EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania, te iubesc! Emisiunea integrala din 31 martie 2024

publicat 2024-03-31 19:15:24 (ProTV)
Romania, te iubesc! Emisiunea integrala din 31 martie 2024 România, te iubesc! Emisiunea integrala din 31 martie 2024 ...continuare.

Pentru ca statul este indiferent, romanii se mobilizeaza sa salveze monumentele istorice care se prabusesc

publicat 2024-03-31 19:15:24 (ProTV)
Pentru ca statul este indiferent, romanii se mobilizeaza sa salveze monumentele istorice care se prabusesc ”Istoria în ruine” - PARTEA A III-A. Acolo unde statul e incapabil sa valorifice mostenirea culturala, vin oamenii pasionati de patrimoniu sa repare.  ...continuare.

Paramedicul si pacientul din ambulanta SMURD implicata in accidentul din Capitala, raniti

publicat 2024-03-31 19:15:21 (Mediafax)
Paramedicul si pacientul din ambulanta SMURD implicata in accidentul din Capitala, raniti Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, pacientul din ambulanta era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un brat. In urma accidentului, a fost evaluat medical si prezenta un traumatism cranio-cerebral. ...continuare.

Nicusor Dan spune ca traficul din Bucuresti e boala grea

publicat 2024-03-31 19:15:19 (Jurnalul-National)
Nicusor Dan spune ca traficul din Bucuresti e boala grea "Cand boala e grea trebuie sa actionezi sistematic si sa ai rabdare", spune primarul general, Nicusor Dan, intrebat despre rezolvarea problemelor din traficul din Capitala. ...continuare.

Adrian Mititelu Jr. a dezvaluit cauza haosului de la FCU Craiova: "Fura la antrenamente!" » A atacat direct 3 jucatori + soarta lui Napoli a fost stabilita

publicat 2024-03-31 19:15:17 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu Jr. a dezvaluit cauza haosului de la FCU Craiova: Fura la antrenamente! » A atacat direct 3 jucatori + soarta lui Napoli a fost stabilita Dupa sedinta-maraton de 45 de minute din vestiar, Adrian Mititelu Jr., fiul patronului lui FCU Craiova, a recunoscut dezbinarea din vestiar dintre romani si straini si i-a acuzat pe jucatori ca nu se antreneaza cum ar trebui. Declaratiile au fost facute imediat dupa esecul cu Otelul Galati, scor 1-2.FCU Craiova poate incheia runda secunda a play-out-ului pe loc direct retrogradabil. Prestatia din meciul cu Otelul a adus o sedinta la club, chiar in vestiar. ... ...continuare.

Un fenomen violent este in "trending" pe TikTok. Utilizatoarele din New York sunt lovite cu pumnul, la intamplare, pe strada

publicat 2024-03-31 19:00:38 (ProTV)
Un fenomen violent este in trending pe TikTok. Utilizatoarele din New York sunt lovite cu pumnul, la intamplare, pe strada O serie de videoclipuri care au devenit virale, de la mai multe tinere utilizatoare de TikTok, povestesc despre faptul ca acestea au fost lovite pe strazile orasului New York, provocând îngrijorare în rândul fanilor online cu privire la acest subiect. ...continuare.

Reabilitarile care ne distrug istoria. "N-au nicio logica, desteptii au strapuns zidurile, le-au ciuruit cu gauri"

publicat 2024-03-31 19:00:38 (ProTV)
Reabilitarile care ne distrug istoria. N-au nicio logica, desteptii au strapuns zidurile, le-au ciuruit cu gauri ”Istoria în ruine” - Partea a II-a. Cetatea Devei a fost reabilitata, iar lucrarile au durat 14 ani si au costat 6 milioane de euro, 4 milioane fiind din fonduri europene nerambursabile.  ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.