EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Peste 1.500 de tineri au participat la "marsul pentru viata", devenit traditie la Targoviste FOTO

publicat 2024-03-31 10:00:02 (Adevarul)
Peste 1.500 de tineri au participat la marsul pentru viata, devenit traditie la Targoviste FOTO Sambata, 30 martie 2024, sub genericul "Construim impreuna pentru viata!", a avut loc cea de-a XIV-a editie a "Marsului pentru Viata". La eveniment au participat peste 1.500 de tineri. ...continuare.

Atentie, soferi: Detaliul pe care conducatorii auto il ignora si le poate aduce o amenda de pana la 1.320 de lei

publicat 2024-03-31 09:45:17 (Ziarul-Financiar)
Atentie, soferi: Detaliul pe care conducatorii auto il ignora si le poate aduce o amenda de pana la 1.320 de lei Autor: Alexandru Nanu Conform unei schimbari, din anul 2022, a Codului rutier, soferii care nu respecta obligatia de a "mentine permanent curate parbrizul, luneta si geamurile laterale ale autovehiculului, tractorului agricol sau forestier, daca prin aceasta se restrange sau se estompeaza vizibilitatea in timpul mersului" risca o amenda prevazuta in clasa a III-a de sanctiuni. ...continuare.

Imagini noi cu casa pe care o renoveaza Dana Rogoz la Viscri. Lucrarile la locuinta saseasca au avansat

publicat 2024-03-31 09:45:10 (Libertatea)
Imagini noi cu casa pe care o renoveaza Dana Rogoz la Viscri. Lucrarile la locuinta saseasca au avansat Dana Rogoz si Radu Dragomir, sotul ei regizor, si-au cumparat in anul 2020 o casa la Viscri, acolo unde are proprietati si Regele Charles al Marii Britanii. Au inceput renovarea locuintei, nici acum nu e gata, insa lucrarile au avansat. Desi au o casa spatioasa in Bucuresti, Dana Rogoz si Radu Dragomir si-au cumparat la […] ...continuare.

Andrei Ivan, mesaj clar dupa victoria cu Rapid: "Am spus de acum 4 saptamani" + Ameninta FCSB

publicat 2024-03-31 09:45:08 (Gazeta-Sporturilor)
Andrei Ivan, mesaj clar dupa victoria cu Rapid: Am spus de acum 4 saptamani + Ameninta FCSB Andrei Ivan, atacantul Universitatii Craiova, a analizat victoria cu Rapid, scor 2-1.El a fost titular pentru al doilea meci consecutiv si a jucat 70 de minute. In etapa trecuta, la 2-1 cu CFR Cluj, Ivan jucase 74 de minute. Andrei anunta ca va reveni la forma din trecut si o ameninta pe FCSB, viitoarea adversara a Universitatii. VIDEO. Andrei Ivan: "Am zis de acum 4 saptamani ca o sa revin in primul 11" "A fost un meci bun, mai ales in repriza a doua. ... ...continuare.

Catalin Predoiu, despre Schengen: "Decizia de extindere cu frontierele terestre va fi politica"

publicat 2024-03-31 09:45:06 (Antena3)
Catalin Predoiu, despre Schengen: Decizia de extindere cu frontierele terestre va fi politica Decizia de extindere cu frontierele terestre va fi politica, la fel ca si decizia privind Air Schengen, dar sunt convins ca procesul este ireversibil si ca realizarea lui completa nu poate intarzia prea mult, spune ministrul de Interne, Catalin Predoiu. ...continuare.

Hainele ieftine aduc castiguri colosale: Gigantul online de moda rapida Shein si-a dublat profitul si a ajuns la 2 mld. dolari in 2023. Rivalii H&M si Zara au avut profituri de 820 mil. euro, respectiv 5,4 mld. euro

publicat 2024-03-31 09:30:16 (Ziarul-Financiar)
Hainele ieftine aduc castiguri colosale: Gigantul online de moda rapida Shein si-a dublat profitul si a ajuns la 2 mld. dolari in 2023. Rivalii H&M si Zara au avut profituri de 820 mil. euro, respectiv 5,4 mld. euro Autor: Stefan Stan Gigantul online de moda ultra-rapida Shein si-a dublat profiturile, in timp ce asteapta aprobarea autoritatilor de reglementare de la Beijing pentru a continua cu listarea sa de succes la New York sau la Londra, scrie FT. ...continuare.

Peisaj de sfarsitul lumii in cel mai rece oras din Europa: mii de case abandonate in Zapoliarnii

publicat 2024-03-31 09:30:16 (Ziarul-Financiar)
Peisaj de sfarsitul lumii in cel mai rece oras din Europa: mii de case abandonate in Zapoliarnii Autor: Daniel Contescu Rusii au lasat balta un oras minier de dincolo de Cercul Arctic. ...continuare.

O zona cheie nu este aparata de NATO prin articolul 5. Daca o putere straina ar ataca, NATO nu ar fi obligata sa apere acest stat

publicat 2024-03-31 09:30:16 (Ziarul-Financiar)
O zona cheie nu este aparata de NATO prin articolul 5. Daca o putere straina ar ataca, NATO nu ar fi obligata sa apere acest stat Autor: Gabriel Negreanu Daca o putere straina ar ataca Hawaii, stat al SUA, membrii Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord nu ar fi obligati sa aparare statul. In Hawaii se afla obiective militare importante precum baza Marinei americane de la Pearl Harbor sau sediul Comandamentului Indo-Pacific. Locul are si o insemnatate istorica majora. Atacul japonez asupra bazei de la Pearl Harbor a dus la intrarea SUA in Al Doilea Razboi Mondial. "Este cel mai ciudat lucru", a spus pentru CNN... ...continuare.

Adio ecranele touch screen in masini? Organismul european de siguranta auto: "avem din ce in ce mai multe accidente"

publicat 2024-03-31 09:30:16 (Ziarul-Financiar)
Adio ecranele touch screen in masini? Organismul european de siguranta auto: "avem din ce in ce mai multe accidente" Autor: Gabriel Negreanu Constructorii de automobile isi echipeaza cele mai noi modele cu ecrane tactile sofisticate, dar acest lucru ar putea cauza probleme cu cea mai mare autoritate de siguranta auto din Europa. Programul european de evaluare a autovehiculelor noi (NCAP) isi revizuieste sistemul de evaluare incepand cu 1 ianuarie 2026 pentru a impune ca cinci dintre comenzile principale ale unui autovehicul - claxon, stergatoare de parbriz, semnalizatoare, lumini de avarie si functii SOS -... ...continuare.

PPC, mostenitoarea Enel, isi baga clientii in ceata cu recalcularile si stornarile

publicat 2024-03-31 09:30:12 (Puterea)
PPC, mostenitoarea Enel, isi baga clientii in ceata cu recalcularile si stornarile Mai multi clienti PPC, compania care a preluat activele Enel din Romania, au primit facturi care vin cu o lista aparent nesfarsita de costuri din ultimul an. La finalul lui februarie 2024, mai multi consumatori PPC au fost uluiti sa primeasca o factura ce continea o detaliere a costurilor din luna ianuarie 2023. De exemplu, […]The post PPC, mostenitoarea Enel, isi baga clientii in ceata cu recalcularile si stornarile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.