EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Hello Chef sezon 7, 30 martie 2024. Reteta delicioasa, ca la mama acasa, de ciorba de picioare de porc afumat

publicat 2024-03-30 15:45:02 (Antena-1)
Hello Chef sezon 7, 30 martie 2024. Reteta delicioasa, ca la mama acasa, de ciorba de picioare de porc afumat Roxana Blenche si Chef Samuel au fost provocati la duel de catre CRBL in editia 5 din sezonul 7 din Hello Chef. ...continuare.

Vasilica Tastaman, blonda fatala cu un ras spumos: "M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat ca sa am unde sa dorm!" VIDEO

publicat 2024-03-30 15:45:02 (Adevarul)
Vasilica Tastaman, blonda fatala cu un ras spumos: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat ca sa am unde sa dorm! VIDEO A iubit si a fost iubita de artisti celebri insa, la inceputul carierei, Vasilica Tastaman a fost nevoita sa faca gesturi extreme pentru a putea supravietui. ...continuare.

Sapte sfaturi pentru un somn odihnitor. Cum sa faci fata trecerii la ora de vara

publicat 2024-03-30 15:45:02 (Adevarul)
Sapte sfaturi pentru un somn odihnitor. Cum sa faci fata trecerii la ora de vara Avand in vedere faptul ca schimbarile de ora pot perturba ciclurile somn-veghe, este important sa tii cont de aceste sfaturi pentru a avea un somn odihnitor, relateaza Daily Mail. ...continuare.

Un vechi mestesug este folosit in Romania, in locuri greu de gasit. Cum arata "frigiderul ecologic", fara curent electric

publicat 2024-03-30 15:30:26 (ProTV)
Un vechi mestesug este folosit in Romania, in locuri greu de gasit. Cum arata frigiderul ecologic, fara curent electric Vechiul mestesug al ghetariilor e înca folosit de padurarii din Bacau. Puietii de arbori nu pot fi plantati toti o data, asa ca, prin depozitarea în ghetarii, li se opreste temporar dezvoltarea. ...continuare.

Metoda prin care poti prelungi viata bananelor chiar si pana la 15 zile. Experimentul unui barbat a devenit viral pe TikTok

publicat 2024-03-30 15:30:26 (ProTV)
Metoda prin care poti prelungi viata bananelor chiar si pana la 15 zile. Experimentul unui barbat a devenit viral pe TikTok Un barbat a împartasit pe TikTok o metoda inedita prin care bananele se pot pastra pentru a tine mai mult, scrie Mirror. ...continuare.

Un jurnalist de la un post privat iranian de televiziune din Londra, agresat cu cutitul in capitala britanica

publicat 2024-03-30 15:30:26 (ProTV)
Un jurnalist de la un post privat iranian de televiziune din Londra, agresat cu cutitul in capitala britanica Un jurnalist al unui post privat de televiziune cu sediul la Londra, Iran International TV, Pouria Zeraati, în vârsta de 36 de ani, a fost agresat cu un cutit în apropierea domiciliului, în capitala britanica. ...continuare.

Situatia de pe front devine critica. Fortele ucrainene vor trebui sa cedeze mai multe teritorii Rusiei daca ajutorul militar american nu va sosi in curand - Zelenski

publicat 2024-03-30 15:30:24 (Mediafax)
Situatia de pe front devine critica. Fortele ucrainene vor trebui sa cedeze mai multe teritorii Rusiei daca ajutorul militar american nu va sosi in curand - Zelenski Fortele ucrainene vor trebui sa cedeze mai multe teritorii Rusiei daca ajutorul militar american nu va sosi in curand, a avertizat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un apel catre Congres pentru a aproba un pachet de ajutor de mai multe miliarde de dolari. ...continuare.

Pe ce loc se afla Romania in topul tarilor cu cel mai curat aer din lume

publicat 2024-03-30 15:30:21 (Jurnalul-National)
Pe ce loc se afla Romania in topul tarilor cu cel mai curat aer din lume Cu totii ne dorim sa respiram un aer cat mai curat in zonele unde traim. Insa acest lucru pare sa fie de multe ori doar un vis greu de atins. Fugim in zonele izolate pentru a putea lua o gura de aer proaspat. ...continuare.

Tottenham - Luton, in etapa #30 din Premier League » Echipele probabile + cele mai tari cote

publicat 2024-03-30 15:30:16 (Gazeta-Sporturilor)
Tottenham - Luton, in etapa #30 din Premier League » Echipele probabile + cele mai tari cote Tottenham Hotspur - Luton Town, meci contand pentru etapa a 30-a din Premier League, are loc astazi, de la ora 17:00. Partida va fi transmisa live text de GSP.ro si la tv de Prima Sport 2, Orange Sport 2 si Digi Sport 2. ... ...continuare.

Cum se imbracau dacii. Nu aratau ca taranul roman clasic, iar barbatii purtau tatuaje

publicat 2024-03-30 15:30:14 (Click)
Cum se imbracau dacii. Nu aratau ca taranul roman clasic, iar barbatii purtau tatuaje Vestimentatia stramosilor nostri daci este detaliata de pasionati ai istoriei neamului romanesc care reconstituie fidel tinuta acestora. Dacii purtau un fel de incaltari din piele, cu sireturi. Si nicidecum nu facem referire la opincile taranesti. Erau imbracati in haine colorate. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.