EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Piata berii din Romania, in scadere. Consumul a continuat sa scada in 2023

publicat 2024-04-02 16:15:12 (ProTV)
Piata berii din Romania, in scadere. Consumul a continuat sa scada in 2023 Piata berii din România a continuat sa scada si în 2023, ajungând la un volum de 15 milioane de hectolitri, cu 5% mai mic raportat la anul anterior.   ...continuare.

Cum arata si unde se afla cea mai mica frontiera nationala din lume. Are doar 85 de metri lungime | GALERIE FOTO

publicat 2024-04-02 16:15:12 (ProTV)
Cum arata si unde se afla cea mai mica frontiera nationala din lume. Are doar 85 de metri lungime | GALERIE FOTO În nordul Africii, la aproximativ 130 de kilometri de Melilla si 117 kilometri de Ceuta, se afla Peñón de Vélez de la Gomera, o mica insula cu o suprafata de aproximativ 19.000 de metri patrati, care gazduieste una dintre cele mai unice granite din lume.   ...continuare.

Explozie puternica la un club de noapte din Istanbul, intr-o cladire cu 16 etaje. Sunt 15 morti si opt raniti | VIDEO

publicat 2024-04-02 16:15:12 (ProTV)
Explozie puternica la un club de noapte din Istanbul, intr-o cladire cu 16 etaje. Sunt 15 morti si opt raniti | VIDEO Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti, marti, într-un incendiu declansat la subsolul unui imobil rezidential din 16 etaje din Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului, transmite AFP.   ...continuare.

Incendiu de amploare in Otopeni. Focul a izbucnit in apropierea unui adapost pentru oi

publicat 2024-04-02 16:15:12 (ProTV)
Incendiu de amploare in Otopeni. Focul a izbucnit in apropierea unui adapost pentru oi Un incendiu de vegetatie a izbucnit, marti, pe strada 23 August din Otopeni.   ...continuare.

Cripta de langa mormantul lui Marilyn Monroe a fost vanduta cu 195.000 de dolari. Cumparatorul visa sa stea langa vedeta

publicat 2024-04-02 16:15:12 (ProTV)
Cripta de langa mormantul lui Marilyn Monroe a fost vanduta cu 195.000 de dolari. Cumparatorul visa sa stea langa vedeta O cripta funerara aflata în apropierea locului de veci al actritei Marilyn Monroe a fost vânduta la licitatie cu 195.000 de dolari.   ...continuare.

Ultima ora: La un pas de tragedie. Liniile de tramvai 5,16 si 36, blocate

publicat 2024-04-02 16:15:11 (Money.ro)
Ultima ora: La un pas de tragedie. Liniile de tramvai 5,16 si 36, blocate Liniile de tramvai 5,16 si 36, din Capitala, sunt blocate. In urma cu putin timp, un copac a fost doborat de vant pe reteaua de contact. Calatorii nu au fost raniti, insa s-au speriat foarte tare. Bucurestiul se afla astazi sub avertizare Cod portocaliu de vant puternic. "Liniile 5, 16 si 36 – blocate pe […]Articolul Ultima ora: La un pas de tragedie. Liniile de tramvai 5,16 si 36, blocate apare prima data in Money. ...continuare.

Ceremonii militare la 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO

publicat 2024-04-02 16:15:09 (Mediafax)
Ceremonii militare la 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO Joi, 4 aprilie, Comandamentul Corpului Multinational de Sud-Est (HQ MNC-SE) din Sibiu organizeaza, intre orele 10.00 si 11.30, crosul "MNC-SE Flags Run", in Parcul "Sub Arini"; intre orele 14.00 - 15.30, o ceremonie militara, la sediul Comandamentului si intre orele 15.30 - 19.00, "Ziua Portilor Deschise", la sediul HQ MNC-SE cu posibilitatea vizitarii de catre public a unei expozitii de tehnica militara, prezentata de structurile subordonate si partenere ale Corpului, precum si a unei... ...continuare.

Ciuca: Candidatura lui Iohannis la NATO trebuie privit ca un demers al Romaniei

publicat 2024-04-02 16:15:09 (Mediafax)
Ciuca: Candidatura lui Iohannis la NATO trebuie privit ca un demers al Romaniei "La 2 aprilie 2004, steagul Romaniei era arborat la sediul NATO din Bruxelles. La acea data, ma aflam in Irak, la comanda batalionului de infanterie cu care Romania a participat la coalitia internationala. Imi aduc aminte si acum mandria pe care am resimtit-o - mandria ca am contribuit, alaturi de colegii mei din armata, la aceasta reusita nationala istorica. Povestea intrarii noastre in NATO este povestea fiecarui diplomat care ne-a reprezentat cu dedicare si intelepciune peste hotare. Este... ...continuare.

Simonis: Aderand la NATO, Romania a aderat la o comunitate de valori

publicat 2024-04-02 16:15:09 (Mediafax)
Simonis: Aderand la NATO, Romania a aderat la o comunitate de valori "Asa cum stipuleaza Tratatul de la Washington, semnat in urma cu 75 de ani, NATO este o alianta al carei scop principal este acela de a mentine pacea si de a apara democratia. Romania a aderat la NATO intr-un climat de pace si stabilitate, cunoscand din istorie cat de important este sa aiba garantii solide de securitate in aceasta zona a Europei. Iar prin apartenenta sa la UE si la NATO, Romania are, in prezent, cele mai puternice garantii de securitate din istorie. In ultimele doua decenii,... ...continuare.

Incendiu dupa o explozie intr-un club de noapte dintr-o cladire cu 16 etaje din Istanbul. Cel putin 15 oameni au murit

publicat 2024-04-02 16:15:08 (Libertatea)
Incendiu dupa o explozie intr-un club de noapte dintr-o cladire cu 16 etaje din Istanbul. Cel putin 15 oameni au murit Incendiul a izbucnit marti, 2 aprilie, in clubul aflat la baza unei cladiri de 16 etaje din cartierul Besiktas din Istanbul, autoritatile precizand ca este posibil ca focul sa fi pornit din cauza lucarilor de renovare, relateaza CNN Turk si publicatia Daily Sabah. Cel putin 15 persoane au murit si peste 10 au fost ranite, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.