cu cele mai curate plaje din lume

publicat 2024-04-02 20:15:03 (Click)
Vacanta de cinci stele pe taramul Afroditei! Cipru, insula cu cele mai curate plaje din lume Cipru se anunta una dintre destinatiile preferate de romani, vara aceasta. ...continuare.

Reuters: Rusia il acuza pe presedintele CIO ca participa la o 'conspiratie' pentru a-i exclude pe sportivii sai de la JO 2024

publicat 2024-04-02 20:15:02 (Bursa)
Rusia l-a acuzat astazi pe presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), Thomas Bach, ca participa la o 'conspiratie' impreuna cu Ucraina pentru a-i exclude pe cei mai valorosi sportivi ai sai de la Jocurile care vor avea loc in acest an la Paris ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.