EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




3 detalii de la Farul - FCSB: conflictul declansat in stadion + "Copiii" lui Hagi, luati tare, unul a raspuns provocarilor

publicat 2024-04-01 05:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
3 detalii de la Farul - FCSB: conflictul declansat in stadion + Copiii lui Hagi, luati tare, unul a raspuns provocarilor Farul - FCSB 0-1, meciul care a adus titlul cu un pas mai aproape de vitrina ros-albastrilor, a avut afisul unui derby, mai ales ca la Ovidiu se intalneau echipele care au luptat la baioneta pentru lauri in sezonul anterior.Chiar daca jocul nu s-a ridicat neaparat la spectaculozitatea partidei din play-off-ul campionatului trecut, au existat diverse alte momente care au dat culoare duelului de duminica seara. ... ...continuare.

Ucrainienii au respins un puternic asalt mecanizat rus

publicat 2024-04-01 05:45:02 (Adevarul)
Ucrainienii au respins un puternic asalt mecanizat rus Fortele ucrainene par sa fi respins un asalt mecanizat de dimensiunea unui batalion rusesc in apropiere de Avdiivka, regiunea Donetk, pe 30 martie - primul asalt mecanizat de dimensiunea unui batalion de cand fortele ruse au inceput campania de capturare a Avdiivka la sfarsitul lunii octombrie 2023. ...continuare.

Soarta militara a Europei, la rascruce. Un profesor roman de la Oxford explica solutiile pe care le are la dispozitie UE

publicat 2024-04-01 05:30:02 (Adevarul)
Soarta militara a Europei, la rascruce. Un profesor roman de la Oxford explica solutiile pe care le are la dispozitie UE Politologul Corneliu Bjola considera ca UE se afla intr-un moment de rascruce, intre o putere revansarda - Rusia - si un aliat incert - SUA. Solutia e una singura: UE va trebui sa se mobilizeze pentru a-si putea asigura singura securitatea si sa organizeze un pol european in cadrul NATO ...continuare.

Doctorul de inimi care alearga pentru cauze umanitare. Ce sfaturi ofera ca sa avem o viata sanatoasa

publicat 2024-04-01 05:15:02 (Adevarul)
Doctorul de inimi care alearga pentru cauze umanitare. Ce sfaturi ofera ca sa avem o viata sanatoasa Cristina Ana Vacarescu, medic cardiolog in Galati, alerga la crosuri si maratoane pentru a salva copiii cu probleme grave de sanatate. Medicul a oferit pentru "Adevarul" cateva sfaturi simplu de urmat pentru a ne feri de afectiunile cardiace si a avea o viata cat mai sanatoasa ...continuare.

Exemplul Chiriches! GSP a surprins toata scena: ce facea liderul ros-albastrilor in stadion, la 20 de minute dupa ce FCSB a castigat cu Farul

publicat 2024-04-01 04:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Exemplul Chiriches! GSP a surprins toata scena: ce facea liderul ros-albastrilor in stadion, la 20 de minute dupa ce FCSB a castigat cu Farul Vlad Chiriches s-a intors pe teren dupa o absenta fortata, care s-a intins pe durata a sapte luni si l-a plasat pe fostul fundas de la Tottenham si Napoli la un pas de "abisul" retragerii. Stoperul a fost integalist in victoria reusita de FCSB cu Farul, scor 1-0, iar senzatiile au fost unele pozitive.La primul meci oficial din august incoace, Chiriches a avut o prestatie incurajatoare pentru staff-ul favoritei la titlu din Superliga. ... ...continuare.

Calendar ortodox pentru luna aprilie 2024. Cele mai importante sarbatori cu cruce rosie

publicat 2024-04-01 04:15:03 (Antena3)
Calendar ortodox pentru luna aprilie 2024. Cele mai importante sarbatori cu cruce rosie In luna aprilie, Biserica Ortodoxa praznuieste doua sarbatori importante, ambele cu cruce rosie. ...continuare.

Manchester City – Arsenal 0-0, in etapa 30 din Premier League. „Tunarii” sunt pe locul 2, „cetatenii” ocupa pozitia a treia in clasament

publicat 2024-04-01 03:15:19 (Money.ro)
Manchester City – Arsenal 0-0, in etapa 30 din Premier League. „Tunarii” sunt pe locul 2, „cetatenii” ocupa pozitia a treia in clasament Echipa engleza Manchester City a terminat la egalitate duminica, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea londoneza Arsenal, in etapa a 30-a din Premier League, informeaza news.ro.Articolul Manchester City – Arsenal 0-0, in etapa 30 din Premier League. „Tunarii” sunt pe locul 2, „cetatenii” ocupa pozitia a treia in clasament apare prima data in Money. ...continuare.

A murit directorul unui ziar important din Romania. Ana Maria s-a stins subit, la doar 46 de ani

publicat 2024-04-01 03:15:19 (Money.ro)
A murit directorul unui ziar important din Romania. Ana Maria s-a stins subit, la doar 46 de ani Presa romaneasca este mai saraca din acest weekend, Ana Maria Rebegia, directorul ziarului Ceahlaul, din Piatra Neamt, murind subit, la doar 46 de ani. "Nu mi-o amintesc decat muncind" Ana Maria a incetat din viata din cauza unui infarct miocardic, iar apropiatii spun ca inima sa a cedat fara sa manifeste in prealabil vreun simptom […]Articolul A murit directorul unui ziar important din Romania. Ana Maria s-a stins subit, la doar 46 de ani apare prima data in Money. ...continuare.

Directiva de la UE pentru masinile mai vechi de 15 ani. Ce li se interzice proprietarilor

publicat 2024-04-01 02:15:03 (Antena3)
Directiva de la UE pentru masinile mai vechi de 15 ani. Ce li se interzice proprietarilor Noile reglementari UE afecteaza proprietarii de masini vechi. ...continuare.

Un avion s-a prabusit peste alt avion, in Sudanul de Sud

publicat 2024-04-01 02:00:03 (Adevarul)
Un avion s-a prabusit peste alt avion, in Sudanul de Sud Potrivit Radio Tamazuj, unul dintre pasageri a fost ranit. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.