EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nicolae Ciuca: "Urmatorul nostru obiectiv este clar - aderarea deplina la Spatiul Schengen"

publicat 2024-03-31 08:45:08 (Antena3)
Nicolae Ciuca: Urmatorul nostru obiectiv este clar - aderarea deplina la Spatiul Schengen Urmatorul nostru obiectiv este clar: aderarea deplina la Spatiul Schengen, inclusiv cu granitele terestre, cat mai repede posibil, spune presedintele PNL, Nicolae Ciuca. ...continuare.

Benzina s-a scumpit in weekend. Pretul carburantilor in Romania, astazi, 31 martie 2024

publicat 2024-03-31 08:45:08 (Antena3)
Benzina s-a scumpit in weekend. Pretul carburantilor in Romania, astazi, 31 martie 2024 Pretul carburantilor in Romania, 31 martie 2024. Benzina s-a scumpit, iar motorina ramane la acelasi pret de trei zile consecutiv. ...continuare.

Viciul pentru care o persoana a renuntat la libertate. A vandut o pereche de pantaloni de trening pentru a cumpara droguri

publicat 2024-03-31 08:45:05 (Adevarul)
Viciul pentru care o persoana a renuntat la libertate. A vandut o pereche de pantaloni de trening pentru a cumpara droguri Desi se afla in arest la domiciliu, o femeie a plecat din locuinta pentru a-si cumpara droguri. A luat lucruri din casa pentru a le vinde si a face rost de bani pentru a-si achizitiona droguri ...continuare.

Franta va livra Ucrainei "sute" de blindate si rachete Aster, anunta Sebastien Lecornu

publicat 2024-03-31 08:45:04 (Adevarul)
Franta va livra Ucrainei sute de blindate si rachete Aster, anunta Sebastien Lecornu Franta va livra Ucrainei "sute" de vehicule blindate vechi, dar "inca functionale" si rachete Aster, in cadrul unui nou pachet de ajutor pentru Kiev in razboiul sau impotriva Rusiei, potrivit ministrului apararii Sébastien Lecornu, citat de AFP. ...continuare.

Un sofer a ajuns la spital dupa ce a virat la stanga fara sa se asigure, in Iasi. A fost proiectat pe trotuar

publicat 2024-03-31 08:30:14 (ProTV)
Un sofer a ajuns la spital dupa ce a virat la stanga fara sa se asigure, in Iasi. A fost proiectat pe trotuar Un barbat a ajuns la spital dupa ce a virat la stânga, fara sa se asigure, pe o strada din Iasi. ...continuare.

Papa Francisc, adus in carucior in Bazilica Sf. Petru, de Pastele Catolic. Pontiful are probleme de mobilitate

publicat 2024-03-31 08:30:14 (ProTV)
Papa Francisc, adus in carucior in Bazilica Sf. Petru, de Pastele Catolic. Pontiful are probleme de mobilitate Dupa absenta de la procesiunea din Vinerea Mare, Papa Francisc li s-a aratat credinciosilor, sâmbata seara. Sfântul Parinte a condus, la Vatican, Vigilia Pascala - unul din cele mai importante momente din calendarul liturgic al catolicilor. ...continuare.

Papa Francisc, mesaj despre speranta la slujba de Inviere de la Vatican. "Daca ii permitem lui Iisus sa ne ia de mana niciun esec nu ne va condamna la deznadejde"

publicat 2024-03-31 08:30:10 (Libertatea)
Papa Francisc, mesaj despre speranta la slujba de Inviere de la Vatican. Daca ii permitem lui Iisus sa ne ia de mana niciun esec nu ne va condamna la deznadejde Suveranul Pontif a fost prezent sambata seara la slujba de Inviere de la Bazilica Sfantul Petru, la o zi dupa ce a renuntat sa participe la procesiunea din Vinerea Mare la Colosseumul din Roma, din motive de sanatate, relateaza News.ro. Deplasandu-se intr-un scaun cu rotile, Papa Francisc a aparut zambitor si i-a salutat pe credinciosi. […] ...continuare.

Iata dieta care te face mai inteligent. Carne rosie, doar de doua ori pe saptamana

publicat 2024-03-31 08:30:10 (Jurnalul-National)
Iata dieta care te face mai inteligent. Carne rosie, doar de doua ori pe saptamana Inginerul biomedical Jeffrey Karp urmeaza o dieta conceputa pentru minte si corp. ...continuare.

Obligata sa restituie ajutorul de stat ilegal, CFR Marfa vinde tot ce poate: vagoane, locomotive, epave, hoteluri

publicat 2024-03-31 08:15:21 (Puterea)
Obligata sa restituie ajutorul de stat ilegal, CFR Marfa vinde tot ce poate: vagoane, locomotive, epave, hoteluri CFR Marfa strange bani de unde poate pentru a restitui ajutorul de stat de 570 milioane de euro considerat ilegal de Comisia Europeana. Compania CFR Marfa, detinuta de Ministerul Transporturilor, doreste sa vanda hotelul Express din centrul Predealului, unitate integrata in circuitul turistic in 2014 si clasificata la 3 stele. Instrainarea acestui activ este o masura […]The post Obligata sa restituie ajutorul de stat ilegal, CFR Marfa vinde tot ce poate: vagoane, locomotive, epave,... ...continuare.

Rusii si bielorusii nu sunt bineveniti la JO 2024 de la Paris

publicat 2024-03-31 08:15:21 (Puterea)
Rusii si bielorusii nu sunt bineveniti la JO 2024 de la Paris Anne Hidalgo, primarul Parisului, a declarat in timpul unei vizite la Kiev ca „sportivii” rusi si bielorusi nu sunt „bineveniti” la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, intr-un videoclip publicat sambata. „Vreau sa spun sportivilor rusi si (sportivilor) bielorusi ca nu sunt bineveniti la Paris si sa le spun sportivilor ucraineni si intregului popor ucrainean […]The post Rusii si bielorusii nu sunt bineveniti la JO 2024 de la Paris appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.