EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Directorul general al ANPC, despre puiul vopsit: "Este vorba despre o expresie metaforica"

publicat 2024-03-30 20:30:04 (Antena3)
Directorul general al ANPC, despre puiul vopsit: Este vorba despre o expresie metaforica Directorul general ANPC, Paul Anghel, aduce lamuriri in urma scandalului cu puii vopsiti si ii asigura pe consumatori ca este vorba doar despre o expresie metaforica. ...continuare.

O bicicleta electrica a luat foc in poarta Regelui Charles III. Care a fost reactia trecatorilor din Londra VIDEO

publicat 2024-03-30 20:30:02 (Adevarul)
O bicicleta electrica a luat foc in poarta Regelui Charles III. Care a fost reactia trecatorilor din Londra VIDEO O bicicleta electrica a luat foc in timp ce era parcata in fata Palatului Buckingham. Se crede ca incendiul a pornit de la bateria vehiculului. ...continuare.

Cornel Dinicu, pentru prima data fara catuse, printre ruinele Fermei Dacilor. "Si ziua si noaptea, ma gandesc daca am gresit undeva"

publicat 2024-03-30 20:15:12 (Libertatea)
Cornel Dinicu, pentru prima data fara catuse, printre ruinele Fermei Dacilor. Si ziua si noaptea, ma gandesc daca am gresit undeva Peste o suta de persoane au venit, sambata, 30 martie, sa participe la slujba de pomenire organizata de Cornel Dinicu si prietenii sai la Ferma Dacilor din Tohani, dar si sa planteze puieti de nuci in amintirea celor opt oameni care au murit a doua zi de Craciun, in incendiul care a mistuit pensiunea in […] ...continuare.

Cirstoiu: Locuitorii din sectorul 1 sunt nemultumiti de poluarea tot mai agresiva

publicat 2024-03-30 20:15:11 (Jurnalul-National)
Cirstoiu: Locuitorii din sectorul 1 sunt nemultumiti de poluarea tot mai agresiva Locuitorii din sectorul 1 sunt nemultumiti de poluarea tot mai agresiva si de lipsa de solutii, afirma candidatul PSD-PNL la PMB, Catalin Cirstoiu. "Demaram in sectorul 1 si in intreaga Capitala", adauga el. ...continuare.

Sase tineri romani au creat dispozitivul care revolutioneaza agricultura

publicat 2024-03-30 20:15:10 (Income-Magazine)
Sase tineri romani au creat dispozitivul care revolutioneaza agricultura Sase tineri inoveaza sectorul agricol din Romania cu un dispozitiv inteligent. Au creat un sistem intreg de senzori si algoritmi care monitorizeaza in timp real sanatatea solului si a plantelor. „Produsul nostru se numeste Growwise si acesta monitorizeaza macronutrientii din sol, temperatura si umiditatea acestuia. El face acest lucru pentru ca mai tarziu sa se […] ...continuare.

Leverkusen era aproape de prima infrangere, in minutul 88. Cum s-a terminat meciul

publicat 2024-03-30 20:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Leverkusen era aproape de prima infrangere, in minutul 88. Cum s-a terminat meciul Bayer Leverkusen a castigat cu Hoffenheim, scor 2-1, in etapa #27 din Bundesliga. Elevii lui Xabi Alonso au fost condusi pana in minutul 88.Leverkusen a scapat din nou. Parea ca e aproape sa piarda primul meci al sezonului, insa "aspirinele" au intors pe final meciul cu Hoffenheim. Si e tot mai aproape de primul titlu din istorie in Bundesliga. ... ...continuare.

Criminalul in serie care si-a facut aparitia la o emisiune celebra. Era cautat de politie pentru 31 de violuri si crime, de 35 de ani

publicat 2024-03-30 20:15:05 (Click)
Criminalul in serie care si-a facut aparitia la o emisiune celebra. Era cautat de politie pentru 31 de violuri si crime, de 35 de ani Un fost ofiter de politie militara din Franta a ingrozit Parisul in anii 1980 si 1990. François Vérove, cautat timp de 35 ani de autoritati pentru ca ar fi ucis si violat cel putin 9 victime, si-a facut aparitia la TV, la show-ul francez "Tout le monde veut pendre sa place" ("Toata lumea vrea sa-i i ...continuare.

Presa straina: 'Manifestatii pacifiste in Germania, odata cu Pastele Catolic'

publicat 2024-03-30 20:15:04 (Bursa)
Mii de persoane au defilat sambata in Germania la marsuri ale pacii, obisnuite in aceasta tara inaintea Pastelui Catolic, dar care de aceasta data au fost marcate de razboaiele din Ucraina si Fasia Gaza si au fost dezaprobate de liderii coalitiei de guvernare, manifestantii cerand iesirea Europei din logica razboiului si a militarizarii, potrivit relatarilor agentiilor DPA si EFE. ...continuare.

Simion ramane fara "AUR" la Mehedinti: Deputatul Folescu si organizatia locala Severin intra in PNL-ul lui Virgil Popescu

publicat 2024-03-30 20:15:04 (Antena3)
Simion ramane fara AUR la Mehedinti: Deputatul Folescu si organizatia locala Severin intra in PNL-ul lui Virgil Popescu Cornel Vasile Folescu, deputat AUR, a declarat intr-o conferinta de presa ca AUR este in realitate "o alianta pentru dezbinarea romanilor", motiv pentru care a decis sa intre in PNL, alaturi de alti doi consilieri locali. ...continuare.

Cele sapte picaturi care iti pot schimba viata. Lidia Fecioru: "Sunt bune si pentru fete si pentru baieti"

publicat 2024-03-30 20:15:04 (Antena3)
Cele sapte picaturi care iti pot schimba viata. Lidia Fecioru: Sunt bune si pentru fete si pentru baieti Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a oferit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, un leac pentru o problema frecventa cu care se confrunta tinerii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.