EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Amenzi pentru soferii care polueaza. Motorul pornit in timpul stationarii ar putea fi interzis

publicat 2024-03-31 19:30:14 (ProTV)
Amenzi pentru soferii care polueaza. Motorul pornit in timpul stationarii ar putea fi interzis Soferii care vor stationa minute în sir cu motorul pornit pe drumurile publice ar putea fi amendati.   ...continuare.

O autospeciala SMURD s-a rasturnat in Capitala. Trei persoane, intre care si un copil, au fost transportate la spital

publicat 2024-03-31 19:30:14 (ProTV)
O autospeciala SMURD s-a rasturnat in Capitala. Trei persoane, intre care si un copil, au fost transportate la spital O autospeciala SMURD care transporta un pacient la spital s-a rasturnat, duminica dupa amiaza, dupa ce a fost implicata într-un accident rutier , fiind lovita de un autoturism. ...continuare.

Cum a aparut Regele Charles in public, dupa ce a anuntat ca sufera de cancer. Monarhul a stat putin de vorba cu oamenii

publicat 2024-03-31 19:30:14 (ProTV)
Cum a aparut Regele Charles in public, dupa ce a anuntat ca sufera de cancer. Monarhul a stat putin de vorba cu oamenii Plin de vitalitate si zâmbitor, regele Charles al III-lea al Marii Britanii a venit pentru slujba de Paste la capela Saint-George de la Castelul Windsor. ...continuare.

Targurile de Paste din tara isi vor deschide portile. Autoritatile locale au cheltuit sume uriase pe decoratiuni

publicat 2024-03-31 19:30:14 (ProTV)
Targurile de Paste din tara isi vor deschide portile. Autoritatile locale au cheltuit sume uriase pe decoratiuni Iepuri uriasi, oua colorate, lumini în forma de fluturi si chiar Alba ca Zapada si cei sapte pitici - sunt decoratiuni care se instaleaza în aceasta perioada în orasele mari din toata tara. ...continuare.

Metoda prin care statiunea Tusnad tine ursii la distanta. Peste 200 de alerte au fost emise intr-un singur an, in oras

publicat 2024-03-31 19:30:14 (ProTV)
Metoda prin care statiunea Tusnad tine ursii la distanta. Peste 200 de alerte au fost emise intr-un singur an, in oras Statiunea Tusnad este prima localitate de la noi care a reusit sa tina ursii la distanta. Pâna acum câtiva ani, orasul era vizitat des de animalele salbatice. ...continuare.

Fumigenele mediatice ale sefului ANPC: de la "puiul vopsit" la "crevetii fericiti". Consultant: "Oamenii au confirmarea ca scopul era electoral"

publicat 2024-03-31 19:30:09 (Libertatea)
Fumigenele mediatice ale sefului ANPC: de la puiul vopsit la crevetii fericiti. Consultant: Oamenii au confirmarea ca scopul era electoral Scandalul cu „puiul vopsit pe interior”, declansat de catre Horia Constantinescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) si candidat PSD la Primaria municipiului Constanta, nu este singurul in care a fost implicat acesta. In timp ce unele organizatii de profil apreciaza activitatea acestuia, pentru ca a adus drepturile consumatorilor in prim-plan, sunt si voci […] ...continuare.

Premierul Benjamin Netanyahu va fi operat de hernie

publicat 2024-03-31 19:30:09 (Jurnalul-National)
Premierul Benjamin Netanyahu va fi operat de hernie Premierul Benjamin Netanyahu va fi supus duminica unei interventii chirurgicale pentru o hernie descoperita de medicii sai, se arata intr-un comunicat al biroului sau, citat de Reuters. ...continuare.

Barbat mort dupa ce a incercat sa opreasca un utilaj agricol, care se invartea in cerc

publicat 2024-03-31 19:30:09 (Jurnalul-National)
Barbat mort dupa ce a incercat sa opreasca un utilaj agricol, care se invartea in cerc Un barbat de 54 de ani a murit sambata seara in comuna Cudalbi, judetul Galati, dupa a vrut sa opreasca un utilaj agricol care se invartea in cerc, fiind susprins si accidentat grav. ...continuare.

Judecata tiganeasca in Chiajna dupa ce o minora a fost vanduta cu 35.000 de euro | "Taxa de rusine" stabilita de stabor pentru anularea nuntii

publicat 2024-03-31 19:30:04 (Antena3)
Judecata tiganeasca in Chiajna dupa ce o minora a fost vanduta cu 35.000 de euro | Taxa de rusine stabilita de stabor pentru anularea nuntii Peste 200 de romi s-au intalnit pentru a participa la un stabor organizat in comunitatea de romi dupa ce o fata in varsta de 14 ani ar fi fost vanduta unei familii din orasul dambovitean Racari. Certurile au izbucnit dupa ce au aparut dubii legate de puritatea fetei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.