EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De Paste vom plati mai mult pentru oua si iepurasii din ciocolata!

publicat 2024-03-31 16:45:26 (Puterea)
De Paste vom plati mai mult pentru oua si iepurasii din ciocolata! In acest an, vom cheltui mai mult pentru ouale sau iepurasii de ciocolata. Motivul il constituie cresterea uriasa a pretului la cacao. In aceasta luna, a atins un nou maxim istoric. Marti, la bursa de la New York, cotatiile futures la cacao, materia prima pentru ciocolata, au crescut la un moment dat cu pana la […]The post De Paste vom plati mai mult pentru oua si iepurasii din ciocolata! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Judetul Constanta nu se afla in gratiile ministrului Dezvoltarii, Adrian Vestea

publicat 2024-03-31 16:45:25 (Puterea)
Judetul Constanta nu se afla in gratiile ministrului Dezvoltarii, Adrian Vestea Ministrul Dezvoltarii, Adrian-Ioan Vestea, a semnat marti, 19 martie a.c., 65 de noi contracte de finantare prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny”, in valoare totala de 774.458.121,60 de lei. Contractele, menite sa sprijine modernizarea drumurilor si infrastructura stradala, au vizat localitati din 33 de judete, insa Judetul Constanta a fost notabil absent. Decizia de […]The post Judetul Constanta nu se afla in gratiile ministrului Dezvoltarii, Adrian Vestea... ...continuare.

"Nu am vazut niciodata asa ceva". Inundatii devastatoare in Franta: Peste 100 de evacuari si o persoana disparuta. VIDEO

publicat 2024-03-31 16:45:22 (ProTV)
Nu am vazut niciodata asa ceva. Inundatii devastatoare in Franta: Peste 100 de evacuari si o persoana disparuta. VIDEO Peste 100 de persoane au fost evacuate din locuintele lor în Franta, iar un caiacist este cautat de echipele de salvare, în urma unor inundatii impresionante ce au fost înregistrate pe mai multe râuri, informeaza AFP. ...continuare.

Un criminal in serie condamnat la moarte a supravietuit executiei dupa ce nu i s-a putut gasi o vena pentru injectia letala

publicat 2024-03-31 16:45:22 (ProTV)
Un criminal in serie condamnat la moarte a supravietuit executiei dupa ce nu i s-a putut gasi o vena pentru injectia letala Un criminal în serie american condamnat la moarte a supravietuit în mod miraculos executiei dupa ce nu i s-a putut gasi o vena pentru injectia letala. Barbatul era condamnat pentru 5 crime, dar recunoscuse 42 de omoruri.   ...continuare.

Grecia, dupa includerea Romaniei si a Bulgariei in Schenghen: Aderarea lor este o etapa importanta a integrarii europene

publicat 2024-03-31 16:45:22 (ProTV)
Grecia, dupa includerea Romaniei si a Bulgariei in Schenghen: Aderarea lor este o etapa importanta a integrarii europene Grecia saluta includerea Bulgariei si României în zona Schenghen cu frontierele aeriene si maritime, începând din 31 martie. Ministerul de Externe al Greciei a postat duminica pe reteaua X un mesaj de felicitare adresat celor doua tari.   ...continuare.

"Epidemie" infricosatoare de cancer la tineri. Rata imbolnavirilor aproape s-a dublat, mai ales in tarile dezvoltate

publicat 2024-03-31 16:45:22 (ProTV)
Epidemie infricosatoare de cancer la tineri. Rata imbolnavirilor aproape s-a dublat, mai ales in tarile dezvoltate Cazul printesei Kate, o tânara de 42 de ani bolnava de cancer, ilustreaza un fenomen care capata amploare. Fara a-i întelege cu adevarat cauzele, persoanele sub 50 de ani sunt de mai multe decenii din ce în ce mai afectate de aceasta boala. ...continuare.

Au fost deblocate posturile din Sanatate si Invatamant

publicat 2024-03-31 16:45:21 (Money.ro)
Au fost deblocate posturile din Sanatate si Invatamant Premierul Marcel Ciolacu sustine ca masurile adoptate de Guvern permit angajarea personalului medical in spitale fara necesitatea unui memorandum. El a evidentiat, de asemenea, eforturile pentru gasirea unei solutii pentru a sprijini angajarile in unitatile spitalicesti de importanta majora, precum Spitalul Universitar sau Institutul Clinic Fundeni. Intrebat despre deficitul de personal medical in unele spitale […]Articolul Au fost deblocate posturile din Sanatate si Invatamant apare... ...continuare.

Recalculare pensii. Pana cand pot fi depuse actele pentru a beneficia de majorare

publicat 2024-03-31 16:45:21 (Money.ro)
Recalculare pensii. Pana cand pot fi depuse actele pentru a beneficia de majorare Recalculare pensii. Pana cand pot fi depuse actele Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anuntat termenul limita pentru depunerea actelor suplimentare de recalculare a pensiilor, avand in vedere ca in septembrie pensionarii din Romania vor primi majorarile promise. Dupa indexarea pensiilor incepand cu 1 ianuarie 2024, cu un procent de 13,8%, pensionarii vor beneficia si […]Articolul Recalculare pensii. Pana cand pot fi depuse actele pentru a beneficia de majorare apare prima data... ...continuare.

Schengen are si vesti proaste. Paula Rus, Managing Partner TODa WORKFORCE: Jumatate din forta de munca asiatica va pleca. Constructiile, retailul si industria auto sunt primele care vor avea de suferit

publicat 2024-03-31 16:45:20 (Mediafax)
Schengen are si vesti proaste. Paula Rus, Managing Partner TODa WORKFORCE: Jumatate din forta de munca asiatica va pleca. Constructiile, retailul si industria auto sunt primele care vor avea de suferit "Schengenul va fi un moment interesant. Multe dintre estimarile estimarile celor care lucreaza in piata de resurse umane arata ca 30-50% din forta de munca asiatica va pleca", a declarat Paula Rus, Managing Partner, TODa WORKFORCE, in cadrul emisiunii de business ZF Live. ...continuare.

Razie de amploare in Galati la jucatori de barbut. 25 de barbati, amendati

publicat 2024-03-31 16:45:20 (Mediafax)
Razie de amploare in Galati la jucatori de barbut. 25 de barbati, amendati Politistii din cadrul Politiei Municipiului Galati de la Sectiile 1-5 si de la Biroul Rutier, cu sprijinul luptatorilor SAS si a jandarmilor, au descins, in noaptea de sambata spre duminica, la o locatie situata pe bulevardul George Cosbuc din oras, unde se detineau date cu privire la faptul ca mai multe persoane ar fi organizat si participat la jocuri de noroc, altele decat cele autorizate potrivit legii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.