EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Motivul uluitor pentru care un cuplu a decis sa-si dea fiica de trei luni spre adoptie: "Nu era negociabil"

publicat 2024-03-31 11:00:07 (Adevarul)
Motivul uluitor pentru care un cuplu a decis sa-si dea fiica de trei luni spre adoptie: Nu era negociabil Sa cresti un copil nu este usor, dar nu este o activitate la care poti renunta atunci cand lucrurile devin dificile. Totusi, la trei luni dupa ce s-a nascut fetita lor, Elizabeth, un cuplu a luat aceasta decizie grea, relateaza Express. ...continuare.

Ciolacu: Intrarea Romaniei in Schengen cu frontierele aeriene si maritime, o reusita binemeritata

publicat 2024-03-31 11:00:07 (Adevarul)
Ciolacu: Intrarea Romaniei in Schengen cu frontierele aeriene si maritime, o reusita binemeritata Premierul Marcel Ciolacu subliniat intr-o postare pe Facebook ca aderarea cu frontierele aeriene si maritime la spatiul de libera circulatie european "o reusita binemeritata de tara noastra", fiind convins ca, "prin seriozitate si stabilitate", va fi atins si acest obiectiv. ...continuare.

Rusia si banditii, prapastia din calea Moldovei spre UE

publicat 2024-03-31 11:00:07 (Adevarul)
Rusia si banditii, prapastia din calea Moldovei spre UE Actuala presedinta a Republicii Moldova, Maia Sandu, este prima optiune in alegerile prezidentiale, iar PAS, partidul pe care l-a creat, ar putea castiga din nou alegerile parlamentare. ...continuare.

Avertismentul premierului polonez: "Ne aflam in era antebelica. In partea mea de Europa, razboiul nu mai este o abstractie"

publicat 2024-03-31 11:00:07 (Adevarul)
Avertismentul premierului polonez: Ne aflam in era antebelica. In partea mea de Europa, razboiul nu mai este o abstractie Prim-ministrul Poloniei a spus ca Europa se afla "intr-o epoca de dinainte de razboi", deoarece bombardamentele barbare ale lui Vladimir Putin asupra Ucrainei s-au apropiat in mod alarmant de granitele tarii sale vineri, 29 martie. ...continuare.

ANPC: Eticheta "hranit cu porumb" apare pe ambalaj doar daca cel putin jumatate din hrana este porumb

publicat 2024-03-31 11:00:04 (Adevarul)
ANPC: Eticheta hranit cu porumb apare pe ambalaj doar daca cel putin jumatate din hrana este porumb Inscrierea pe etichete "hranit cu porumb" este permisa doar daca minimum 50% din hrana pasarilor este porumb, a scris, sambata seara, directorul general al ANPC. ...continuare.

Inteligenta Artificiala trece la nivelul urmator: Microsoft si OpenAI se pregatesc sa lanseze un proiect gigant de 100 de mld. de dolari pentru un centru de date care va gazdui un supercomputer cu milioane de cip-uri AI

publicat 2024-03-31 10:45:24 (Ziarul-Financiar)
Inteligenta Artificiala trece la nivelul urmator: Microsoft si OpenAI se pregatesc sa lanseze un proiect gigant de 100 de mld. de dolari pentru un centru de date care va gazdui un supercomputer cu milioane de cip-uri AI Autor: Stefan Stan Microsoft si OpenAI au fost in discutii pentru a investi pana la 100 de miliarde de dolari pentru un centru de date care ar urma sa contina un supercomputer, cel mai mare dintr-o serie de instalatii pe care companiile intentioneaza sa le infiinteze in urmatorii sase ani, a relatat The Information. ...continuare.

Companie americana de telecomunicatii: Datele a 73 de milioane de detinatori de conturi au fost publicate pe "dark web"

publicat 2024-03-31 10:45:15 (ProTV)
Companie americana de telecomunicatii: Datele a 73 de milioane de detinatori de conturi au fost publicate pe dark web Compania americana de telecomunicatii AT&T a declarat sâmbata ca investigheaza un set de date publicat pe ”dark web”.  ...continuare.

Se opreste caldura in Bucuresti. Termoenergetica: Vor fi initiate procedurile de oprire a furnizarii energiei termice pentru incalzire

publicat 2024-03-31 10:45:09 (Jurnalul-National)
Se opreste caldura in Bucuresti. Termoenergetica: Vor fi initiate procedurile de oprire a furnizarii energiei termice pentru incalzire Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta incheierea sezonului de incalzire 2023 - 2024, avand in vedere evolutia temperaturilor exterioare din ultima perioada ...continuare.

Ce plante nu trebuie sa tii in balcon. Se vor ofili in cateva zile

publicat 2024-03-31 10:45:05 (Click)
Ce plante nu trebuie sa tii in balcon. Se vor ofili in cateva zile Plantele sunt elementele cele mai populare atunci cand vine vorba de infrumusetarea balconului. Chiar daca acestea contribuie la crearea unui mediu placut exista si plante care nu se simt confortabile in mediul exterior. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.