EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fostul idol al Rapidului ii distruge pe jucatori: "Prea se cred vedete toti. Ce e asta?"

publicat 2024-03-30 23:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul idol al Rapidului ii distruge pe jucatori: Prea se cred vedete toti. Ce e asta? Universitatea Craiova - Rapid 2-1. Ovidiu Herea, fostul atacant din Giulesti, i-a facut praf pe jucatorii lui Cristiano Bergodi.Jayson Papeau si Chris Braun au fost extrem de nervosi cand au fost schimbati si au facut scandal pe margine, fiind aspru criticati de Herea.Ovidiu Herea dupa Craiova - Rapid: "Prea se cred vedete""Parca se cred prea mari vedete. Ca decizia antrenorului e buna, rea, ai o discutie cu el dupa meci, intre 4 ochi. ... ...continuare.

Trei romani au furat "cutia milei" dintr-o biserica din Austria, in Vinerea Mare. Hotii, surprinsi de un credincios

publicat 2024-03-30 23:30:03 (Antena3)
Trei romani au furat cutia milei dintr-o biserica din Austria, in Vinerea Mare. Hotii, surprinsi de un credincios Trei romani au furat cutia de donatii a unei biserici din Austria, chiar in Vinerea Mare. Un credincios i-a surprins in actiune si a dat alarma. ...continuare.

De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii. Rolul deschiderii emotionale in longevitate, explicat de un cunoscut psihiatru

publicat 2024-03-30 23:30:02 (Adevarul)
De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii. Rolul deschiderii emotionale in longevitate, explicat de un cunoscut psihiatru Exista o serie intreaga de posibile motive pentru care femeile tind sa traiasca in medie mai mult decat barbatii, o parte explicata prin diferentele genetice dintre sexe, o alta parte derivata din stilul de viata al femeilor si barbatilor ...continuare.

Politia israeliana a arestat 16 persoane pentru incitare in zona Muntelui Templului

publicat 2024-03-30 23:30:02 (Adevarul)
Politia israeliana a arestat 16 persoane pentru incitare in zona Muntelui Templului Persoanele retinute au strigat lozinci incitatoare si s-au asociat cu teroristii, a informat serviciul de presa al politiei. ...continuare.

Cum a dictat Istvan Kovacs primul penalty stagional impotriva Rapidului » Statistica e incredibila

publicat 2024-03-30 23:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Cum a dictat Istvan Kovacs primul penalty stagional impotriva Rapidului » Statistica e incredibila Primul penalty dictat impotriva Rapidului, in intregul sezon, a venit in minutul 64 al meciului cu Universitatea Craiova. Scorul era 1-1 in acel moment. Rapid a deschis scorul imediat dupa pauza, gol cu capul Funsho. Totul parea sa curga in favoarea giulestenilor. Cateva minute mai tarziu, Houri era eliminat pentru al doilea cartonas galben. ... ...continuare.

FCU Craiova - Otelul, in etapa #2 din Play-out » Echipe probabile + cote

publicat 2024-03-30 23:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
FCU Craiova - Otelul, in etapa #2 din Play-out » Echipe probabile + cote FCU Craiova si Otelul se infrunta in etapa a 2-a din play-out. Partida este programata de la 14:00 si este LiveTEXT pe GSP.ro si televizata pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.Programul etapei a 2-a din play-outFCU Craiova - Otelul, live de la 14:00Click AICI pentru statisticiFCU Craiova - Otelul, echipe probabile:FCU CRAIOVA: Gurau - R. Negru, Lacroix, Lekiatas, Dragu - Vl. Achim, D. Albu - Baeten, Bauza, Blidar -BlanutaRezerve: R. Popa, G. ... ...continuare.

Papeau, declaratii tari dupa Craiova - Rapid: "Parca eram condusi cu 10 goluri. Nu inteleg

publicat 2024-03-30 23:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Papeau, declaratii tari dupa Craiova - Rapid: Parca eram condusi cu 10 goluri. Nu inteleg Universitatea Craiova - Rapid 2-1. Jayson Papeau, extrema echipei giulestene, a analizat partida pierduta in Banie.Francezul, nervos cand a fost schimbat, a declarat ca nu a inteles atitudinea echipei lui dupa golul egalizator incasat, in conditiile in care Craiova avea om in minusPapeau, declaratii tari dupa Craiova - Rapid: "Parca eram condusi cu 10 goluri"Trebuie sa ne concentram la meciul viitor. Am fost nervos pentru ca vreau sa joc. ... ...continuare.

Mihai Rotaru a intrat in direct imediat dupa victoria cu Rapid! Mesaj fara precedent pentru selectionerul Iordanescu

publicat 2024-03-30 23:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Rotaru a intrat in direct imediat dupa victoria cu Rapid! Mesaj fara precedent pentru selectionerul Iordanescu Universitatea Craiova a invins-o pe Rapid, scor 2-1, in runda secunda a play-off-ului Superligii. Mihai Rotaru, finantatorul Universitatii Craiova, a intrat in direct imediat dupa meci si l-a cerut pe Alexandru Mitrita la echipa nationala.Alexandru Mitrita a condus revenirea Universitatii Craiova in meciul cu Rapid, pasa de gol si penalty transformat. In precedentele interventii, Mihai Rotaru isi lauda starul, dar fara a-l cere direct la echipa nationala. ... ...continuare.

Cea mai veche planta de pe Pamant: Magnolia si semnificatiile ei

publicat 2024-03-30 23:15:02 (Antena3)
Cea mai veche planta de pe Pamant: Magnolia si semnificatiile ei Magnolia este considerata cea mai veche planta de pe Pamant care a supravietuit pana in zilele noastre. Acesta are mai multe semnificatii in cultura. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.