EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zelenski avertizeaza: "Daca Ucraina cade, Putin va imparti lumea"

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Libertatea)
Zelenski avertizeaza: Daca Ucraina cade, Putin va imparti lumea Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a avertizat, intr-un interviu acordat cotidianului american The Washington Post, ca fara ajutorul militar american, blocat in Congres, Ucraina va trebui sa „dea inapoi” in fata Rusiei, relateaza News.ro. „Daca nu exista o sustinere americana, asta inseamna ca nu avem aparare antiaeriana, nu avem rachete Patriot, nu avem bruiaje in razboiul […] ...continuare.

Un pacient roman si-a aprins o tigara cand era conectat la aparatul de oxigen, intr-un spital din Italia, si a murit ars in incendiul provocat de el

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Libertatea)
Un pacient roman si-a aprins o tigara cand era conectat la aparatul de oxigen, intr-un spital din Italia, si a murit ars in incendiul provocat de el Un roman a murit vineri intr-un spital din Italia in care fusese internat, dupa ce a provocat o explozie si un incendiu. Un intreg etaj al spitalului a fost distrus si alti patru pacienti au fost salvati de pompieri, scrie cotidianul local Agrigento Notizie. Incendiul de la spitalul Fratelli Parlapiano din Ribera a izbucnit vineri […] ...continuare.

Inteligenta artificiala inventeaza interpretari ale textelor religioase fundamentale. Cum a raspuns QuranGPT la intrebarea "Pot sa-mi bat sotia?"

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Libertatea)
Inteligenta artificiala inventeaza interpretari ale textelor religioase fundamentale. Cum a raspuns QuranGPT la intrebarea Pot sa-mi bat sotia? O serie de programe de inteligenta artificiala, antrenate pe texte religioase, pretind ca ofera perspective spirituale la cerere. In realitate, inventeaza pasaje sau interpretari care nu exista cu adevarat, arata revista de profil Scientific American, care avertizeaza asupra pericolelor. Cu putin inainte de miezul noptii, in prima zi a Ramadanului de anul trecut, Raihan Khan […] ...continuare.

Suparat ca a pierdut la pacanele, un tanar din Ilfov a aruncat o sticla incendiara in barul unde a jucat

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Libertatea)
Suparat ca a pierdut la pacanele, un tanar din Ilfov a aruncat o sticla incendiara in barul unde a jucat Un tanar de 18 ani a fost arestat preventiv, la aproape o saptamana dupa ce, suparat ca a pierdut la jocuri de noroc, intr-un local din Ciorogarla, a decis sa se razbune dand foc barului, relateaza News.ro. Incidentul, inregistrat initial la Politie ca avand autor necunoscut, s-a produs saptamana trecuta, in seara zilei de duminica. […] ...continuare.

Un motociclist a murit intr-un accident rutier

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Jurnalul-National)
Un motociclist a murit intr-un accident rutier Un barbat de 47 de ani a murit sambata dupa-amiaza dupa ce motocicleta pe care o conducea a fost implicata intr-un accident rutier produs pe DN 73A, la iesire din Zarnesti spre Brasov. ...continuare.

Incendiu la doua adaposturi de animale dintr-o localitate din Arad

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Jurnalul-National)
Incendiu la doua adaposturi de animale dintr-o localitate din Arad ISU Arad a fost sesizat, sambata, la numarul unic de urgenta 112 despre producerea unui incendiu la doua adaposturi de animale din localitatea Zarand. O persoana de 47 de ani a suferit arsuri pe maini. ...continuare.

Horatiu Sever Nicu Hiriscau a fost ales presedintele organizatiei PUSL Harghita

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Jurnalul-National)
Horatiu Sever Nicu Hiriscau a fost ales presedintele organizatiei PUSL Harghita Horatiu Sever Nicu Hiriscau a fost ales astazi presedintele organizatiei PUSL Harghita, in cadrul Conferintei Judetene a partidului, dupa ce la inceputul lunii martie a ales sa paraseasca PMP pentru a se alatura umanistilor cu demnitate, onoare si curaj. ...continuare.

Ciolacu: Sarbatoarea Invierii Domnului ne deschide inimile spre iubire, credinta si iertare

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Sarbatoarea Invierii Domnului ne deschide inimile spre iubire, credinta si iertare Sarbatoarea Invierii Domnului Cristos, Sfintele Pasti, ne deschide inimile spre iubire, credinta si iertare, afirma premierul Marcel Ciolacu, pe Facebook, in mesajul transmis cu prilejul Sarbatorilor Pascale celebrate de crestinii romano-catolici, reformati, unitarieni si evanghelici. ...continuare.

MURMUR prezinta "Marile sperante", colectia pret-a-porter primavara/vara 2024

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Jurnalul-National)
MURMUR prezinta Marile sperante, colectia pret-a-porter primavara/vara 2024 MURMUR, brand-ul romanesc favorit al celebritatilor de la Hollywood, a prezentat la Bucuresti pe 28 martie 2024 noua colectie SPRING/SUMMER 2024 in cadrul unui eveniment exclusivist desfasurat la MINA - Museum of Immersive New Art. ...continuare.

Boala rara, confundata cu schizofrenie, care ii face pe pacienti sa vada fete "demonice"

publicat 2024-03-30 19:30:04 (Click)
Boala rara, confundata cu schizofrenie, care ii face pe pacienti sa vada fete demonice Imaginati-va ca ati vedea toate chipurile oamenilor ca niste demoni. Ar fi de nesuportat, nu-i asa? Ei bine, sunt persoane care se confrunta cu asa ceva. Acesti oameni sufera de o afectiune rara cunoscuta sub numele de prosopometamorfopsie (PMO). ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.