EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Care este cel mai bun hotel din lume in 2024 Care este cel mai bun hotel din lume in 2024 Fiecare pahar de alcool pe care il bem creste riscul de cancer. Specialistii avertizeaza asupra riscurilor Fiecare pahar de alcool pe care il bem creste riscul de cancer. Specialistii avertizeaza asupra riscurilor O noua provocare pentru gasirea vietii extraterestre. Ce au descoperit oamenii de stiinta O noua provocare pentru gasirea vietii extraterestre. Ce au descoperit oamenii de stiinta De ce inca se imbolnavesc romanii de West Nile. Specialist. Sunt mai multe cauze. Nici nu ne dam seama De ce inca se imbolnavesc romanii de West Nile. Specialist. "Sunt mai multe cauze. Nici nu ne dam seama" Cosa Nostra a Austriei. Scandal si razbunare vieneza dupa acuzatiile ca partidul lui Nehammer controleaza tara ca o grupare mafiota "Cosa Nostra a Austriei". Scandal si "razbunare vieneza" dupa acuzatiile ca partidul lui Nehammer controleaza tara ca o grupare mafiota Varza murata dupa reteta veche a bunicilor. Cum se pune varza la murat Varza murata dupa reteta veche a bunicilor. Cum se pune varza la murat Israelul, retrogradat de Moody's din cauza razboiului cu Hezbollah. Ratingul tarii a fost redus cu doua trepte si e loc de noi scaderi Israelul, retrogradat de Moody's din cauza razboiului cu Hezbollah. Ratingul tarii a fost redus cu doua trepte si e loc de noi scaderi Cea mai scumpa geanta din lume costa 250.000 de euro si este o creatie a casei de moda Paco Rabanne Cea mai scumpa geanta din lume costa 250.000 de euro si este o creatie a casei de moda Paco Rabanne Scenariul negru al unui razboi cu Rusia. Generalul Balaceanu: Am putea pierde cel putin 30.000 de soldati Scenariul negru al unui razboi cu Rusia. Generalul Balaceanu: "Am putea pierde cel putin 30.000 de soldati" Unda verde pentru proiectul unui spital de stat ultramodern din provincie. Ce judet va fi primul cu doua spitale construite de la zero Unda verde pentru proiectul unui spital de stat ultramodern din provincie. Ce judet va fi primul cu doua spitale construite de la zero Podul intens circulat pe care autoritatile promit de peste 10 ani ca-l repara. De cati bani e nevoie acum Podul intens circulat pe care autoritatile promit de peste 10 ani ca-l repara. De cati bani e nevoie acum iUmor, 28 septembrie 2024. Ce s-a intamplat in episodul 4. Cele mai tari momente din emisiune sunt disponibile si in AntenaPLa iUmor, 28 septembrie 2024. Ce s-a intamplat in episodul 4. Cele mai tari momente din emisiune sunt disponibile si in AntenaPLa Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata din nou Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata din nou Ucraina sustine ca Rusia a pierdut 650.640 de soldati de la inceputul invaziei sale pe scara larga Ucraina sustine ca Rusia a pierdut 650.640 de soldati de la inceputul invaziei sale pe scara larga Curcubeul codurilor frumos colorate: o simfonie meteorologica sau psihoza nationala? Curcubeul codurilor frumos colorate: o simfonie meteorologica sau psihoza nationala?

Articole

Stiri locale




Fenomen spectaculos ce poate fi observat o data in viata. O noua stea va putea fi vazuta cu ochiul liber

publicat 2024-03-31 12:00:05 (Click)
Fenomen spectaculos ce poate fi observat o data in viata. O noua stea va putea fi vazuta cu ochiul liber O noua stea a aparut pe cer in urma unei explozii cosmice la o distanta de aproximativ 3.000 de ani-lumina. Noua stea este o combinatie intre doua: Pitica Alba si insotitoarea sa, o giganta rosie imbatranita. ...continuare.

" Rusia va castiga mai mult teritoriu in Ucraina. Ar putea pune mana pe Odesa", sustine Elon Musk

publicat 2024-03-31 12:00:03 (Adevarul)
 Rusia va castiga mai mult teritoriu in Ucraina. Ar putea pune mana pe Odesa, sustine Elon Musk Rusia va putea castiga mai mult teritoriu in Ucraina pe masura ce razboiul la scara larga continua, incluzand posibil orasul Odesa din sud, a declarat miliardarul american Elon Musk intr-o postare pe X pe 30 martie. ...continuare.

Cinci persoane au murit din cauza unui supliment alimentar pentru scaderea colesterolului, in Japonia

publicat 2024-03-31 12:00:03 (Adevarul)
Cinci persoane au murit din cauza unui supliment alimentar pentru scaderea colesterolului, in Japonia Un supliment alimentar japonez a fost retras de pe piata dupa ce se crede ca a provocat cinci decese si peste o suta de imbolnaviri, potrivit Euronews. ...continuare.

Productia de titei a Romaniei a scazut cu 4,7% in prima luna a anului 2024

publicat 2024-03-31 12:00:03 (Adevarul)
Productia de titei a Romaniei a scazut cu 4,7% in prima luna a anului 2024 Romania a produs, in ianuarie 2024, o cantitate de titei de 231.700 tone echivalent petrol (tep), cu 11.300 tep mai mica (-4,7%) fata de cea din perioada similara a anului trecut, conform datelor INS. ...continuare.

Un subiect care e pe agenda tuturor jucatorilor din comertul online, dezbatut la ZF eCommerce Summit, marti, 2 aprilie: Unde sunt clientii? De unde ne luam datele pentru decizii informate si marketing online eficient in era post Google Consent Mode V2

publicat 2024-03-31 11:45:28 (Ziarul-Financiar)
Un subiect care e pe agenda tuturor jucatorilor din comertul online, dezbatut la ZF eCommerce Summit, marti, 2 aprilie: Unde sunt clientii? De unde ne luam datele pentru decizii informate si marketing online eficient in era post Google Consent Mode V2 Impactul Google Consent Mode v2, actualizarea sistemului Google de management a preferintelor de confidentialitate ale utilizatorilor de internet, care impune obtinerea consimtamantului explicit al utilizatorilor pentru cookie-uri si utilizarea datelor, in special pentru publicitatea personalizata si analytics, o schimbare importanta in industria de e-commerce va fi dezbatut pe durata celei de-a doua editii a ZF e-commerce Summit, eveniment care va avea loc marti, pe 2 aprilie. Impactul... ...continuare.

ANPC a dat-o la intors: "Puiul vopsit" era doar o metafora. Noul sef al Autoritatii: Suntem o institutie care nu doarme

publicat 2024-03-31 11:45:24 (ProTV)
ANPC a dat-o la intors: Puiul vopsit era doar o metafora. Noul sef al Autoritatii: Suntem o institutie care nu doarme ”Puiul vopsit” a fost doar o metafora, iar carnea de pui este normal sa fie galbena daca pasarea este hranita cu porumb, a declarat noul sef ANPC, Paul Anghel, referitor la cele spuse de Horia Constantinescu, fostul presedinte al Autoritatii. ...continuare.

"Dieta" care a dus la moartea lui Elvis Presley. Manca sandvis cu unt de arahide, banane si bacon

publicat 2024-03-31 11:45:24 (ProTV)
Dieta care a dus la moartea lui Elvis Presley. Manca sandvis cu unt de arahide, banane si bacon Despre Elvis Presley se stia ca nu are o alimentatie tocmai potrivita, însa „dieta” a fost un factor care a contribuit la decesul artistului. ...continuare.

Experienta Erasmus a unui student iesean in Norvegia: "Incredibil de interesant". "Alcoolul foarte scump, tigari nu gasesti"

publicat 2024-03-31 11:45:24 (ProTV)
Experienta Erasmus a unui student iesean in Norvegia: Incredibil de interesant. Alcoolul foarte scump, tigari nu gasesti Un student din Iasi care a mers prin programul Erasmus în Norvegia a povestit ca a avut parte de o experienta ”incredibil de interesanta”, într-o tara care pune accentul pe autonomia studentului.   ...continuare.

Bucuresti - Podul Grant, redeschis traficului rutier pe sensul Crangasi-Turda. Nicusor Dan anunta noi lucrari de reabilitare

publicat 2024-03-31 11:45:24 (ProTV)
Bucuresti - Podul Grant, redeschis traficului rutier pe sensul Crangasi-Turda. Nicusor Dan anunta noi lucrari de reabilitare Traficul rutier pe podul Grant a fost redeschis, duminica dimineata, pe sensul Crângasi-Turda, dupa o perioada în care podul a fost complet închis pentru lucrari de modernizare. ...continuare.

Proiect. Un nou tip de concediu platit

publicat 2024-03-31 11:45:23 (Money.ro)
Proiect. Un nou tip de concediu platit Concediu platit Un proiect de lege propus in Camera Deputatilor vizeaza modificarea legislatiei privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, prin introducerea dreptului la concediu si indemnizatie pentru participantii la studii clinice si pentru insotitorii persoanelor cu handicap. Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei a sugerat proiectul pentru adoptare, cu amendamentele […]Articolul Proiect. Un nou tip de concediu platit apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.