EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Regele Charles al III-lea a asistat la slujba de Paste oficiata in capela Saint-George din Windsor

publicat 2024-03-31 22:00:08 (Jurnalul-National)
Regele Charles al III-lea a asistat la slujba de Paste oficiata in capela Saint-George din Windsor Regele Charles al III-lea a sosit duminica dimineata la capela Saint-George de pe domeniul regal Windsor pentru a asista la traditionala ceremonie religioasa oficiata cu ocazia Pastelui anglican, aceasta fiind prima sa aparitie publica importanta dupa ce a anuntat ca sufera de cancer in urma cu doua luni, informeaza AFP. ...continuare.

Stupoare! S-a injurat cu spectatorii, apoi Gigi Becali l-a scos dupa 28 de minute! » Toti jucatorii au sarit sa-l consoleze. Imaginile serii in Farul - FCSB

publicat 2024-03-31 22:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Stupoare! S-a injurat cu spectatorii, apoi Gigi Becali l-a scos dupa 28 de minute! » Toti jucatorii au sarit sa-l consoleze. Imaginile serii in Farul - FCSB La revenirea ca titular, Eduard Radaslavescu (19 ani) a rezistat doar 28 de minute in Farul - FCSB, inlocuit cu Octavian Popescu (21 de ani). A fost imbratisat si incurajat de coechipieri in drumul catre vestiare.Eduard Radaslavescu a fost pariul lui Gigi Becali pentru meciul de la Ovidiu. Folosit in pozitia de extrema dreapta, una neobisnuita, avut o prestatie stearsa in prima jumatate de ora, fiind mai ocupat sa se certe cu spectatorii. FOTO. ... ...continuare.

Gluma neinspirata facut de un copil de 13 ani din Vaslui | A sunat la 112 pentru a spune ca este sechestrat

publicat 2024-03-31 22:00:03 (Antena3)
Gluma neinspirata facut de un copil de 13 ani din Vaslui | A sunat la 112 pentru a spune ca este sechestrat Un copil de 13 ani din Vaslui a facut cea mai neinspirata gluma. A sunat la 112 pentru a spune ca este sechestrat. ...continuare.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Cristi de la Iasi aduce o "saorma" cu de toate pe scena. Cosmin Natanticu: "Cum iti place tie"

publicat 2024-03-31 22:00:02 (Antena-1)
iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Cristi de la Iasi aduce o saorma cu de toate pe scena. Cosmin Natanticu: Cum iti place tie Cristi de la Iasi revine la iUmor. Acesta a incantat publicul cu personajele sale inedite in sezonul 15, iar acum vrea sa repete reusita. ...continuare.

Erdogan ii transmite lui Rutte ca Turcia va sustine un nou sef al NATO in functie de nevoile sale

publicat 2024-03-31 22:00:02 (Adevarul)
Erdogan ii transmite lui Rutte ca Turcia va sustine un nou sef al NATO in functie de nevoile sale Presedintele turc Tayyip Erdogan i-a transmis duminica premierului olandez Mark Rutte, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Ankara va sustine un candidat pentru postul de nou sef al NATO in functie de asteptarile si nevoile sale, a anuntat presedintia turca, transmite Reuters. ...continuare.

Horoscop luni, 1 aprilie. Zodia care nu trebuie sa cada prada geloziei

publicat 2024-03-31 22:00:02 (Adevarul)
Horoscop luni, 1 aprilie. Zodia care nu trebuie sa cada prada geloziei Pentru luni, 1 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predictii complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ primeste vesti uriase, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa renunte la obiceiurile nefavorabile. ...continuare.

Dragos Dragoteanu, Euroest Ivest: Inca 4 ani. Ghinion!

publicat 2024-03-31 21:45:14 (Ziarul-Financiar)
Dragos Dragoteanu, Euroest Ivest: Inca 4 ani. Ghinion! Autor: Dragos Dragoteanu V-ati obisnuit deja ca, din 1 ianuarie 2025, vom plati taxe si impozite mai mari. Cat de mari, vom vedea... ...continuare.

COMENTARIU Lelia Munteanu: Vor dobori ultra-religiosii Guvernul Netanyahu?

publicat 2024-03-31 21:45:09 (Mediafax)
COMENTARIU Lelia Munteanu: Vor dobori ultra-religiosii Guvernul Netanyahu? Cetatenii, in majoritatea lor, privesc cu usurare masura. A fost mereu o sarcina uriasa pe umerii contribuabililor. La o populatie de 9,174,520 de locuitori (cat consemnau statisticile anul trecut), aproximativ 1.200.000 sunt haredim (pluralul de la haredi, un cuvant din ivrit, derivat de la ebraicul hared, care in termeni biblici ii desemneaza pe cei care "trenura"/se tem la auzul Cuvantului lui Dumnezeu). ...continuare.

Politica surprinzatoare: PNL si USR se unesc pentru alegerile locale

publicat 2024-03-31 21:30:18 (Puterea)
Politica surprinzatoare: PNL si USR se unesc pentru alegerile locale Intr-un gest cu totul neasteptat, filialele locale ale Partidului National Liberal si ale Uniunii Salvati Romania au semnat un protocol de alianta pentru participarea comuna la alegerile locale din localitatile Intorsura-Buzaului si Agigea. Aceasta miscare politica semnificativa a fost anuntata de catre Olimpiu Floroian, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Covasna, si de catre PNL Constanta. […]The post Politica surprinzatoare: PNL si USR se unesc pentru alegerile locale appeared... ...continuare.

Nicusor Dan le vine de hac ciorilor din Bucuresti

publicat 2024-03-31 21:30:18 (Puterea)
Nicusor Dan le vine de hac ciorilor din Bucuresti Primarul-general al Capitalei, Nicusor Dan, a discutat recent la Prima TV despre provocarile legate de gestionarea ciorilor din parcurile Bucurestiului, recunoscand ca abordarile anterioare nu au fost eficiente. In ciuda demararii curateniei de primavara in parcuri, problema ciorilor ramane una deranjanta pentru locuitorii orasului. Nicusor Dan a explicat ca au fost incercate deja mai multe […]The post Nicusor Dan le vine de hac ciorilor din Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.