EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Claudiu Keseru, invitat la "Prietenii lui Ovidiu" » Colectie de amintiri din Franta, Romania si Bulgaria, dar si marele regret

publicat 2024-04-02 17:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Claudiu Keseru, invitat la Prietenii lui Ovidiu » Colectie de amintiri din Franta, Romania si Bulgaria, dar si marele regret Claudiu Keseru (37 de ani) a decis sa se retraga oficial din fotbal, dupa experienta de la UTA Arad. Fostul atacant se poate mandri cu o cariera excelenta: de doua ori campion al Romaniei cu FCSB, de sase ori in Bulgaria cu Ludogoret, campion al Cupei Ligii si Cupei Romaniei, plus al Supercupei Bulgariei.Emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ... ...continuare.

Il recunosti? Astazi e cel mai mare si mai iubit actor din Romania. Face parte din Generatia de Aur

publicat 2024-04-02 17:15:03 (Click)
Il recunosti? Astazi e cel mai mare si mai iubit actor din Romania. Face parte din Generatia de Aur Este unul dintre numele legendare ale lumii artistice romanesti, iar indiferent de cat de multi ani au trecut de la filmele sale, aceste productii raman la fel de iubite de catre public, chiar si astazi. ...continuare.

Vremea o ia razna inca o data, iar temperaturile scad! Anunt de ultima ora din partea ANM

publicat 2024-04-02 17:15:03 (Click)
Vremea o ia razna inca o data, iar temperaturile scad! Anunt de ultima ora din partea ANM Elena Mateescu informeaza despre modificarile semnificative ale conditiilor meteorologice. In prezent, Romania se afla sub avertizare de cod portocaliu si cod galben din cauza vremii severe. ...continuare.

Ea e artista care si-a dorit tot timpul sa se ingrase: "De cand ma stiu mi-am dorit sa fiu putin mai plinuta..."

publicat 2024-04-02 17:15:03 (Click)
Ea e artista care si-a dorit tot timpul sa se ingrase: De cand ma stiu mi-am dorit sa fiu putin mai plinuta... Lorenna este pe dos! In timp ce toate divele si artistele isi doresc sa slabeasca si sunt adeptele a tot felul de diete si intermitent fasting-uri, ea isi doreste sa se ingrase! ...continuare.

Destinatia Mamaia Constanta - concerte pe litoral in mini-vacanta de 1 Mai si Paste

publicat 2024-04-02 17:15:03 (Bursa)
Reprezentantii Organizatiei de Management al Destinatiei Mamaia Constanta ii invita atat pe turisti, cat si pe constanteni, la un 1 Mai solar, plin de culoare ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, mesaj acid catre Nicusor Dan: "Nicule, de cate ori iti vad cate o laudativa de campanie, imi provoci mila!"

publicat 2024-04-02 17:15:03 (Antena3)
Cristian Popescu Piedone, mesaj acid catre Nicusor Dan: Nicule, de cate ori iti vad cate o laudativa de campanie, imi provoci mila! Favorit in cursa pentru Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone s-a pozat printre flori, pentru a-i transmite un mesaj acid actualului primar al bucurestenilor. ...continuare.

Statele Unite isi anunta sprijinul "deplin" pentru Mark Rutte la NATO, iar pentru Klaus Iohannis au "cel mai mare respect"

publicat 2024-04-02 17:15:03 (Antena3)
Statele Unite isi anunta sprijinul deplin pentru Mark Rutte la NATO, iar pentru Klaus Iohannis au cel mai mare respect Statele Unite ale Americii au anuntat ca-l sprijina pe Mark Rutte, actualul premier al Olandei, pentru functia de Secretar General al NATO, in timp ce fata de Iohannis isi exprima "cel mai mare respect". ...continuare.

Catalin Cirstoiu, reactie dupa pagubele produse de furtuna din Bucuresti: "Fereasca Dumnezeu sa fie cineva ranit din cauza indolentei si delasarii manifestate de Nicusor Dan"

publicat 2024-04-02 17:15:03 (Antena3)
Catalin Cirstoiu, reactie dupa pagubele produse de furtuna din Bucuresti: Fereasca Dumnezeu sa fie cineva ranit din cauza indolentei si delasarii manifestate de Nicusor Dan Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, a transmis un mesaj transant la adresa lui Nicusor Dan, dupa ce rafalele de vant puternic au facut pagube insemnate in mai multe zone din Bucuresti. ...continuare.

Geoana, indeamn adresat diasporei: Sper sa vad cea mai inalta rada de participare la alegeri, in particular la cele prezidentiale

publicat 2024-04-02 17:15:02 (Adevarul)
Geoana, indeamn adresat diasporei: Sper sa vad cea mai inalta rada de participare la alegeri, in particular la cele prezidentiale Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a atras atentia ca alegerile din acest an sunt cruciale pentru viitorul Romaniei, indemnand diaspora sa se inscriere pentru a putea participa la vot. Geoana a afirmat ca spera "din inima" sa vada cea mai mare rata de participare la alegeri. ...continuare.

ANPIS da 136 milioane de lei pe o platforma informatica care va gestiona platile de asistenta sociala

publicat 2024-04-02 17:15:02 (Adevarul)
ANPIS da 136 milioane de lei pe o platforma informatica care va gestiona platile de asistenta sociala Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS) a lansat un contract de 136 milioane de lei pentru pentru achizitia de servicii pentru dezvoltarea si implementarea solutiei informatice, inclusiv furnizarea de software. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.