EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Telecabina de patru milioane de euro de la Deva s-a defectat, la doar o zi de la inaugurare. Turistii, nevoiti sa urce pe jos

publicat 2024-03-30 17:45:02 (Antena3)
Telecabina de patru milioane de euro de la Deva s-a defectat, la doar o zi de la inaugurare. Turistii, nevoiti sa urce pe jos La doar o zi de la inaugurare, noua telecabina de la Cetatea Medievala Deva s-a defectat, iar turistii au fost nevoiti sa urce pe jos pentru a vizita monumentul. ...continuare.

Cu ce tricouri se prezinta echipa Germaniei la EURO 2024. Simbolul care ne da fiori

publicat 2024-03-30 17:45:02 (Adevarul)
Cu ce tricouri se prezinta echipa Germaniei la EURO 2024. Simbolul care ne da fiori Internautii au comentat nemultumiti noul echipament al nationalei Germaniei pentru EURO 2024. Fontul folosit pe tricouri aminteste de svastica nazista, sustin fanii echipei. ...continuare.

Povestea omului care sta in croaziera de 23 de ani: "Mi-am pierdut picioarele de uscat"

publicat 2024-03-30 17:45:02 (Adevarul)
Povestea omului care sta in croaziera de 23 de ani: Mi-am pierdut picioarele de uscat Un cubanez care navigheaza de un sfert de veac are probleme de sanatate din cauza faptului ca s-a rupt de pamant. ...continuare.

Grecia vrea sa impuna muzica nationala in detrimentul celei straine. Reactii dure la proiectul de lege al Guvernului elen

publicat 2024-03-30 17:45:02 (Adevarul)
Grecia vrea sa impuna muzica nationala in detrimentul celei straine. Reactii dure la proiectul de lege al Guvernului elen Muzica greceasca ar urma sa fie auzita in holurile hotelurilor, in lifturi, in cazinouri, dar si in centre comerciale, conform unui proiect de lege al Guvernului elen, relateaza The Guardian. ...continuare.

Schimbare foarte importanta la WhatsApp. Toti utilizatorii vor putea face un lucru pe care l-au dorit de mult

publicat 2024-03-30 17:30:12 (ProTV)
Schimbare foarte importanta la WhatsApp. Toti utilizatorii vor putea face un lucru pe care l-au dorit de mult O schimbare importanta va avea loc în populara aplicatie de mesagerie WhatsApp. Toti utilizatorii vor putea face un lucru pe care l-au dorit de mult, desi ... multi sunt înca nemultumiti. ...continuare.

Mihail Pintilei a fost ales presedintele Organizatiei Judetene PUSL Iasi

publicat 2024-03-30 17:30:09 (Jurnalul-National)
Mihail Pintilei a fost ales presedintele Organizatiei Judetene PUSL Iasi Mihail Pintilei a fost ales, sambata, presedintele Organizatiei Judetene PUSL Iasi, in cadrul Conferintei de alegeri in care a fost desemnata intreaga structura a conducerii judetene. ...continuare.

"Rosu" direct in startul play-off-ului! Un fost rapidist si-a lasat echipa in "zece" in minutul 6 » Ce s-a intamplat la final!

publicat 2024-03-30 17:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Rosu direct in startul play-off-ului! Un fost rapidist si-a lasat echipa in zece in minutul 6 » Ce s-a intamplat la final! Antonio Sefer (23 de ani), titular la Hapoel Beer Sheva in meciul de pe teren propriu cu Hapoel Haifa, a fost eliminat in debutul jocului, dupa o intrare violenta asupra lui Biton. Gazdele au intrat cu 1-0 la pauza si au revenit, dupa ce au fost egalate, marcand dupa un corner in inferioritate numerica (2-1). ... ...continuare.

Florin Piersic Jr. si Tudor Chirila au iubit aceeasi femeie. Cu ce vedeta din Romania au avut o relatie pasionala

publicat 2024-03-30 17:30:03 (Click)
Florin Piersic Jr. si Tudor Chirila au iubit aceeasi femeie. Cu ce vedeta din Romania au avut o relatie pasionala Florin Piersic Jr. si Tudor Chirila sunt doi dintre cei mai cunoscuti actori ai Romaniei, insa ce multi nu stiu este faptul ca amandoi au fost o perioada indragostiti de aceeasi femeie, care, intr-un final, nu a ramas cu niciunul dintre ei. Cine este artista care i-a cucerit pe cei doi? ...continuare.

Andrei Golgotiu si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 2 din partea REPER

publicat 2024-03-30 17:30:03 (Bursa)
Andrei Golgotiu si-a lansat, sambata, candidatura la Primaria Sector 2 din partea partidului REPER, angajandu-se ca va sustine o administratia in care 'cetateanul este nucleul', iar vocea lui este 'cea mai importanta'. ...continuare.

Raul Olajos intra in cursa pentru functia de primar al Timisoarei

publicat 2024-03-30 17:30:03 (Antena3)
Raul Olajos intra in cursa pentru functia de primar al Timisoarei Raul Olajos, actual consilier judetean, fostul sef al PLUS Timis si fost copresedinte al USR-PLUS, se va lupta cu Nicolae Robu sau Dominic Fritz pentru scaunul de primar al Timisoarei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.