EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cele patru zodii care isi vor gasi sufletul pereche in prima saptamana din aprilie 2024. Ce surprize vor avea

publicat 2024-03-30 17:30:02 (Antena-1)
Cele patru zodii care isi vor gasi sufletul pereche in prima saptamana din aprilie 2024. Ce surprize vor avea Inceputul lunii aprilie aduce cu sine o energie plina de schimbari si oportunitati, iar pentru unele zodii, acest lucru se va manifesta printr-o intalnire deosebita - gasirea sufletului pereche. ...continuare.

Simona Halep NU poate juca pentru Romania in meciul cu Ucraina. Anuntul Federatiei Romane de Tenis

publicat 2024-03-30 17:15:14 (ProTV)
Simona Halep NU poate juca pentru Romania in meciul cu Ucraina. Anuntul Federatiei Romane de Tenis Federatia Româna de Tenis anunta ca Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa României la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, împotriva echipei Ucrainei. ...continuare.

Descoperirea facuta de un iesean in gradina sa

publicat 2024-03-30 17:15:12 (Mediafax)
Descoperirea facuta de un iesean in gradina sa "Misiune asanare munitie neexplodata, proiectil gasit in gradina unei persoane fizice, ca urmare a lucrarilor agricole, in localitatea Breazu, com. Rediu. La locul solicitarii se deplaseaza echipajul pirotehnic din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Iasi", anunta ISU Iasi. ...continuare.

Nou nascut transferat de la Botosani la Spitalul de Pediatrie, dupa intoxicatie cu nitriti

publicat 2024-03-30 17:15:10 (Jurnalul-National)
Nou nascut transferat de la Botosani la Spitalul de Pediatrie, dupa intoxicatie cu nitriti Un nou nascut a fost transferat, vineri, de la un spital din Botosani la Spitalul pentru copii "Sfanta Maria" din Iasi, dupa ce starea acestuia s-a agravat in urma intoxicatiei cu nitriti. ...continuare.

Ucraina a primit o transa de 1,5 miliarde de dolari in cadrul unui program cu Banca Mondiala

publicat 2024-03-30 17:15:10 (Income-Magazine)
Ucraina a primit o transa de 1,5 miliarde de dolari in cadrul unui program cu Banca Mondiala Ucraina a primit o transa de finantare in valoare de 1,5 miliarde de dolari, in cadrul unui program convenit cu Banca Mondiala, ceea ce o va ajuta sa isi plateasca cheltuielile bugetare si sociale precum si sa se apare impotriva invaziei rusesti, a declarat vineri prim-ministrul ucrainean Denis Smihal, transmite Reuters. Ucraina este dependenta de […] ...continuare.

"Rosu" direct in startul play-off-ului! Un fost rapidist si-a lasat echipa in "zece" in minutul 6. Ce s-a intamplat la final!

publicat 2024-03-30 17:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Rosu direct in startul play-off-ului! Un fost rapidist si-a lasat echipa in zece in minutul 6. Ce s-a intamplat la final! Antonio Sefer (23 de ani), titular la Hapoel Beer Sheva in meciul de pe teren propriu cu Hapoel Haifa, a fost eliminat in debutul jocului, dupa o intrare violenta asupra lui Biton. Gazdele au intrat cu 1-0 la pauza si au revenit, dupa ce au fost egalate, marcand dupa un corner in inferioritate numerica (2-1). ... ...continuare.

CE da asigurari ca vor continua discutiile pentru eliminarea controalelor si la frontierele terestre ale Romaniei si Bulgariei

publicat 2024-03-30 17:15:03 (Bursa)
Bulgaria si Romania devin state membre ale spatiului Schengen la 31 martie. De la aceasta data normele Schengen (inclusiv cele referitoare la eliberarea vizelor Schengen) se vor aplica in ambele tari, iar controalele la frontierele aeriene si maritime interne vor fi eliminate, anunta sambata Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. ...continuare.

"Este un meniu pentru supravietuire". O romanca a starnit un val de reactii pe internet, dupa ce a impartasit metoda prin care reuseste sa faca economie

publicat 2024-03-30 17:15:03 (Antena3)
Este un meniu pentru supravietuire. O romanca a starnit un val de reactii pe internet, dupa ce a impartasit metoda prin care reuseste sa faca economie Tot mai multi romani cauta cu disperare solutii pentru a face fata costurilor tot mai ridicate de trai. Este si cazul unei tinere care a dezvaluit, pe internet, cum a reusit sa faca economie si sa manance intr-o saptamana de numai 74 de lei. ...continuare.

Inmormantarea Regelui Charles este pregatita | "Este mult mai bolnav decat lasa Palatul Buckingham sa se inteleaga"

publicat 2024-03-30 17:15:03 (Antena3)
Inmormantarea Regelui Charles este pregatita | Este mult mai bolnav decat lasa Palatul Buckingham sa se inteleaga Desi a anuntat ca va participa la slujba de Paste, se pare ca starea de sanatate a Regelui Charles nu este atat de buna pe cat se arata. Astfel, Palatul Buckingham a inceput sa planifice inmormantarea Regelui Charles al III-lea dupa ce monarhul a fost diagnosticat cu cancer. ...continuare.

Romanii afectati de noua lege a pensiilor

publicat 2024-03-30 17:00:19 (Ziarul-Atac)
Romanii afectati  de noua lege a pensiilor Romanii afectati de noua lege a pensiilor. Marcel Ciolacu si colegii sai de partid au reusit o mare ,,victorie"Dar, asa cum s-a mai tot discutat, putini sunt cei care stiu cum sunt afectati romanii de noua lege a pensiilor.Inca de la inceputul acestui an, atat prermierul Ciuca, cat si ministrul Muncii, Marius Budai, vorbeau de noua lege a pensiilor, dar cei doi nu au mai apucat sa o vada promulgata din functiile detinute. In schimb, dupa rocada guvernamentala, Marcel Ciolacu punea presiune pe... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.