EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Accident teribil in Neamt. Trei tineri au murit dupa ce doua masini s-au ciocnit violent si s-au rasturnat

publicat 2024-03-31 08:15:21 (ProTV)
Accident teribil in Neamt. Trei tineri au murit dupa ce doua masini s-au ciocnit violent si s-au rasturnat Trei persoane si-au pierdut viata în urma unui accident teribil, în comuna Borca, judetul Neamt. Doua masini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului ambele vehicule s-au rasturnat în afara soselei. ...continuare.

Un galatean a fost calcat de mai multe ori de tractorul pe care il conducea. Barbatul a murit. Tragedia a fost filmata

publicat 2024-03-31 08:15:21 (ProTV)
Un galatean a fost calcat de mai multe ori de tractorul pe care il conducea. Barbatul a murit. Tragedia a fost filmata Un barbat din judetul Galati a pierit într-un accident incredibil: a fost calcat chiar de tractorul pe care îl conducea si nu o data, ci de mai multe ori. ...continuare.

Vremea azi, 31 martie. Duminica o sa fie nefiresc de cald. O sa avem atmosfera placuta si cativa nori

publicat 2024-03-31 08:15:20 (ProTV)
Vremea azi, 31 martie. Duminica o sa fie nefiresc de cald. O sa avem atmosfera placuta si cativa nori   Duminica o sa fie nefiresc de cald. O sa avem atmosfera placuta, câtiva nori si un vânt ceva mai insistent în vestul tarii si în zona montana. ...continuare.

5 zodii care se vindeca cel mai repede dupa o suferinta in dragoste

publicat 2024-03-31 08:15:11 (Jurnalul-National)
5 zodii care se vindeca cel mai repede dupa o suferinta in dragoste Vindecarea inimii este o experienta universala si fiecare semn zodiacal o gestioneaza diferit. Unele zodii sunt capabile in mod natural sa-si vindece inimile si sa avanseze cu har si rezistenta prin viata. ...continuare.

Se da pe mana unei femei? Novak Djokovici, ipoteza neasteptata privind noul antrenor

publicat 2024-03-31 08:15:02 (Adevarul)
Se da pe mana unei femei? Novak Djokovici, ipoteza neasteptata privind noul antrenor Trei nume mari sunt pe lista liderului mondial, dupa despartirea suprinzatoare de Ivanisevici. ...continuare.

Negocierile pentru un armistitiu Israel-Hamas au fost reluate la Cairo, conform presei din Egipt

publicat 2024-03-31 08:15:02 (Adevarul)
Negocierile pentru un armistitiu Israel-Hamas au fost reluate la Cairo, conform presei din Egipt Negocierile pentru un armistitiu intre Israel si Hamas urmeaza sa fie reluate duminica la Cairo, informeaza media egipteana pro-guvernamentala Al-Qahera News, apropiata serviciilor de securitate egiptene, transmite AFP. ...continuare.

Politia Romana a inceput sa utilizeaze E-DAC, o aplicatie conectata la bazele de date Schengen

publicat 2024-03-31 08:00:18 (ProTV)
Politia Romana a inceput sa utilizeaze E-DAC, o aplicatie conectata la bazele de date Schengen O aplicatie conectata la baza de a Politiei nationale, dar si la altele din spatiul Schengen e folosita începând de duminica în România. ...continuare.

"Noi traim bine ca am intrat in Schengen pe cale aeriana?". Reactiile romanilor care au ajuns in aeroport azi-noapte

publicat 2024-03-31 08:00:18 (ProTV)
Noi traim bine ca am intrat in Schengen pe cale aeriana?. Reactiile romanilor care au ajuns in aeroport azi-noapte De sâmbata spre duminica noaptea, România a intrat în Spatiul Schengen, ce-i drept, deocamdata doar cu granitele aeriene si maritime. ...continuare.

Pastele catolic 2024 - ce tari sarbatoresc si ce traditii au. De la crucificari reale pana la omleta din 5.000 de oua

publicat 2024-03-31 08:00:18 (ProTV)
Pastele catolic 2024 - ce tari sarbatoresc si ce traditii au. De la crucificari reale pana la omleta din 5.000 de oua Duminica Pastelui este sarbatorita în prima duminica dupa luna plina eclesiastica care apare aproape de 21 martie, dar calculele pot varia.   ...continuare.

Milioane de turci sunt asteptati duminica la vot. Partidul lui Erdogan spera sa recupereze primariile din Istanbul si Ankara

publicat 2024-03-31 08:00:18 (ProTV)
Milioane de turci sunt asteptati duminica la vot. Partidul lui Erdogan spera sa recupereze primariile din Istanbul si Ankara Milioane de turci sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege primarii, într-un scrutin cu miza uriasa pentru Recep Tayyip Erdogan. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.