EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Andreea, sora lui Alexandru Mitrita, a vazut cum fratele ei bate Rapidul si a reactionat instant

publicat 2024-03-31 12:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Andreea, sora lui Alexandru Mitrita, a vazut cum fratele ei bate Rapidul si a reactionat instant Alexandru Mitrita a fost decisiv pentru Universitatea Craiova in meciul cu Rapid, scor 2-1. Capitanul oltenilor i-a pasat decisiv sui Stefan Baiaram, apoi a marcat din penalty. Iar Andreea, sora lui, a reactionat imediat.Dupa golul marcat de Alex, Andreea a postat un story pe Instagram cu o imagine cu fratele ei, preluata de pe contul Universitatii Craiova. ... ...continuare.

Mormantul din Romania cu o poveste infioratoare. Atrage anual sute de turisti

publicat 2024-03-31 12:30:03 (Click)
Mormantul din Romania cu o poveste infioratoare. Atrage anual sute de turisti In municipiul Buzau se gaseste un mormant care a devenit obiectiv turistic de-a lungul anilor. Mai exact, monumentul misterios se afla in Cimitirul Dumbrava, iar in jurul lui s-au creat numeroase legende. Ce poveste dureroasa ascunde statuia unei mame care-si strange in brate copiii. ...continuare.

MAE: 'De astazi, misiunile diplomatice si consulare elibereaza vize uniforme (Schengen)'

publicat 2024-03-31 12:30:02 (Bursa)
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunta ca, incepand de duminica, misiunile diplomatice si consulare ale Romaniei elibereaza vize uniforme de scurta durata - vize Schengen, care permit cetatenilor terti sa calatoreasca direct din Romania si fara demersuri suplimentare in scop turistic sau de afaceri catre celelalte state ale spatiului Schengen. ...continuare.

Cum se simte Ela de la Mireasa dupa ce a ajuns la spital, la Urgente, in urma cu putin timp. Ce a anuntat Petrica

publicat 2024-03-31 12:30:02 (Antena-1)
Cum se simte Ela de la Mireasa dupa ce a ajuns la spital, la Urgente, in urma cu putin timp. Ce a anuntat Petrica Dupa o perioada de ingrijorare si suspans, Ela a ajuns la spital la urgente, in urma unor stari de rau si dureri de cap cumplite. Ea si Petrica de la Mireasa s-au pozat la restaurant. ...continuare.

Inflatia din SUA se modereaza, iar cheltuielile de consum sustin economia

publicat 2024-03-31 12:15:10 (Income-Magazine)
Inflatia din SUA se modereaza, iar cheltuielile de consum sustin economia Preturile din SUA s-au moderat in februarie, iar costurile serviciilor, in afara locuintelor si energiei, au incetinit semnificativ, mentinand probabilitatea unei reduceri a dobanzii cheie, in iunie, de catre Rezerva Federala, transmite Reuters. Raportul de vineri al Departamentului de Comert a aratat, de asemenea, ca cheltuielile consumatorilor au crescut luna trecuta cel mai mult din […] ...continuare.

Antrenorul care a tratat cu Gigi Becali, la un pas de a prelua Poli Iasi!

publicat 2024-03-31 12:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul care a tratat cu Gigi Becali, la un pas de a prelua Poli Iasi! Poli Iasi vrea sa se miste rapid si sa numeasca un nou antrenor pana luni, dupa ce a renuntat la Leo Grozavu.Pentru ca nu vor sa piarda timpul, sefii lui Poli nu au accelerat pistele incerte, Marius Sumudica, Liviu Ciobotariu, dornici de a lucra in strainatate, Eugen Neagoe, care e sub contract ferm cu FC Arges. Asta mai ales dupa ce Petrolul Ploiesti l-a asteptat in zadar, zile intregi, pe Sumudica. ... ...continuare.

O mai stiti pe Naomi Prie de la SuperStar Romania? Concurenta care l-a cucerit pe Smiley a lansat o super piesa: "Simt cand este ceva venit de sus..."

publicat 2024-03-31 12:15:06 (Click)
O mai stiti pe Naomi Prie de la SuperStar Romania? Concurenta care l-a cucerit pe Smiley a lansat o super piesa: Simt cand este ceva venit de sus... Printre acesti artisi s-a numarat si Naomi Prie, tanara pe care multi au numit-o "Amy Winehouse" de Romania! Iata cum a evoluat artista. ...continuare.

Romania, in spatiul Schengen. Exceptiile in care ni se vor mai cere actele la controlul de securitate

publicat 2024-03-31 12:15:04 (Antena3)
Romania, in spatiul Schengen. Exceptiile in care ni se vor mai cere actele la controlul de securitate Romania a intrat in Schengen aerian si maritim, asa ca nu vom mai sta la cozi in fata ghiseelor pentru controlul pasapoartelor de pe aeroporturi, cu mici exceptii. ...continuare.

Mesajul sfasietor dat de tatal Andreei, studenta la Medicina omorata de iubit: "Pierzi pe cineva drag cand realizezi ca asta e noua realitate si nu se mai intoarce indiferent cat de tare te rogi"

publicat 2024-03-31 12:15:04 (Antena3)
Mesajul sfasietor dat de tatal Andreei, studenta la Medicina omorata de iubit: Pierzi pe cineva drag cand realizezi ca asta e noua realitate si nu se mai intoarce indiferent cat de tare te rogi Tatal Andreei, studenta la Medicina omorata de iubit, a trimis un mesaj sfasietor pe retele de socializare.  ...continuare.

Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Laurentiu Reghecampf Jr. "Iti rup capul". Ce a declansat cearta

publicat 2024-03-31 12:15:04 (Antena-1)
Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Laurentiu Reghecampf Jr. Iti rup capul. Ce a declansat cearta In noul episod din Prodanca. Punct si de la capat, Anamaria Prodan ne arata cum a facut pregatirile pentru Craciun. Se pare, totusi, ca au existat si dispute. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.