EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gest rar, facut de o femeie din Piatra-Neamt. A inapoiat un plic cu 16.000 de euro, pierdut intr-o parcare

publicat 2024-03-30 19:30:13 (ProTV)
Gest rar, facut de o femeie din Piatra-Neamt. A inapoiat un plic cu 16.000 de euro, pierdut intr-o parcare Gest rar din partea unei femei de 34 de ani din Piatra-Neamt. A gasit în parcarea unei clinici private un plic în care se aflau 16.000 de euro. ...continuare.

Vremea neobisnuit de calda pentru luna martie atrage turistii pe litoral. Hotelurile deschise acum au tarifele la jumatate

publicat 2024-03-30 19:30:13 (ProTV)
Vremea neobisnuit de calda pentru luna martie atrage turistii pe litoral. Hotelurile deschise acum au tarifele la jumatate Vremea buna a îmbiat si la calatorie. Multi s-au îndreptat spre mare, unde au zabovit cât au putut de mult pe plaja. ...continuare.

AFP: Romania si Bulgaria adera duminica partial la spatiul Schengen, dupa 16 ani de asteptare. "Este un mare succes al celor doua tari", saluta Ursula von der Leyen. Transportatorii rutieri, furiosi

publicat 2024-03-30 19:30:13 (Money.ro)
AFP: Romania si Bulgaria adera duminica partial la spatiul Schengen, dupa 16 ani de asteptare. Este un mare succes al celor doua tari, saluta Ursula von der Leyen. Transportatorii rutieri, furiosi Pasagerii romani si bulgari nu vor mai fi obligati sa prezinte un pasaport sau o viza de calatorie, atunci cand folosesc transportul aerian sau maritim, in spatiul Schengen, incepand de duminica.Pe drumuri insa, controalele sunt mentinute deocamdata, spre marea nemultumire a soferilor - din cauza vetoului Austriei, singurul stat membru al Uniunii Europene (UE) refractar, de frica unui aflux de solicitanti de azil.Exclusi din acest proces, transportatorii rutieri sunt furiosi.In pofida acestei... ...continuare.

Bugetarii din aparare, ordine publica si securitate pot primi o majorare salariala importanta

publicat 2024-03-30 19:30:13 (Money.ro)
Bugetarii din aparare, ordine publica si securitate pot primi o majorare salariala importanta Guvernul a emis o ordonanta luni, care permite angajatilor din domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale sa beneficieze de o majorare salariala de pana la 30% din solda sau salariul de functie. Cu toate acestea, detaliile exacte ale acestei majorari nu sunt incluse in document, fiind lasate la latitudinea conducerii fiecarei institutii. Conform OUG […]Articolul Bugetarii din aparare, ordine publica si securitate pot primi o majorare salariala importanta apare prima... ...continuare.

O zona cheie nu este aparata de NATO prin articolul 5. Daca o putere straina ar ataca, NATO nu ar fi obligata sa apere acest stat

publicat 2024-03-30 19:30:12 (Mediafax)
O zona cheie nu este aparata de NATO prin articolul 5. Daca o putere straina ar ataca, NATO nu ar fi obligata sa apere acest stat Daca o putere straina ar ataca Hawaii, stat al SUA, membrii Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord nu ar fi obligati sa aparare statul. In Hawaii se afla obiective militare importante precum baza Marinei americane de la Pearl Harbor sau sediul Comandamentului Indo-Pacific. Locul are si o insemnatate istorica majora. Atacul japonez asupra bazei de la Pearl Harbor a dus la intrarea SUA in Al Doilea Razboi Mondial. "Este cel mai ciudat lucru", a spus pentru CNN David Santoro, presedintele... ...continuare.

Cirstoiu: Locuitorii din sectorul 1 sunt nemultumiti de poluarea tot mai agresiva. Demaram ofensiva verde

publicat 2024-03-30 19:30:12 (Mediafax)
Cirstoiu: Locuitorii din sectorul 1 sunt nemultumiti de poluarea tot mai agresiva. Demaram ofensiva verde "Am fost astazi (sambata - n.r.), alaturi de George Tuta si echipa PSD-PNL de la sectorul 1, sa vorbim cu bucurestenii in parcul Bazilescu, fiindca primarul Clotilde Armand sta izolata in biroul sau, ca si Nicusor Dan, si nu stie sa comunice deschis cu oamenii. Locuitorii din sectorul 1 sunt nemultumiti de poluarea tot mai agresiva si de lipsa de solutii - atat a primarului de sector, cat si la nivelul Primariei Capitalei. Fiindca si Nicusor Dan a esuat total, a aratat ca nu stie cum sa... ...continuare.

Directorul general al ANPC, despre "puiul vopsit": Este vorba despre o expresie metaforica

publicat 2024-03-30 19:30:12 (Mediafax)
Directorul general al ANPC, despre puiul vopsit: Este vorba despre o expresie metaforica "In urma discutiilor si a informatiilor contradictorii aparute in spatiul public, in ultima saptamana, consider ca este oportun sa aduc clarificari cu privire la subiectele vehiculate in mass media. In legatura cu subiectul generic numit cred ca toti consumatorii au inteles ca este vorba despre o expresie metaforica, menita sa descrie constanta noastra preocupare legata de informarea completa, corecta si precisa a produselor in general si in cazul de fata a celor din carne de pui. In... ...continuare.

Incendiu la doua adaposturi de animale dintr-o localitate din Arad

publicat 2024-03-30 19:30:12 (Mediafax)
Incendiu la doua adaposturi de animale dintr-o localitate din Arad ISU Arad a fost sesizat, sambata, la numarul unic de urgenta 112 despre producerea unui incendiu la doua adaposturi de animale din localitatea Zarand. O persoana de 47 de ani a suferit arsuri pe maini. ...continuare.

Se da ora. Tot ce trebuie sa stii despre ora de vara

publicat 2024-03-30 19:30:12 (Mediafax)
Se da ora. Tot ce trebuie sa stii despre ora de vara Ora de vara este ora legala adoptata de unele tari sau teritorii pe timpul unei parti a anului, cu incepere la o data din timpul primaverii si pana la o data din timpul toamnei. Ora de vara este de obicei cu o ora inaintea orei oficiale standard, care este de multe ori numita, prin contrast cu ora de vara, ora de iarna. Acest sistem are ca scop folosirea din plin, cat mai mult timp, a luminii Soarelui. In lunile de vara, ora este data inainte pentru ca principalele activitati umane sa se... ...continuare.

De sapte ani, o angajata a Inspectoratului General pentru Imigrari doneaza par pentru perucile pacientilor cu cancer: "Vreau sa continui acest demers cat se va putea"

publicat 2024-03-30 19:30:10 (Libertatea)
De sapte ani, o angajata a Inspectoratului General pentru Imigrari doneaza par pentru perucile pacientilor cu cancer: Vreau sa continui acest demers cat se va putea Din 2017, Maria Cristea, angajata a Inspectoratului General pentru Imigrari (IGI), isi doneaza parul in sprijinul pacientilor cu cancer. Pana acum, Maria trimitea cozile cu posta, dar saptamana asta, femeia a predat parul pentru prima data in persoana la sediul Fundatiei Renasterea din Bucuresti.  Pe final de martie, Maria Cristea s-a prezentat intr-o miercuri la […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.