EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Generatia Z, sub lupa. Cum sunt vazuti tinerii din ziua de azi: "Cred ca lumea se invarte in jurul lor"

publicat 2024-04-01 06:45:02 (Adevarul)
Generatia Z, sub lupa. Cum sunt vazuti tinerii din ziua de azi: Cred ca lumea se invarte in jurul lor Tinerii din generatia Z au ajuns subiectul de discutie al multor persoane. Totusi, acest lucru nu este neaparat un semn bun, ba dimpotriva. Conform autorului unui articol publicat de Daily Mail, acesti tineri "cred ca lumea se invarte in jurul lor", iar "lipsa de respect este omniprezenta". ...continuare.

Conu' Costica, "mortul" care l-a scolit pe Noica

publicat 2024-04-01 06:30:12 (Jurnalul-National)
Conu' Costica, mortul care l-a scolit pe Noica Pe 21 martie 1975 a murit in comuna Stefanesti, Arges, Constantin Fantaneru (nascut pe 1 ianuarie 1907, la Budisteni, Arges, intr-o familie de tarani). Aproape necunoscut astazi, conu' Costica a fost o figura importanta a culturii secolului XX.  ...continuare.

Coreea de Nord confirma planurile de a lansa mai multi sateliti de recunoastere in 2024

publicat 2024-04-01 06:30:01 (Adevarul)
Coreea de Nord confirma planurile de a lansa mai multi sateliti de recunoastere in 2024 Directorul adjunct al Parcului Administratiei Spatiale de Stat, Kyung Suot, a remarcat ca dezvoltarea industriei spatiale este foarte importanta pentru tara sa, deoarece este de mare importanta din punctul de vedere al crearii unui stat puternic. ...continuare.

Trasee montane de luat la pas in judetul Bacau. Unde sunt padurile virgine FOTO

publicat 2024-04-01 06:30:01 (Adevarul)
Trasee montane de luat la pas in judetul Bacau. Unde sunt padurile virgine FOTO In Bacau exista numeroase trasee realizate de catre iubitorii de munte, potecile strabatand paduri virgine si ajungand pe culmi inalte, dar accesibile si amatorilor ...continuare.

Simona Bucura Oprescu a anuntat cine sunt pensionarii care vor primi 80% in plus la recalcularea din septembrie

publicat 2024-04-01 06:15:03 (Antena3)
Simona Bucura Oprescu a anuntat cine sunt pensionarii care vor primi 80% in plus la recalcularea din septembrie Unii pensionari vor primi si 80% in plus la recalcularea din septembrie, a anuntat ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, la Antena 3 CNN. ...continuare.

Business Insider: Sprijinul lui Putin in Federatia Rusa se poate prabusi daca Trump nu castiga in SUA

publicat 2024-04-01 06:15:02 (Adevarul)
Business Insider: Sprijinul lui Putin in Federatia Rusa se poate prabusi daca Trump nu castiga in SUA Potrivit analistilor economici, realegerea lui Biden si intarirea sanctiunilor ii pot "trezi pe rusi". ...continuare.

Compania malteza de stat Air Malta a fost inchisa si inlocuita cu o noua companie, KM Malta Airlines

publicat 2024-04-01 06:00:20 (Money.ro)
Compania malteza de stat Air Malta a fost inchisa si inlocuita cu o noua companie, KM Malta Airlines Air Malta a fost inchisa la 50 de ani de la primul zbor. Acesta a fost succedata duminica de un nou transportator de stat, numit KM Malta Airlines, care a preluat opt avioane Airbus A320 pe care Air Malta le operase in leasing.Air Malta asigura o retea de zboruri catre Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu, dar a avut probleme sub interventia guvernului, care a generat o forta de munca mare si o masa salariala nesustenabila.Ministrul de Finante Clyde Caruana a declarat in octombrie ca... ...continuare.

Cum sa rupi cercul rusinii si al vinovatiei

publicat 2024-04-01 06:00:16 (Jurnalul-National)
Cum sa rupi cercul rusinii si al vinovatiei Considerata o problema de autoreglare care implica amanarea nenecesara si voluntara de a incepe sau realiza sarcini importante si planificate, procrastinarea (indolenta, apatia, trandaveala) poate fi "combatuta" eficient cu sprijinul oamenilor (dragi, eventual) de langa noi. Doar sa avem curajul sa marturisim, sa rupem cercul rusinii. ...continuare.

Maestrul de arte martiale fara o mana, unic in lume, si pasiunea lui pentru istorie. Ce premiera a stabilit in Romania

publicat 2024-04-01 06:00:03 (Adevarul)
Maestrul de arte martiale fara o mana, unic in lume, si pasiunea lui pentru istorie. Ce premiera a stabilit in Romania Luptatorul fara o mana, asa cum este cunoscut Valentin Vasile Macsim din Arad, si-a deschis un chiosc istoric, singurul de acest gen din Romania, in care are expuse diferite colectii de obiecte cu relevanta istorica ...continuare.

Erdogan a recunoscut infrangerea partidului sau la alegerile locale si a promis ca va trage concluzii

publicat 2024-04-01 06:00:03 (Adevarul)
Erdogan a recunoscut infrangerea partidului sau la alegerile locale si a promis ca va trage concluzii Presedintele Republicii a mentionat ca conducerea tarii va corecta greselile comise, inclusiv in economie. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.