EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Recep Erdogan ii transmite lui Mark Rutte ca Turcia va sustine un nou sef al NATO in functie de nevoile sale

publicat 2024-03-31 22:15:17 (ProTV)
Recep Erdogan ii transmite lui Mark Rutte ca Turcia va sustine un nou sef al NATO in functie de nevoile sale Presedintele turc Tayyip Erdogan i-a transmis duminica premierului olandez Mark Rutte, în cadrul unei convorbiri telefonice, ca Ankara va sustine un candidat pentru postul de nou sef al NATO în functie de asteptarile si nevoile sale. ...continuare.

Rusia a cerut oficial Ucrainei sa-l aresteze si sa i-l predea pe seful Serviciului de Securitate al Ucrainei, Vasil Maliuk, acuzat de atacuri teroriste

publicat 2024-03-31 22:15:11 (Libertatea)
Rusia a cerut oficial Ucrainei sa-l aresteze si sa i-l predea pe seful Serviciului de Securitate al Ucrainei, Vasil Maliuk, acuzat de atacuri teroriste Ministerul rus de Externe a anuntat ca investigatie efectuate de anchetatorii rusi indica o legatura intre Ucraina si actele teroriste de pe teritoriul Federatiei Ruse, inclusiv atacul terorist de la Crocus City Hall, in care au fost ucisi 144 de oameni. Ministerul de Externe de la Moscova a inaintat autoritatilor ucrainene o cerere de arestare […] ...continuare.

Armata israeliana anunta uciderea unui comandant important al Hezbollah, Ismail Al-Zin

publicat 2024-03-31 22:15:10 (Jurnalul-National)
Armata israeliana anunta uciderea unui comandant important al Hezbollah, Ismail Al-Zin Armata israeliana a anuntat ca a ucis, duminica, un comandant Hezbollah intr-un atac aerian asupra unui vehicul in Liban. Este vorba de Ismail Al-Zin, un comandant al unitatii de rachete antitanc a Fortelor Radwan ale Hezbollah, scrie Reuters. ...continuare.

De ce a fost umilit Radaslavescu? » Expertii Rusescu si Ilie Dumitrescu au oferit propriile versiuni la pauza

publicat 2024-03-31 22:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
De ce a fost umilit Radaslavescu? » Expertii Rusescu si Ilie Dumitrescu au oferit propriile versiuni la pauza Raul Rusescu (35 de ani), dublu campion alaturi de FCSB, a comentat inlocuirea lui Eduard Radaslavescu (19) dupa numai 28 de minute in meciul dintre Farul si ros-albastri.Titularizat in mod surprinzator la Ovidiu, Eduard Radaslavescu a rezistat numai 28 de minute pe teren. Neinspirat in putinele actiuni pe care le-a avut, tanarul mijlocas cumparat chiar de la Farul a fost inlocuit prematur, cu Octavian Popescu.GALERIE FOTO. ... ...continuare.

Laurentiu Reghecampf, tata din nou! Corina Caciuc a nascut al doilea copil

publicat 2024-03-31 22:15:06 (Click)
Laurentiu Reghecampf, tata din nou! Corina Caciuc a nascut al doilea copil Bucurie mare pentru Laurentiu Reghecampf! Tehnicianul roman a devenit din nou tata, dupa ce Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil al cuplului. ...continuare.

Cum va fi vremea de 1 mai si Paste | Temperaturile asteptate in vacanta prelungita pentru romani

publicat 2024-03-31 22:15:04 (Antena3)
Cum va fi vremea de 1 mai si Paste | Temperaturile asteptate in vacanta prelungita pentru romani Romanii vor beneficia de o vacanta prelungita la inceputul lunii mai. Minivacanta de 1 mai se va uni cu zilele libere de Paste, prilej numai bun pentru a face planuri de vacanta. Fie ca aleg muntele sau marea, vremea este extrem de importanta. ...continuare.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Gabriela Bizgan starneste discutii aprinse in juriu. Cosmin Natanticu: "Esti narcisist"

publicat 2024-03-31 22:15:04 (Antena-1)
iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Gabriela Bizgan starneste discutii aprinse in juriu. Cosmin Natanticu: Esti narcisist Gabriela Bizgan este ambitioasa, iar la varsta de 27 de ani s-a hotarat sa dea la Actorie. ...continuare.

Oferta capcana: Cum voia Temu sa ii pacaleasca pe clienti sa-si vanda datele personale

publicat 2024-03-31 22:15:03 (Adevarul)
Oferta capcana: Cum voia Temu sa ii pacaleasca pe clienti sa-si vanda datele personale Temu a schimbat termenii unei oferte de cadouri in bani, dupa ce mai multi clienti si-au exprimat ingrijorarea cu privire la respectarea datelor personale, relateaza BBC. ...continuare.

Horoscop 1 aprilie 2024. Capricornii au momentul lor si ar fi bine sa-l onoreze asa cum se cuvine, devenind un exemplu pentru cei din jur

publicat 2024-03-31 22:00:08 (Libertatea)
Horoscop 1 aprilie 2024. Capricornii au momentul lor si ar fi bine sa-l onoreze asa cum se cuvine, devenind un exemplu pentru cei din jur Horoscop 1 aprilie 2024. Citeste horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea gasesti Horoscop zilnic cu previziuni in dragoste, bani sau sanatate. Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi. Horoscop Berbec – 1 aprilie 2024: Ar fi bine sa te pregatesti intens pentru perioada urmatoare care va fi plina de provocari cu […] ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, despre angajarea la primarie a nepotilor sai: „Nu este nici imoralitate, cu cine ati vrea sa lucrez, cu toti tradatorii?”

publicat 2024-03-31 22:00:08 (Libertatea)
Cristian Popescu Piedone, despre angajarea la primarie a nepotilor sai: „Nu este nici imoralitate, cu cine ati vrea sa lucrez, cu toti tradatorii?” Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 si candidat pentru Primaria Capitalei, a declarat duminica despre angajarea la primarie a nepotilor sai, ca daca este nepotul din a 17-a ruda, nu este nepotul de gradul 1 si nu este vorba de incompatibilitate. Edilul a precizat ca pentru orice numire are acordul scris al Agentiei Nationale de […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.