EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Trenul international "Romania" va circula zilnic intre Bucuresti si Istanbul/Halkali, Varna, Sofia si retur. Care sunt tarifele

publicat 2024-04-02 14:45:03 (Adevarul)
Trenul international Romania va circula zilnic intre Bucuresti si Istanbul/Halkali, Varna, Sofia si retur. Care sunt tarifele In perioada 14 iunie - 14 octombrie 2024, trenul international "Romania" va asigura zilnic legatura directa de la Bucuresti catre Istanbul /Halkali, Varna, Sofia si retur. Biletele spre/dinspre aceste destinatii sunt deja puse in vanzare. ...continuare.

Andrei Sercanean, VP ecommerce services, eMAG Romania, Bulgaria, Ungaria: Acum 10 ani, eMAG avea 10% ponderea platilor online, iar in 2024 am ajuns la 60%. Exploram noi modalitati de plata si vom creste si limita din My Wallet de la 4.000 de lei la 12.000 de lei

publicat 2024-04-02 14:30:34 (Ziarul-Financiar)
Andrei Sercanean, VP ecommerce services, eMAG Romania, Bulgaria, Ungaria: Acum 10 ani, eMAG avea 10% ponderea platilor online, iar in 2024 am ajuns la 60%. Exploram noi modalitati de plata si vom creste si limita din My Wallet de la 4.000 de lei la 12.000 de lei Autor: Alexandra Cepareanu In urma cu 10 ani eMAG avea 10% ponderea platilor online, iar in 2024, prin diversele metode de plata pe care eMAG le-a implementat si pus la dispozitie consumatorilor, aceasta pondere a ajuns la 60%, a spus Andrei Sercanean, VP ecommerce services, eMAG Romania, Bulgaria, Ungaria. ...continuare.

Posesorii de carduri Mastercard pot primi inapoi, in perioada 2 aprilie-25 iunie, 10% din valoarea tranzactiilor efectuate in zilele de marti in magazine alimentare

publicat 2024-04-02 14:30:33 (Ziarul-Financiar)
Posesorii de carduri Mastercard pot primi inapoi, in perioada 2 aprilie-25 iunie, 10% din valoarea tranzactiilor efectuate in zilele de marti in magazine alimentare Autor: Roxana Rosu Posesorii de carduri Mastercard pot primi inapoi, in perioada 2 aprilie-25 iunie, 10% din valoarea tranzactiilor efectuate in zilele de marti, la platile de minimum 100 lei, in magazine alimentare, odata cu lansarea celei de-a doua etape a programului de cashback. ...continuare.

Agrobusiness. Rau cu rau, dar mai rau fara rau: de ce IT-istii devin fermieri, dar nu si invers?

publicat 2024-04-02 14:30:32 (Ziarul-Financiar)
Primii 20 de jucatori din productia agricola au avut in 2022 o cifra de afaceri de 11,5 miliarde de lei, in crestere cu peste 40% fata de anul anterior, influentata pozitiv de preturile mari ale cerealelor, ce au crescut odata cu izbucnirea razboiului din Ucraina, dar si de inflatie, care a dus la majorarea pretului carnii de pasare, spre exemplu. ...continuare.

Romania traieste pe imprumut! Cat datoreaza fiecare roman

publicat 2024-04-02 14:30:24 (Puterea)
Romania traieste pe imprumut! Cat datoreaza fiecare roman Guvernul Romaniei se va imprumuta 7 miliarde de lei, bani pe care ii va folosi la plata pensiilor, a dobanzilor si a majorarilor salariale! Vezi cat va plati fiecare roman doar pentru luna aprilie! Romania se pare ca a ajuns sa traiasca din imprumut! Cel putin asa spun datele oficiale, care arata ca Guvernul se […]The post Romania traieste pe imprumut! Cat datoreaza fiecare roman appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O companie cu un fost SRI-ist in actionariat a incasat peste 100 milioane de lei de la Politie in ultimii doi ani

publicat 2024-04-02 14:30:24 (Puterea)
O companie cu un fost SRI-ist in actionariat a incasat peste 100 milioane de lei de la Politie in ultimii doi ani Din 2022 pana in prezent, Politia Romana a incheiat cinci contracte fara licitatie cu societatea Centrul pentru Servicii de Radiocomunicatii, insumand in total 102 milioane de lei. Centrul pentru Servicii de Radiocomunicatii, societate controlata de Calin Radu si unde actionar este si fostul ofiter SRI Sergiu Anton, a primit un contract prin incredintare directa in […]The post O companie cu un fost SRI-ist in actionariat a incasat peste 100 milioane de lei de la Politie in ultimii doi... ...continuare.

Liberalul Motreanu anunta lansarea programului "Primul student in familie"

publicat 2024-04-02 14:30:24 (Puterea)
Liberalul Motreanu anunta lansarea programului Primul student in familie Dan Motreanu, europarlamentar si prim-vicepresedinte al PNL, a anuntat lansarea programului "Primul student in familie", cu finantare din fonduri europene. Prin acest program, vor fi finantate masuri de preventie, masuri de interventie si masuri compensatorii, potrivit Ministerului Educatiei. Programul se adreseaza tinerilor, indiferent de unde provin si  consta in masuri de preventie, de interventie si […]The post Liberalul Motreanu anunta lansarea programului "Primul student in... ...continuare.

Rusia sustine ca a interceptat un transport de bombe artizanale care a trecut prin Romania. Bombele ar fi fost ascunse in icoane

publicat 2024-04-02 14:30:24 (Puterea)
Rusia sustine ca a interceptat un transport de bombe artizanale care a trecut prin Romania. Bombele ar fi fost ascunse in icoane Serviciul de informatii al Rusiei, FSB, sustine ca a confiscat un transport de bombe artizanale, care avea ca destinatie Moscova si care trecuse anterior prin Romania, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania si Letonia. Rusia mai pretinde ca dispozitivele explozive proveneau din Ucraina. Nu este clar de ce, daca provenienta explozibilului este Ucraina, acest explozibil n-a fost […]The post Rusia sustine ca a interceptat un transport de bombe artizanale care a trecut prin Romania. Bombele... ...continuare.

O femeie a murit in avion in timp ce se ducea la o inmormantare

publicat 2024-04-02 14:30:23 (ProTV)
O femeie a murit in avion in timp ce se ducea la o inmormantare O femeia care se ducea la o înmormântare în Italia a murit în urma unui infarct suferit chiar în avionul cu care zbura spre funeralii. ...continuare.

(P) Vrei sa iti cumperi o Tesla? Iata ce ar fi bine sa stii inainte de a achizitiona masina

publicat 2024-04-02 14:30:23 (ProTV)
(P) Vrei sa iti cumperi o Tesla? Iata ce ar fi bine sa stii inainte de a achizitiona masina Vrei sa îti cumperi o Tesla? Iata ce ar fi bine sa stii înainte de a achizitiona masina ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.