EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mesajul lui Louis Munteanu pentru Edward Iordanescu dupa Farul - FCSB 0-1

publicat 2024-04-01 08:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Mesajul lui Louis Munteanu pentru Edward Iordanescu dupa Farul - FCSB 0-1 Louis Munteanu (21 de ani), atacantul Farului Constanta imprumutat de la Fiorentina, si-a exprimat dorinta de a participa la Campionatul European din Germania de anul acesta alaturi de nationala Romaniei.Chiar daca nu a reusit sa schimbe soarta partidei Farul - FCSB 0-1, Munteanu spera ca isi va reveni pentru duelul pe care "marinarii" il vor disputa, in etapa urmatoare, in deplasare cu Sepsi Sfantu Gheorghe. ... ...continuare.

Media: India a inregistrat in trimestrul incheiat o crestere a PIB de cel putin 8%

publicat 2024-04-01 08:30:04 (Bursa)
Produsul intern brut (PIB) al Indiei este pe cale sa creasca cu 8% sau chiar mai mult in trimestrul care s-a incheiat pe 31 martie, potrivit ministrului de Finante Nirmala Sitharaman ...continuare.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost operat "cu succes"

publicat 2024-04-01 08:30:02 (Adevarul)
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost operat cu succes Premierul israelian Benjamin Netanyahu, in varsta de 74 de ani, a fost operat "cu succes" de hernie duminica, in timp ce mii de israelieni protestau impotriva guvernului sau ...continuare.

Cine sunt romanii care vor primi pensii cu 80% mai mari. Anuntul ministrului Muncii

publicat 2024-04-01 08:30:02 (Adevarul)
Cine sunt romanii care vor primi pensii cu 80% mai mari. Anuntul ministrului Muncii Procesul de recalculare al pensiilor a demarat, conform legii, astfel incat incepand cu luna mai deciziile vor incepe sa ajunga la pensionari. ...continuare.

Discul unui fierastrau s-a infipt intr-un perete, la cateva clipe dupa trecerea unui barbat. Imagini uluitoare

publicat 2024-04-01 08:15:18 (ProTV)
Discul unui fierastrau s-a infipt intr-un perete, la cateva clipe dupa trecerea unui barbat. Imagini uluitoare Pentru un barbat din Statele Unite pare ca s-au aliniat astrele. Un disc metalic de la un fierastrau circular a lovit o cladire chiar dupa ce el a intrat acolo.   ...continuare.

Piata de fotovoltaice, accelerata de scumpiri

publicat 2024-04-01 08:15:15 (Money.ro)
Piata de fotovoltaice, accelerata de scumpiri Piata de fotovoltaice e accelerata de scumpiri. Cererea de panouri solare creste pe masura ce tot mai multi romani vor sa-si compenseze singuri costurile cu facturile de energie electrica, scrie adevarul.ro. Potrivit sursei citate, valul de scumpiri din ultimii ani a avut, in mod paradoxal, un efect pozitiv: a dat energie pietei de sisteme fotovoltaice, […]Articolul Piata de fotovoltaice, accelerata de scumpiri apare prima data in Money. ...continuare.

Domenii care ofera salarii bune si unde exista multe posturi disponibile. Cat se castiga in domeniul achizitiilor

publicat 2024-04-01 08:15:10 (Libertatea)
Domenii care ofera salarii bune si unde exista multe posturi disponibile. Cat se castiga in domeniul achizitiilor In domenii precum achizitiile, asigurarile, industria farmaceutica sau agricultura se castiga foarte bine, iar oferta de joburi este si ea generoasa, arata datele eJobs, cea mai mare platforma de recrutare din Romania. Conform platformei Salario, comparatorul de salarii dezvoltat de eJobs, salariile medii sunt urmatoarele: „In acest moment, doar in achizitii sunt disponibile aproape 600 […] ...continuare.

Atac cu grenade propulsate de rachete asupra resedintei premierului libian

publicat 2024-04-01 08:15:10 (Libertatea)
Atac cu grenade propulsate de rachete asupra resedintei premierului libian Atacul asupra resedintei premierului Abdulhamid al-Dbeibah a avut loc duminica, 31 martie, si nu s-a soldat cu victime, a declarat pentru Reuters un ministru libian, sub protectia anonimatului, relateaza News.ro. Lovitura cu grenade propulsate de rachete a provocat unele pagube la resedinta premierului, aflata in cartierul de lux Hay Andalus din capitala Tripoli. Martori spun […] ...continuare.

Sofer de buldoexcavator, oprit cu focuri de arma. Barbatul a fugit si este cautat de politie

publicat 2024-04-01 08:15:10 (Jurnalul-National)
Sofer de buldoexcavator, oprit cu focuri de arma. Barbatul a fugit si este cautat de politie Politistii din Alexandria, judetul Teleorman, au tras focuri de arma pentru a opri soferul unui buldoexcavator care conducea haotic si care a distrus culturile de mazare ale unui localnic. Soferul a parasit vehiculul si este cautat, luni, de oamenii legii. ...continuare.

Planta care plange primavara. "Lacrimile" ei te scapa de 100 de boli

publicat 2024-04-01 08:15:04 (Click)
Planta care plange primavara. Lacrimile ei te scapa de 100 de boli Specialistii sustin ca exista o planta care plange primavara, iar lacrimile sale contin un adevarat elixir pentru sanatate. Acest fenomen, numit "plansul" viei, reprezinta o etapa esentiala din ciclul biologic anual al plantei si marcheaza momentul de trezire din faza de repaus si intrarea in vegeta ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.