EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Alegeri moderne in materie de butoni mobila – care sunt tendintele pentru 2024?

publicat 2024-04-02 17:15:08 (Libertatea)
Alegeri moderne in materie de butoni mobila – care sunt tendintele pentru 2024? Tendintele in designul interior se schimba constant, iar anul 2024 nu face exceptie. Accesoriile pentru usi si piese de mobilier care vizeaza butonii si manerele, sunt un element important al designului. In acelasi timp, sporesc si functionalitatea mobilierului. Alegerea butonilor potriviti schimba stilul unei incaperi, transformand-o intr-un spatiu personalizat si elegant. Care sunt tendintele pentru […] ...continuare.

Vantul face ravagii in Capitala: Copaci si stalpi de electricitate, prabusiti pe carosabil

publicat 2024-04-02 17:15:07 (Jurnalul-National)
Pompierii din Capitala au avut pana marti dupa-amiaza 68 de interventii, din cauza vantului puternic care a dus la caderea unor copaci sau stalpi si a rasturnat un chiosc. ...continuare.

Asociatia Alianta Universitara G6 - UMF, despre atragerea fondurilor nerambursabile puse la dispozitie de PNRR

publicat 2024-04-02 17:15:07 (Jurnalul-National)
Asociatia Alianta Universitara G6 - UMF, despre atragerea fondurilor nerambursabile puse la dispozitie de PNRR Intr-un context general actual in care sistemul educational din Romania isi propune o dezvoltare accelerata a infrastructurii proprii , prin modernizarea si standardizarea conditiilor de invatamant la nivel european, atat in ceea ce priveste mediul preuniversitar, cat si mediul universitar , solutiile de transpunere in realitate a acestor principii de normalitate se pot regasi prin atragerea cu celeritate a fondurilor nerambursabile puse la dispozitie in principal prin Programul National de... ...continuare.

Elixirul miraculos al tineretii! Specialistii Senatului Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei dezvaluie secretul unei vieti fara batranete

publicat 2024-04-02 17:15:07 (Jurnalul-National)
Elixirul miraculos al tineretii! Specialistii Senatului Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei dezvaluie secretul unei vieti fara batranete Timpul nu iarta pe nimeni, dar o descoperire revolutionara a atras atentia lumii intregi. Elixirul tineretii, o dorinta veche de cand lumea, pare sa fie mai aproape de realitate decat am fi crezut vreodata. Si, surpriza, secretul nu se afla in tratamente costisitoare sau interventii chirurgicale extreme, ci intr-un ingredient simplu, accesibil tuturor - cicoarea - sustin specialistii Senatului Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei prezenti la un eveniment... ...continuare.

Cirstoiu: Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul

publicat 2024-04-02 17:15:07 (Jurnalul-National)
Cirstoiu: Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul din cauza lentorii si lipsei de eficienta a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau indepartarea copacilor uscati, afirma candidatul PSD-PNL la PMB, Catalin Cirstoiu. ...continuare.

OpenAI permite utilizatorilor sa acceseze ChatGPT fara a fi nevoie sa se inregistreze in serviciu

publicat 2024-04-02 17:15:07 (Income-Magazine)
OpenAI permite utilizatorilor sa acceseze ChatGPT fara a fi nevoie sa se inregistreze in serviciu OpenAI a inceput de luni sa permita utilizatorilor sa acceseze chatbot-ul sau ChatGPT fara a fi nevoie sa se inregistreze in serviciu, potrivit unui anunt al startupului care este sustinut de Microsoft, transmite Reuters. ChatGPT, care a declansat boom-ul GenAI la sfarsitul anului 2022, poate imita conversatia umana si poate indeplini sarcini precum crearea de […] ...continuare.

Telegram vrea sa fure din utilizatorii WhatsApp si introduce o suita de functii pentru business

publicat 2024-04-02 17:15:06 (Go4IT)
Telegram vrea sa fure din utilizatorii WhatsApp si introduce o suita de functii pentru business Telegram vrea sa atraga mai multi utilizatori si introduce o serie de functii pentru business. Ce noutati sunt incluse acum in aplicatie? Telegram nu este o aplicatie la fel de raspandita precum WhatsApp, dar companiile […]Articolul Telegram vrea sa fure din utilizatorii WhatsApp si introduce o suita de functii pentru business apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Claudiu Keseru, invitat la "Prietenii lui Ovidiu" » Colectie de amintiri din Franta, Romania si Bulgaria, dar si marele regret

publicat 2024-04-02 17:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Claudiu Keseru, invitat la Prietenii lui Ovidiu » Colectie de amintiri din Franta, Romania si Bulgaria, dar si marele regret Claudiu Keseru (37 de ani) a decis sa se retraga oficial din fotbal, dupa experienta de la UTA Arad. Fostul atacant se poate mandri cu o cariera excelenta: de doua ori campion al Romaniei cu FCSB, de sase ori in Bulgaria cu Ludogoret, campion al Cupei Ligii si Cupei Romaniei, plus al Supercupei Bulgariei.Emisiunea "Prietenii lui Ovidiu" poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ... ...continuare.

Il recunosti? Astazi e cel mai mare si mai iubit actor din Romania. Face parte din Generatia de Aur

publicat 2024-04-02 17:15:03 (Click)
Il recunosti? Astazi e cel mai mare si mai iubit actor din Romania. Face parte din Generatia de Aur Este unul dintre numele legendare ale lumii artistice romanesti, iar indiferent de cat de multi ani au trecut de la filmele sale, aceste productii raman la fel de iubite de catre public, chiar si astazi. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.