EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




BOGDAN BRATU: Tu MINA MARIAN, erai un BOSCHETAR!

publicat 2024-03-30 15:15:19 (Ziarul-Atac)
BOGDAN BRATU: Tu MINA MARIAN, erai un BOSCHETAR! Din ciclul ,,SA NE CUNOASTEM CANDIDATII" Pentru mine prietenia este o relatie autentica intre doi oameni care au interese si pasiuni comune si care isi poarta de grija atunci cand e nevoie. Cel mai frumos citat pe care l am gasit despre prieteni este acesta "Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place'' - Elbert Hubbard.Imi place acest citat deoarece arata faptul ca in prieteniile de calitate apare acceptarea neconditionata. Acceptarea neconditionata se refera la a... ...continuare.

Noapte agitata pentru politistii rutieri

publicat 2024-03-30 15:15:15 (Puterea)
Noapte agitata pentru politistii rutieri Politistii rutieri au retinut 660 permise de conducere, dintre care 55 pentru consum de alcool si 14 pentru consum de droguri, intr-o singura noapte. Politistii rutieri au actionat pentru cresterea sigurantei in trafic, fiind constatate 106 infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Totodata, au fost retinute 660 de permise de conducere, dintre care 230 […]The post Noapte agitata pentru politistii rutieri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Riscul de deces este mare in cazul copiilor cu varste sub cinci ani diagnosticati cu tuberculoza

publicat 2024-03-30 15:15:15 (Puterea)
Riscul de deces este mare in cazul copiilor cu varste sub cinci ani diagnosticati cu tuberculoza In cazul copiilor cu varste pana la pana cinci ani, diagnosticati cu tuberculoza, riscul de deces este mare, avertizeaza medicul Beatrice Mahler. Copiii iau tuberculoza de la adulti "Copiii  nu sunt contagiosi intre ei. Copiii iau tuberculoza de la adulti. De regula, un copil care are tuberculoza a stat in preajma unui adult cu tuberculoza […]The post Riscul de deces este mare in cazul copiilor cu varste sub cinci ani diagnosticati cu tuberculoza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alina Gorghiu: Vom creste atractivitatea Romaniei pentru investitii prin aderarea la Schengen

publicat 2024-03-30 15:15:15 (Puterea)
Alina Gorghiu: Vom creste atractivitatea Romaniei pentru investitii prin aderarea la Schengen Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, sustine ca aderarea la Schengen va avea ca efect cresterea atractivitatii Romaniei pentru investitori. In ceea ce priveste aderarea Romaniei la spatiul Schengen, Alina Gorghiu a declarat ca PNL a contribuit la acest proces,. „Incepand cu ziua de 31 martie, Romania o sa fie adusa in Spatiul Schengen cu frontierele aeriene […]The post Alina Gorghiu: Vom creste atractivitatea Romaniei pentru investitii prin aderarea la Schengen appeared first on... ...continuare.

Apele geotermale uitate. Comoara de sub nordul Bucurestiului

publicat 2024-03-30 15:15:15 (Puterea)
Apele geotermale uitate. Comoara de sub nordul Bucurestiului O adevarata comoara se ascunde sub partea de nord a Bucurestiului. Culmea este ca aceasta comoara e cunoscuta de mai bine de 30 de ani, dar nu este valorificata decat in foarte mica masura. Comoara despre care vorbim este un urias zacamant de ape geotermale. Suprafata lui este de aproximativ 300 km² si se intinde […]The post Apele geotermale uitate. Comoara de sub nordul Bucurestiului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se poate construi in padure. Schimbari majore in noul Cod Silvic al Romaniei

publicat 2024-03-30 15:15:14 (Money.ro)
Se poate construi in padure. Schimbari majore in noul Cod Silvic al Romaniei Se poate construi in padure Deputata Diana Buzoianu avertizeaza ca noul Cod Silvic este un atentat la padurile Romaniei, argumentand ca proiectul de lege propus de Guvern este, parca, scris de dezvoltatorii imobiliari, de cei care taie ilegal padurile si de cei care vad in Romsilva o simpla vaca de muls pentru profit. "Acesta nu […]Articolul Se poate construi in padure. Schimbari majore in noul Cod Silvic al Romaniei apare prima data in Money. ...continuare.

David Popovici va fi cazat in afara satului olimpic si va avea protectie privata

publicat 2024-03-30 15:15:13 (Mediafax)
David Popovici va fi cazat in afara satului olimpic si va avea protectie privata "Jocurile Olimpice de la Paris se apropie cu pasi repezi si urmeaza o perioada de pregatire intensa ce necesita un mare efort atat fizic, cat si mental. Este esential ca un sportiv care participa la o competitie atat de importanta, sa aiba linistea atat de necesara pregatirii. In acest proces este implicata si logistica, dincolo de odihna necesara si minimele nevoi ce ne ajuta in mentinerea rutinei si concentrarii. Logistica implica si o simplificare practica, in cazul de fata, cazarea in... ...continuare.

Ursula von der Leyen: Salut eliminarea controalelor la frontierele interne aeriene si maritime

publicat 2024-03-30 15:15:11 (Jurnalul-National)
Ursula von der Leyen: Salut eliminarea controalelor la frontierele interne aeriene si maritime Romania si Bulgaria devin de duminica, 31 martie, state membre ale spatiului Schengen. "Salut eliminarea controalelor la frontierele interne aeriene si maritime. Acesta este un mare succes pentru ambele tari", sustine Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene. ...continuare.

Ministrul Agriculturii: Nu mai vrem ca pe rafturile retailerilor din Romania adaosul comercial la produsele romanesti sa depaseasca 20%

publicat 2024-03-30 15:15:11 (Income-Magazine)
Ministrul Agriculturii: Nu mai vrem ca pe rafturile retailerilor din Romania adaosul comercial la produsele romanesti sa depaseasca 20% Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale intentioneaza sa elaboreze un proiect de act normativ conform caruia adaosul comercial al retailerilor pentru produsele romanesti sa nu depaseasca 20%, a declarat, vineri, ministrul de resort, Florin Barbu. „Pana pe 31 decembrie, Ordonanta privind plafonarea adaosului comercial a fost transpusa de catre Parlament in lege. Este in derulare in […] ...continuare.

Sucu si Angelescu merg in Banie alaturi de galerie » Actionarii, repartizati in autocarul VIP + Aparitie-soc a fostului patron!

publicat 2024-03-30 15:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Sucu si Angelescu merg in Banie alaturi de galerie » Actionarii, repartizati in autocarul VIP + Aparitie-soc a fostului patron! Galeria Rapidului merge in aceasta dupa-amiaza la Craiova, acolo unde clubul din Giulesti o va infrunta pe Universitatea, de la ora 21:00, in a doua etapa din play-off. Alaturi de suporteri fac deplasarea actualii actionari ai Rapidului, Dan Sucu si Victor Angelescu, dar si fostul patron Nicolae Cristescu. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.