EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Rusia anunta ca a capturat "zeci de kilograme" de icoane cu explozibili provenind din Ucraina, care ar fi trecut prin Romania

publicat 2024-04-02 16:30:04 (Antena3)
Rusia anunta ca a capturat zeci de kilograme de icoane cu explozibili provenind din Ucraina, care ar fi trecut prin Romania Autoritatile ruse au anuntat ca au confiscat cateva zeci de kilograme de explozibili provenind din Ucraina. ...continuare.

Seful Casei de Pensii, mesaj pentru pensionarii care nu si-au primit banii din cauza grevei de la Posta

publicat 2024-04-02 16:30:04 (Antena3)
Seful Casei de Pensii, mesaj pentru pensionarii care nu si-au primit banii din cauza grevei de la Posta Seful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a transmis un mesaj pentru pensionarii care nu si-au primit banii din cauza grevei de la Posta, dar si pentru angajatii acestei companii. ...continuare.

Urmeaza inca un razboi, Israel-Iran?

publicat 2024-04-02 16:30:03 (Adevarul)
Ar fi o consecinta a atacului israelian de luni seara, asupra unei anexe a ambasadei Iranului la Damasc, atac in care au murit personalitati inalte ale Corpului Gardienilor Revolutiei Islamice (IRGC). ...continuare.

Nu toate alimentele ultraprocesate sunt rele. Ce ar trebui sa stii, potrivit nutritionistilor

publicat 2024-04-02 16:30:03 (Adevarul)
Nu toate alimentele ultraprocesate sunt rele. Ce ar trebui sa stii, potrivit nutritionistilor Unele studii recente au asociat o dieta bogata in alimente ultraprocesate cu un risc crescut de boli de inima, diabet de tip 2, depresie si dementa. In timp ce discutiile se concentreaza adesea pe impactul lor negativ, pot exista unele exceptii care merita explorate. ...continuare.

Povestea presupusului spion rus arestat in SUA si mort in Ucraina. Un agent FBI a prezentat simptome specifice "sindromului Havana" dupa ce l-a interogat

publicat 2024-04-02 16:30:03 (Adevarul)
Povestea presupusului spion rus arestat in SUA si mort in Ucraina. Un agent FBI a prezentat simptome specifice sindromului Havana dupa ce l-a interogat Arestat in Florida dupa ce a depasit viteza pe o autostrada, Vitalii Kovalev, un bucatar-sef care a lucrat la mai multe restaurante celebre din SUA, s-a dovedit a fi un ofiter al GRU, serviciul militar de informatii al Rusiei, relateaza publicatia rusa "The Insider". ...continuare.

BMW a inceput lucrarile la noua fabrica de baterii din Germania

publicat 2024-04-02 16:30:03 (Adevarul)
BMW a inceput lucrarile la noua fabrica de baterii din Germania BMW a inceput lucrarile la noua sa fabrica de baterii pentru vehicule electrice (EV) din Germania, a confirmat un purtator de cuvant al producatorului de masini de lux pentru DPA. ...continuare.

Primaria Beius, judetul Bihor, a accesat un proiect european de 33,5 mil. euro pentru construirea unui aquapark cu o capacitate de 900 de persoane

publicat 2024-04-02 16:15:17 (Ziarul-Financiar)
Primaria Beius, judetul Bihor, a accesat un proiect european de 33,5 mil. euro pentru construirea unui aquapark cu o capacitate de 900 de persoane Autor: Laurentiu Cotu Primaria municipiului Beius, judetul Bihor, a accesat un proiect european de 33,5 mil. euro, TVA inclus, finantat prin Programul Operational Regional Nord-Vest 2021-2027, Prioritatea 7, Obiectiv Specific 5.2, ce presupune construirea unui aquapark pe o suprafata totala de 50.000 mp si cu o capacitate maxima de 900 de persoane. Durata de realizare a investitiei este de 36 de luni, potrivit unui comunicat de presa al primariei Beius. ...continuare.

Raiffeisen Bank Romania a fost desemnata "Best Bank in Romania for 2024" de catre publicatia internationala Global Finance

publicat 2024-04-02 16:15:17 (Ziarul-Financiar)
Raiffeisen Bank Romania a fost desemnata Best Bank in Romania for 2024 de catre publicatia internationala Global Finance Autor: Roxana Rosu Raiffeisen Bank Romania a fost desemnata "Best Bank in Romania for 2024" de catre publicatia internationala Global Finance. ...continuare.

Primaria Timisoara a investit 5,4 mil. lei in modernizarea infrastructurii stradale din cartierul Ronat

publicat 2024-04-02 16:15:17 (Ziarul-Financiar)
Primaria Timisoara a investit 5,4 mil. lei in modernizarea infrastructurii stradale din cartierul Ronat Autor: Laurentiu Cotu Primaria Timisoara a finalizat un proiect de investitii de 5,4 mil. lei (aproximativ 1,1 mil. euro), TVA inclus, finantat de la bugetul local, pentru reabilitarea si modenizarea strazilor Alexandru Dimitrie Xenopol, Banul Severinului si Adam Mickiewicz din cartierul Ronat. Investitia municipalitatii a inclus modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor si a acceselor auto la proprietati, lucrari la sistemul de canalizare menajera, relocarea stalpilor de iluminat... ...continuare.

Sala Polivalenta BTarena din Cluj-Napoca a avut anul trecut venituri de peste 7 mil. lei, plus 27%

publicat 2024-04-02 16:15:17 (Ziarul-Financiar)
Sala Polivalenta BTarena din Cluj-Napoca a avut anul trecut venituri de peste 7 mil. lei, plus 27% Autor: Laurentiu Cotu Sala Polivalenta S.A., compania care administreaza BTarena din Cluj-Napoca, cea mai mare sala multifunctionala din Romania, cu o capacitate de 10.000 de locuri, a raportat pentru 2023 venituri de peste 7 mil. lei (aproximativ 1,4 mil. euro), in crestere cu 27% fata de anul anterior. Compania a realizat anul trecut un profit brut de 2,3 mil. lei (465.000 de euro), mai mult cu 35% fata de anul precedent, potrivit unui comunicat de presa transmis de compania Sala... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.