EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Care este cel mai bun hotel din lume in 2024 Care este cel mai bun hotel din lume in 2024 Fiecare pahar de alcool pe care il bem creste riscul de cancer. Specialistii avertizeaza asupra riscurilor Fiecare pahar de alcool pe care il bem creste riscul de cancer. Specialistii avertizeaza asupra riscurilor O noua provocare pentru gasirea vietii extraterestre. Ce au descoperit oamenii de stiinta O noua provocare pentru gasirea vietii extraterestre. Ce au descoperit oamenii de stiinta De ce inca se imbolnavesc romanii de West Nile. Specialist. Sunt mai multe cauze. Nici nu ne dam seama De ce inca se imbolnavesc romanii de West Nile. Specialist. "Sunt mai multe cauze. Nici nu ne dam seama" Cosa Nostra a Austriei. Scandal si razbunare vieneza dupa acuzatiile ca partidul lui Nehammer controleaza tara ca o grupare mafiota "Cosa Nostra a Austriei". Scandal si "razbunare vieneza" dupa acuzatiile ca partidul lui Nehammer controleaza tara ca o grupare mafiota Varza murata dupa reteta veche a bunicilor. Cum se pune varza la murat Varza murata dupa reteta veche a bunicilor. Cum se pune varza la murat Israelul, retrogradat de Moody's din cauza razboiului cu Hezbollah. Ratingul tarii a fost redus cu doua trepte si e loc de noi scaderi Israelul, retrogradat de Moody's din cauza razboiului cu Hezbollah. Ratingul tarii a fost redus cu doua trepte si e loc de noi scaderi Cea mai scumpa geanta din lume costa 250.000 de euro si este o creatie a casei de moda Paco Rabanne Cea mai scumpa geanta din lume costa 250.000 de euro si este o creatie a casei de moda Paco Rabanne Scenariul negru al unui razboi cu Rusia. Generalul Balaceanu: Am putea pierde cel putin 30.000 de soldati Scenariul negru al unui razboi cu Rusia. Generalul Balaceanu: "Am putea pierde cel putin 30.000 de soldati" Unda verde pentru proiectul unui spital de stat ultramodern din provincie. Ce judet va fi primul cu doua spitale construite de la zero Unda verde pentru proiectul unui spital de stat ultramodern din provincie. Ce judet va fi primul cu doua spitale construite de la zero Podul intens circulat pe care autoritatile promit de peste 10 ani ca-l repara. De cati bani e nevoie acum Podul intens circulat pe care autoritatile promit de peste 10 ani ca-l repara. De cati bani e nevoie acum iUmor, 28 septembrie 2024. Ce s-a intamplat in episodul 4. Cele mai tari momente din emisiune sunt disponibile si in AntenaPLa iUmor, 28 septembrie 2024. Ce s-a intamplat in episodul 4. Cele mai tari momente din emisiune sunt disponibile si in AntenaPLa Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata din nou Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata din nou Ucraina sustine ca Rusia a pierdut 650.640 de soldati de la inceputul invaziei sale pe scara larga Ucraina sustine ca Rusia a pierdut 650.640 de soldati de la inceputul invaziei sale pe scara larga Curcubeul codurilor frumos colorate: o simfonie meteorologica sau psihoza nationala? Curcubeul codurilor frumos colorate: o simfonie meteorologica sau psihoza nationala?

Articole

Stiri locale




Telecabina de patru milioane de euro de la Deva s-a defectat dupa doar o zi de la inaugurare VIDEO

publicat 2024-03-30 16:00:02 (Adevarul)
Telecabina de patru milioane de euro de la Deva s-a defectat dupa doar o zi de la inaugurare VIDEO Telecabina Cetatii Devei a functionat doar o zi dupa inaugurarea. Ascensorul s-a defectat, iar turistii veniti, sambata, in numar mare la cetatea medievala Deva, au putut urca doar pe jos pentru a vizita monumentul ...continuare.

Cum alegem ce fel de educatie ii dam copilului, potrivit sfaturilor specialistilor

publicat 2024-03-30 16:00:02 (Adevarul)
Cum alegem ce fel de educatie ii dam copilului, potrivit sfaturilor specialistilor La o conferinta despre educatie la Brasov, parintii au aflat ca modelul de educatie trebuie ales in primul rand potrivit spiritului copilului. Sala a fost neincapatoare la eveniment ...continuare.

In premiera, un studiu stabileste legatura intre poluarea aerului si incidenta tuberculozei

publicat 2024-03-30 15:45:14 (Puterea)
In premiera, un studiu stabileste legatura intre poluarea aerului si incidenta tuberculozei Exista o legatura intre nivelul de poluanti PM 2,5 si zonele unde tuberculoza are o incidenta crescuta. Este concluzia unui studiu efectuat in premiera in tara noastra de  echipele de cercetare de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si de la Facultatea de Georgrafie de la Universitatea Bucuresti. Studiul a pornit de la necesitatea unui […]The post In premiera, un studiu stabileste legatura intre poluarea aerului si incidenta tuberculozei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Apusul unei ere! Mineritul moare in fiecare zi! Ce punem in schimb

publicat 2024-03-30 15:45:14 (Puterea)
Apusul unei ere! Mineritul moare in fiecare zi! Ce punem in schimb Romania mai are huila pentru 25 de ani si lignit pentru 100 de ani, dar in cativa ani va inchide definitiv productia de carbune. Un document de la Ministerul Energiei spune ce va aparea in loc. Dupa 2030, Romania va putea vorbi la trecut despre productia de carbune si despre cea de generare de curent […]The post Apusul unei ere! Mineritul moare in fiecare zi! Ce punem in schimb appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Adio ecranele touch screen in masini? Organismul european de siguranta auto: avem din ce in ce mai multe accidentei"

publicat 2024-03-30 15:45:09 (Mediafax)
Adio ecranele touch screen in masini? Organismul european de siguranta auto: avem din ce in ce mai multe accidentei Programul european de evaluare a autovehiculelor noi (NCAP) isi revizuieste sistemul de evaluare incepand cu 1 ianuarie 2026 pentru a impune ca cinci dintre comenzile principale ale unui autovehicul - claxon, stergatoare de parbriz, semnalizatoare, lumini de avarie si functii SOS - sa necesite butoane sau comutatoare fizice, relateaza Politico. Modelele de masini vor trebui sa se conformeze pentru a obtine ravnitul rating de cinci stele al NCAP. Sistemul este voluntar, dar este respectat de... ...continuare.

Cat costa parfumurile facute de Ramona Gabor. De aproape 15 ani a parasit Romania si s-a stabilit in Dubai

publicat 2024-03-30 15:45:08 (Libertatea)
Cat costa parfumurile facute de Ramona Gabor. De aproape 15 ani a parasit Romania si s-a stabilit in Dubai Ramona Gabor a parasit in urma cu ani de zile Romania si s-a stabilit in Dubai, acolo unde munceste ca fotomodel, dar are si propria afacere. A creat mai multe feluri de parfumuri, care ii poarta numele si pe care le vinde la preturi accesibile. In varsta de 35 de ani, Ramona Gabor a luat […] ...continuare.

Halep nu va face parte din echipa Romaniei la confruntarea cu Ucraina din Billie Jean King Cup

publicat 2024-03-30 15:45:07 (Jurnalul-National)
Halep nu va face parte din echipa Romaniei la confruntarea cu Ucraina din Billie Jean King Cup Simona Halep nu va face parte din echipa Romaniei la confruntarea cu Ucraina din Billie Jean King Cup, a anuntat sambata Federatia Romana de Tenis. ...continuare.

Blestem in familie studentei la Medicina ucisa de iubit. A murit si varul Andreei, in varsta de 17 ani, la o zi dupa imormantarea tinerei

publicat 2024-03-30 15:45:03 (Antena3)
Blestem in familie studentei la Medicina ucisa de iubit. A murit si varul Andreei, in varsta de 17 ani, la o zi dupa imormantarea tinerei Tragediile se tin lant in familia tinerei studente la Medicina care a fost ucisa cu sange rece de iubit.  ...continuare.

Hello Chef sezon 7, 30 martie 2024. Reteta delicioasa, ca la mama acasa, de ciorba de picioare de porc afumat

publicat 2024-03-30 15:45:02 (Antena-1)
Hello Chef sezon 7, 30 martie 2024. Reteta delicioasa, ca la mama acasa, de ciorba de picioare de porc afumat Roxana Blenche si Chef Samuel au fost provocati la duel de catre CRBL in editia 5 din sezonul 7 din Hello Chef. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.