EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Dificultatile economice din zona euro s-au extins si activitatea de productie s-a contractat in martie

publicat 2024-04-02 15:15:05 (Adevarul)
Dificultatile economice din zona euro s-au extins si activitatea de productie s-a contractat in martie Activitatea de productie in zona euro s-a contractat in martie mai mult decat in februarie, cererea continuand sa scada, arata rezultatele unui sondaj publicat marti, transmite Reuters. ...continuare.

Piata asigurarilor a incheiat anul 2023 cu subscrieri de 18,2 mld. lei, inregistrand o crestere de 10% fata de anul anterior. Asigurarile auto reprezinta 64% din totalul subscrierilor

publicat 2024-04-02 15:01:19 (Ziarul-Financiar)
Piata asigurarilor a incheiat anul 2023 cu subscrieri de 18,2 mld. lei, inregistrand o crestere de 10% fata de anul anterior. Asigurarile auto reprezinta 64% din totalul subscrierilor Autor: Mircea Nica Piata asigurarilor a incheiat anul 2023 cu un volum al primelor brute subscrise de 18,2 mld. lei, in crestere cu 10% fata de anul anterior, din care 15,2 mld. lei au fost subscrieri pe zona asigurarilor generale, in timp ce asigurarile de viata au ajuns la 2,96 mld. lei, potrivit informatiilor publicate de ASF in ultimul raport privind evolutia pietei asigurarilor din 2023. ...continuare.

ASF: Societatile de asigurare autorizate au subscris in anul 2023 prime brute subscrise de aproximativ 18,2 miliarde de lei

publicat 2024-04-02 15:01:08 (ProTV)
ASF: Societatile de asigurare autorizate au subscris in anul 2023 prime brute subscrise de aproximativ 18,2 miliarde de lei Societatile de asigurare, autorizate si reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) au subscris în anul 2023 prime brute subscrise (PBS) în valoare de aproximativ 18,2 miliarde de lei, în crestere cu 10% fata de anul precedent.  ...continuare.

PSD promite introducerea salariului minim european pana la sfarsitul anului. Cat este acesta

publicat 2024-04-02 15:01:06 (ProTV)
PSD promite introducerea salariului minim european pana la sfarsitul anului. Cat este acesta PSD promite introducerea salariului minim european pâna la sfârsitul anului 2024, transmit social-democratii într-un comunicat de presa în care nu precizeaza însa si care este valoarea acestuia. ...continuare.

Inspiratie maxima cu Bet Builder la Farul - FCSB pe o cota cumulata de 200.00

publicat 2024-04-02 15:01:01 (OnlineSport)
Inspiratie maxima cu Bet Builder la Farul - FCSB pe o cota cumulata de 200.00 Meciul dintre Farul si FCSB programat în etapa a doua din playoff-ul Ligii 1 a adus un câstig impresionant la pariuri sportive pe Betano, cu optiunea Bet Builder. ...continuare.

Barbu: Lucrarile de investitii de la Amenajarea de Irigatii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judetul Constanta sunt in plina desfasurare si conform graficului

publicat 2024-04-02 15:00:58 (Money.ro)
Barbu: Lucrarile de investitii de la Amenajarea de Irigatii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judetul Constanta sunt in plina desfasurare si conform graficului "Lucrarile de investitii de la Amenajarea de Irigatii Carasu CDMN/PAMN Sud, din judetul Constanta sunt in plina desfasurare si conform graficului. Cu o statie de pompare retehnologizata si pe canale reabilitate, fermierii din zona vor putea iriga aproximativ 600 de hectare. Investitia are o valoare de 12.500.000 lei si va finalizata in acest an!", a scris Florin Barbu, marti pe Facebook.   Ministrul Agriculturii a adaugat ca si-a luat angajamentul ca va moderniza si va reporni... ...continuare.

PSD: Salariul minim european va fi introdus in Romania in acest an

publicat 2024-04-02 15:00:56 (Money.ro)
PSD: Salariul minim european va fi introdus in Romania in acest an PSD considera ca trebuie definit un mecanism automat pentru majorarea anuala a salariului minim din Romania, intr-o maniera predictibila, care sa garanteze cresterea nivelului de trai si a puterii de cumparare pentru toti salariatii din Romania, potrivit comunicatului de presa al formatiunii.Conform sursei citate, cresterea salariului minim la 3.700 de lei, anuntata de premierul Marcel Ciolacu pentru data de 1 iulie 2024, va ridica veniturile salariale la nivelul corespunzator pentru... ...continuare.

Autoritatea de Supraveghere Financiara: Societatile de asigurare autorizate de ASF au subscris in anul 2023 prime brute subscrise de aproximativ 18,2 miliarde de lei, in crestere cu 10%

publicat 2024-04-02 15:00:54 (Money.ro)
Autoritatea de Supraveghere Financiara: Societatile de asigurare autorizate de ASF au subscris in anul 2023 prime brute subscrise de aproximativ 18,2 miliarde de lei, in crestere cu 10% "Societatile de asigurare, autorizate si reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) au subscris in anul 2023 prime brute subscrise (PBS) in valoare de aproximativ 18,2 miliarde de lei, in crestere cu 10% fata de anul precedent. Piata asigurarilor din Romania ramane orientata spre activitatea de asigurari generale, ce detine o pondere de 84% din totalul primelor brute subscrise de societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF, mentinandu-se la un nivel similar cu... ...continuare.

Milioane de masini, rechemate in service deoarece ar putea lua foc, sunt inca pe soselele din SUA

publicat 2024-04-02 15:00:53 (Mediafax)
Milioane de masini, rechemate in service deoarece ar putea lua foc, sunt inca pe soselele din SUA In septembrie 2023, companiile Hyundai si Kia au emis o avertizare care vizeaza 3,4 milioane de masini din SUA. Acestea au fost rechemate in service deoarece ar putea lua foc, in mers sau daca sunt parcate. De aceea, pe langa rechemarea in service s-a emis recomandarea privind evitarea parcarii masinilor in sau langa cladiri. ...continuare.

Tanar cercetat pentru tentativa de omor dupa ce a plecat sa se sinucida si a provocat un accident

publicat 2024-04-02 15:00:52 (Mediafax)
Tanar cercetat pentru tentativa de omor dupa ce a plecat sa se sinucida si a provocat un accident Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus trimiterea in judecata a unui barbat pentru savarsirea tentativei la infractiunea de omor. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.