EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini si 50 de ovine moarte in flacari

publicat 2024-03-31 07:15:02 (Adevarul)
Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini si 50 de ovine moarte in flacari Doua adaposturi de animale din localitatea aradeana Zarand s-au facut scrum in urma unui incendiu izbucnit, sambata 30 martie. O persoana a ajuns la spital, iar 50 de animale au pierit in flacari. ...continuare.

"Lumina din Umbre", expozitia artistelor Galina Vieru si Natalia Yampolskaia din Republica Moldova, la Sala Mare a ICR

publicat 2024-03-31 07:00:24 (Jurnalul-National)
Lumina din Umbre, expozitia artistelor Galina Vieru si Natalia Yampolskaia din Republica Moldova, la Sala Mare a ICR Expozitia "Lumina din Umbre", semnata de artistele Galina Vieru si Natalia Yampolskaia, ambele din Republica Moldova, va putea fi vizitata, in perioada 2 - 30 aprilie 2024, la sediul Institutului Cultural Roman din Aleea Alexandru nr. 38. Vernisajul va avea loc pe 2 aprilie 2024, ora 18.30, in prezenta criticului de arta Marius Tita si a curatoarei Lucia Dobrotoc. Duetul cromatic este o continuare a proiectului "Lumile femeii", prezentat publicului in 2023 la Guvernul Republicii Moldova si la... ...continuare.

Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte, stabilind echipa castigatoare

publicat 2024-03-31 07:00:05 (Adevarul)
Te cunosc de undeva! 30 martie 2024. Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte, stabilind echipa castigatoare Emi si Cuza au castigat gala, ajutati de bonusul de 100 de puncte oferit de Ozana Barabancea. ...continuare.

Se schimba buletinele. Cat costa cartile de identitate cu CIP

publicat 2024-03-31 06:45:14 (Money.ro)
Se schimba buletinele. Cat costa cartile de identitate cu CIP Se schimba buletinele In Romania, se efectueaza o schimbare in ceea ce priveste buletinele de identitate, cu trecerea la buletinele electronice dotate cu cip la nivel national, ceea ce a starnit interesul multor romani fata de costurile implicate. Initial, autoritatile romane au comunicat ca introducerea noilor buletine electronice dotate cu cip va fi sustinuta financiar […]Articolul Se schimba buletinele. Cat costa cartile de identitate cu CIP apare prima data in Money. ...continuare.

Mormantul misterios aflat printre monumentele funerare ale unor celebri sculptori romani. Drama cumplita pe care o ascunde

publicat 2024-03-31 06:45:02 (Adevarul)
Mormantul misterios aflat printre monumentele funerare ale unor celebri sculptori romani. Drama cumplita pe care o ascunde Cimitirul Dumbrava din Buzau, cel mai vechi din municipiu, are in perimetrul sau cateva monumente funerare de o rara frumusete, lucrate de sculptori celebri. Aici se afla ansamblul funerar "Rugaciune, realizat de Constantin Brancusi. ...continuare.

Mel B de la Spice Girls va lansa o versiune extinsa a volumului ei de memorii pentru a sprijini supravituitorii abuzului domestic

publicat 2024-03-31 06:30:14 (Jurnalul-National)
Mel B de la Spice Girls va lansa o versiune extinsa a volumului ei de memorii pentru a sprijini supravituitorii abuzului domestic Mel B, fosta componenta a trupei Spice Girls, va lansa o versiune extinsa a volumului ei de memorii din 2018, in care va impartasi mai multe detalii despre viata personala pentru a veni in sprijinul supravietuitorilor abuzului domestic, informeaza Reuters. ...continuare.

Romanii, drona si brailenii. Pana acum nu a fost nimeni ranit din pur noroc. Iohannis isi vede linistit de golf

publicat 2024-03-31 06:15:18 (Jurnalul-National)
Romanii, drona si brailenii. Pana acum nu a fost nimeni ranit din pur noroc. Iohannis isi vede linistit de golf In cazul unui incident pe securitate nationala, intervin procedurile de comunicare strategica, unde mesajul trebuie aprobat de la cel mai inalt nivel, dar ce te faci cand nimeni nu indrazneste sa-l deranjeze de la golf pe seful statului? MApN transmite un comunicat in care nu spune nimic. ...continuare.

Dieta pentru longevitate a locuitorilor din Ikaria, una dintre "Zonele Albastre": "Mananca fasole si traieste mai mult"

publicat 2024-03-31 06:15:08 (Antena3)
Dieta pentru longevitate a locuitorilor din Ikaria, una dintre Zonele Albastre: Mananca fasole si traieste mai mult Insula Ikaria din Grecia, situata in estul Marii Egee, este una dintre cele cinci "Zone Albastre" din lume, cu un procent mare de locuitori care traiesc peste 100 de ani. ...continuare.

Femeia de afaceri din Romania care imbraca vedetele de la Hollywood. Totul a inceput de la masina de cusut a bunicilor

publicat 2024-03-31 06:15:03 (Adevarul)
Femeia de afaceri din Romania care imbraca vedetele de la Hollywood. Totul a inceput de la masina de cusut a bunicilor Alina Cirstea (39 de ani) a reusit sa isi extinda afacerea din domeniul creatiei vestimentare peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, unde si-a deschis o filiala in Los Angeles ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.