EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cat costa parfumurile de lux facute de Ramona Gabor. Cum se descurca vedeta in Dubai

publicat 2024-03-31 14:15:10 (Antena-1)
Cat costa parfumurile de lux facute de Ramona Gabor. Cum se descurca vedeta in Dubai Ramona Gabor are propria linie de parfumuri de lux lansata in Dubai. Iata ce preturi au parfumurile ei. ...continuare.

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

publicat 2024-03-31 14:15:10 (Antena-1)
Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei Andrada de la Mireasa si-a dezvaluit recent o alta fateta a personalitatii sale. O aparitie surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viata ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie. ...continuare.

Blue Wolf si Google IT. Israelul implementeaza un program extins de recunoastere faciala in Gaza

publicat 2024-03-31 14:15:02 (Adevarul)
Blue Wolf si Google IT. Israelul implementeaza un program extins de recunoastere faciala in Gaza Numerosi palestinieni si palestiniene din Fasia Gaza sunt tinta unui program secret de recunoastere faciala - Blue Wolf - al armatei israeliene, care colecteaza imagini ale persoanelor fara consimtamantul acestora in scopul unei supravegheri generalizate a populatiei, dezvaluie NYT. ...continuare.

Cum a inlocuit Europa Pastele cu Ramadanul: Strazile Londrei, impodobite cu mesaje din Coran, Germania devine mai islamica

publicat 2024-03-31 14:15:02 (Adevarul)
Cum a inlocuit Europa Pastele cu Ramadanul: Strazile Londrei, impodobite cu mesaje din Coran, Germania devine mai islamica In dimineata zilei de duminica, 31 martie, mii de credinciosi din Germania si din intreaga lume s-au adunat la cea mai mare catedrala gotica din nordul Europei, in orasul Köln, pentru a sarbatori Invierea Domnului. ...continuare.

Schimbari in procesul de obtinere a vizelor pentru calatoriile in Romania. Ambasadele si consulatele vor elibera vize Schengen

publicat 2024-03-31 14:00:02 (Adevarul)
Schimbari in procesul de obtinere a vizelor pentru calatoriile in Romania. Ambasadele si consulatele vor elibera vize Schengen Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis ca, incepand de duminica, 31 martie, ambasadele si consulatele Romaniei vor elibera vize pentru persoanele care vor sa calatoreasca in tara noastra. ...continuare.

Accident bizar la Galati. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de mai multe ori de tractorul pe care il conducea VIDEO

publicat 2024-03-31 14:00:02 (Adevarul)
Accident bizar la Galati. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de mai multe ori de tractorul pe care il conducea VIDEO Evenimentul rutier a avut loc pe o strada din comuna galateana Cudalbi. Un barbat care conducea un tractor a scapat vehiculul de sub control, iar acesta a inceput sa se invarta in cerc. Cand a incercat sa il redreseze, a fost calcat de tractor de mai multe ori si ulterior a decedat ...continuare.

Simona Halep ar fi acceptat un nou wild-card. Turneul la care va juca dupa ce s-a retras din nationala

publicat 2024-03-31 13:15:02 (Adevarul)
Simona Halep ar fi acceptat un nou wild-card. Turneul la care va juca dupa ce s-a retras din nationala Romanca va intra maine in clasamentul mondial, dar dupa locul 1.000 WTA. ...continuare.

Soarta arhitectului care a proiectat cea mai frumoasa constructie din Eforie Nord. Bellona, hotelul sub forma unui vas care sparge valurile

publicat 2024-03-31 13:15:02 (Adevarul)
Soarta arhitectului care a proiectat cea mai frumoasa constructie din Eforie Nord. Bellona, hotelul sub forma unui vas care sparge valurile Arhitectul George Matei Cantacuzino, care ne-a lasat mostenire unele din cele mai spectaculoase constructii de pe litoralul romanesc, a fost intemnitat si apoi trimis sa munceasca pe santierul Canalului Dunare-Marea Neagra. ...continuare.

Turismul de litoral a inregistrat o crestere de 27% a rezervarilor pentru vara 2024

publicat 2024-03-31 13:00:10 (ProTV)
Turismul de litoral a inregistrat o crestere de 27% a rezervarilor pentru vara 2024 Turismul de litoral a înregistrat, în perioada octombrie 2023 - martie 2024, o crestere de 27% a rezervarilor de vacante la mare pentru vara 2024, fata de acelasi interval al anului anterior, arata datele unui tur-operator. ...continuare.

Alarma de gaze medicinale la UPU a Spitalului Bagdasar-Arseni. Pacientii si personalul medical au fost evacuati

publicat 2024-03-31 13:00:10 (ProTV)
Alarma de gaze medicinale la UPU a Spitalului Bagdasar-Arseni. Pacientii si personalul medical au fost evacuati Alarma de gaze medicinale s-a declansat duminica dimineata la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Bagdasar-Arseni, pacientii si personalul fiind evacuati, transmit reprezentantii spitalului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.