EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Jurnalul lui Daniel Pavel la "Survivor All Stars". Ce spune despre Ana Porgras, care a eliminat-o din concurs pe Alexandra Ciomag: "S-a transformat in castigatoare"

publicat 2024-03-31 12:45:09 (Libertatea)
Jurnalul lui Daniel Pavel la Survivor All Stars. Ce spune despre Ana Porgras, care a eliminat-o din concurs pe Alexandra Ciomag: S-a transformat in castigatoare Daniel Pavel face noi dezvaluiri despre „Survivor All Stars”, in jurnalul sau exclusiv pentru Libertatea. Prezentatorul vorbeste chiar si despre victoria Anei Porgras in fata Alexandrei Ciomag. A trecut a unsprezecea saptamana a emisiunii „Survivor All Stars”, emisiunea filmata in Republica Dominicana si difuzata la Pro TV. Prezentatorului nu-i vine sa creada cat de rapid […] ...continuare.

Pasajul Lujerului si Pasajul Obor vor fi reabilitate. La cat sunt estimate costurile

publicat 2024-03-31 12:45:09 (Libertatea)
Pasajul Lujerului si Pasajul Obor vor fi reabilitate. La cat sunt estimate costurile Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat duminica, 31 martie, ca institutia pe care o conduce va incepe lucrarile de reabilitare la pasajele Lujerului si Obor in cursul acestui an, dupa ce vor fi aprobati indicatorii tehnico-economici. „Am expertizat in cursul anului trecut majoritatea podurilor si pasajelor pe care le avem in administrare. Pe pasajele de […] ...continuare.

Una dintre cele mai dorite tinute in aceasta primavara. Este asociata cu femeile fatale

publicat 2024-03-31 12:45:05 (Click)
Una dintre cele mai dorite tinute in aceasta primavara. Este asociata cu femeile fatale Una dintre cele mai dorite tinute in aceasta primavara. Este asociata cu femeile fatale ...continuare.

Incendiu in Centrul Vechi din Bucuresti. Zeci de persoane evacuate

publicat 2024-03-31 12:45:05 (Click)
Pompierii au intervenit dupa ce au fost sesizati privind degajari de fum la acoperisul unei cladiri din strada Selari, din Centrul Vechi al Bucurestiului, anunta ISU Bucuresti-Ilfov. Nu exista persoane ranite in urma incendiului. ...continuare.

Nicusor Dan: 'Circulatia rutiera pe Podul Grant, deschisa pe sensul Crangasi - Turda'

publicat 2024-03-31 12:45:04 (Bursa)
Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat duminica, pe Podul Grant, ca circulatia rutiera pe sensul Crangasi - Turda s-a deschis, se circula pe cele doua linii de tramvai, dar si pe bretelele de acces care au fost extinse. ...continuare.

MAE: De astazi, misiunile diplomatice si consulare elibereaza vize uniforme (Schengen) de scurta durata

publicat 2024-03-31 12:45:04 (Antena3)
MAE: De astazi, misiunile diplomatice si consulare elibereaza vize uniforme (Schengen) de scurta durata Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunta ca, incepand de duminica, misiunile diplomatice si consulare ale Romaniei elibereaza vize Schengen uniforme de scurta durata. Este vorba de vize care permit cetatenilor terti sa calatoreasca direct din Romania si fara demersuri suplimentare in scop turistic sau de afaceri catre celelalte state ale spatiului Schengen. ...continuare.

ANM anunta o schimbare semnificativa a vremii. Mihai Hustiu: "Temperatura va scadea accentuat, asteptam ploi si chiar lapovita"

publicat 2024-03-31 12:45:04 (Antena3)
ANM anunta o schimbare semnificativa a vremii. Mihai Hustiu: Temperatura va scadea accentuat, asteptam ploi si chiar lapovita Sunt recorduri de temperatura in acest weekend si se anunta inca o zi cu temperaturi ridicate, dupa ce ieri au fost inregistrate 30 de grade Celsius.  ...continuare.

Greva din cauza salariilor la Auchan in Franta: "Dorim sa pastram acelasi nivel al puterii de cumparare"

publicat 2024-03-31 12:45:02 (Adevarul)
Greva din cauza salariilor la Auchan in Franta: Dorim sa pastram acelasi nivel al puterii de cumparare Vineri, zeci de anagajti ai unui magazin Auchan din Essonne, Franta au protestat din cauza salariilor mici, transmite Le Monde. ...continuare.

Romania are peste 8 milioane de soferi. Care a fost promovabilitate a scolilor de conducatori auto, la prima examinare, in anul 2023

publicat 2024-03-31 12:30:08 (Jurnalul-National)
Romania are peste 8 milioane de soferi. Care a fost promovabilitate a scolilor de conducatori auto, la prima examinare, in anul 2023 Din cei 361.362 de candidati care s-au prezentat in cursul anului 2023 la primul examen in vederea obtinerii permisului de conducere, 123.873 au fost declarati "admis", ceea ce reprezinta un procent al promovabilitatii de 34,28%, relateaza Ziarul Financiar. ...continuare.

Alerta totala antitero inainte de Euro. Atacuri cu drone! » Cum va fi protejat cantonamentul Romaniei in Germania: "Inel de otel"

publicat 2024-03-31 12:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Alerta totala antitero inainte de Euro. Atacuri cu drone! » Cum va fi protejat cantonamentul Romaniei in Germania: Inel de otel Nancy Faeser, ministrul german de interne, a avertizat: "Pericolul terorismului a atins un alt nivel". Autoritatile de securitate se tem de atacuri cu drone si de lovituri cibernetice la Euro 2024. # Cine ar avea ca tinta turneul final: teroristii islamisti, agentii rusi si neonazistii nemti. # Toate bazele de pregatire, inclusiv a Romaniei, vor deveni adevarate cazemate antitero. # Atentatul de la Moscova a ridicat si mai mult nivelul de securitate in Germania. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.