EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Ne aparam, induram, spiritul nostru nu renunta", spune Zelenski in mesajul de Paste

publicat 2024-03-31 13:00:10 (ProTV)
Ne aparam, induram, spiritul nostru nu renunta, spune Zelenski in mesajul de Paste „Nu exista noapte sau zi în care teroarea rusa sa nu încerce sa ne rupa vietile”, a scris presedintele ucrainei Volodimir Zelenski într-un mesaj de Duminica Pastelui catre ucraineni pe retelele de socializare. ...continuare.

Ziua Pacalelilor 2024: 1 Aprilie si farsele, un obicei vechi de cateva secole. Superstitii: Ce nu ai voie sa faci ca sa nu ai ghinion tot restul anului

publicat 2024-03-31 13:00:06 (Jurnalul-National)
Ziua Pacalelilor 2024: 1 Aprilie si farsele, un obicei vechi de cateva secole. Superstitii: Ce nu ai voie sa faci ca sa nu ai ghinion tot restul anului 1 aprilie este o zi dedicata glumelor si farselor, fiind cunoscuta in lumea intreaga si ca Ziua Pacalelilor. ...continuare.

Vinicius a reactionat: "Saptamana asta nici macar nu joc, dar am avut deja 3 cazuri de rasism in Spania"

publicat 2024-03-31 13:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Vinicius a reactionat: Saptamana asta nici macar nu joc, dar am avut deja 3 cazuri de rasism in Spania Vinicius, extrema lui Real Madrid, a reactionat dupa cele 3 cazuri de rasism din Spania, de sambata.Vini Jr., la randul lui victima a rasismului, le-a transmis mesaje de incurajare lui Marcos Acuna si Quique Flores, de la Sevilla, si lui Cheikh Sarr (23 de ani), portarul senegalez al lui Rayo Majadahonda.Vinicius: "Saptamana asta nici macar nu joc, dar am avut deja 3 cazuri de rasism in Spania""In acest weekend, nici macar nu voi juca. ... ...continuare.

Jayson Papeau si Christopher Braun, criza de nervi cand au fost scosi de Bergodi: "Putea sa-i dea afara!"

publicat 2024-03-31 13:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Jayson Papeau si Christopher Braun, criza de nervi cand au fost scosi de Bergodi: Putea sa-i dea afara! Jayson Papeau (27 de ani) si Christopher Braun (32 de ani) s-au manifestat nervos, dupa ce Cristiano Bergodi a decis sa ii inlocuiasca de pe teren la meciul cu Universitatea Craiova, pierdut de Rapid in deplasare, scor 1-2.Jayson Papeau a fost scos de pe teren in minutul 57, dupa ce primise cartonasul galben in minutul 54, cand scorul inca era 1-0 pentru Rapid. ... ...continuare.

Europarlamentarii cer ancheta privind "reteaua de influenta rusa", cu zece saptamani inaintea alegerilor europene

publicat 2024-03-31 13:00:02 (Adevarul)
Europarlamentarii cer ancheta privind reteaua de influenta rusa, cu zece saptamani inaintea alegerilor europene Liderii grupurilor liberalilor si Verzilor din cadrul Parlamentului European (PE), dar si Partidul Popular European au cerut sa se deschida o ancheta interna, dupa ce servicii de informatii au identificat o retea de influentare finantata de Moscova, ...continuare.

Seful companiei de energie din Ucraina avertizeaza ca reparatiile ar putea dura 18 luni. "Cinci din sase centrale, afectate"

publicat 2024-03-31 12:45:20 (ProTV)
Seful companiei de energie din Ucraina avertizeaza ca reparatiile ar putea dura 18 luni. Cinci din sase centrale, afectate Seful celor mai mari firme private de energie din Ucraina, DTEK, a declarat ca cinci dintre cele sase centrale ale sale au fost avariate sau distruse, iar 80% din capacitatea sa de generare s-a pierdut dupa doua saptamâni de atacuri rusesti. ...continuare.

Atacuri rusesti in Liov, o persoana a murit. Infrastructuri energetice au fost lovite peste noapte in sud

publicat 2024-03-31 12:45:20 (ProTV)
Atacuri rusesti in Liov, o persoana a murit. Infrastructuri energetice au fost lovite peste noapte in sud Cel putin o persoana a fost ucisa într-un atac rus, în noaptea de sâmbata spre duminica, în regiunea ucraineana Liov, anunta duminica guvernatorul regional, care precizeaza ca Rusia a vizat aceeasi infrastructura ca în ultimele zile. ...continuare.

Incidente la alegerile locale din Turcia. O persoana a murit, alte 12 sunt ranite. VIDEO

publicat 2024-03-31 12:45:17 (ProTV)
Incidente la alegerile locale din Turcia. O persoana a murit, alte 12 sunt ranite. VIDEO Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte 12 ranite, duminica, în Turcia, în incidente în marja alegerilor municipale, la Diyarbakir, principalul oras kurd, situat în sud-est, anunta Ministerul turc al Sanatatii. ...continuare.

Joe Biden, legat si aruncat in bena unei camionete. Asa il vede Donald Trump pe presedintele american

publicat 2024-03-31 12:45:14 (Money.ro)
Joe Biden, legat si aruncat in bena unei camionete. Asa il vede Donald Trump pe presedintele american Echipa de campanie a presedintelui Joe Biden il acuza pe Donald Trump de incitare la "violenta politica", dupa ce miliardarul republican a publicat pe reteaua sa de socializare Truth Social un video in care democratul apare legat la maini si la picioare, relateaza AFP. "Aceasta imagine a lui Donald Trump este genul de prostii pe […]Articolul Joe Biden, legat si aruncat in bena unei camionete. Asa il vede Donald Trump pe presedintele american apare prima data in Money. ...continuare.

De frica unui atac al Chinei, Japonia construieste adaposturi fortificate in apropirea Taiwanului

publicat 2024-03-31 12:45:13 (Mediafax)
De frica unui atac al Chinei, Japonia construieste adaposturi fortificate in apropirea Taiwanului Adaposturile vor fi construite in curand pe insulele Ishigaki, Miyakojima, Yonaguni, Taketomi si Tarama, ele constand din pereti de cel putin 30 de centimetri din beton armat cu otel si suficienta hrana si apa pentru a sustine adaposturile timp de cel putin doua saptamani. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.